התלבטות גורלית

Ronaldinio1

New member
התלבטות גורלית

או שלא, אבל בכל זאת חשובה. אני בן 18. יש לי כבר שנה רשיון לרכב והחלטתי שהגיע הזמן לדו גלגלי. איזה דו גלגלי? שאלה טובה. CBR לא יהיה לי בזמן הקרוב, ואני בספק אם בשנה שנתיים הקרובות אני אוכל להרשות לעצמי יותר מ50 סמק. אלא אם כן יעשו את הרפורמה המדוברת בביטוח ואז כנראה 125. שאלה ראשונה היא אם בכלל מתכוונים לעשות את הרפורמה או שזה רק פוליטיקה ודיבורים? שנית, לפני שאני קונה את הבייבי אני צריך לעשות רשיון. הלב אומר לעשות ישר עד 500. הארנק אומר להסתפק ב50. לא יודע למי להקשיב יותר. מה שמביא אותי לב"ש..כנראה ייצא לי להיות שם פעם או פעמיים במהלך יוני וחשבתי לנצל את ההזדמנות לעשות שם רשיון. בכל מקרה את הלמידה האמיתית אני אעשה על הכביש. אז רציתי לדעת אם החבר'ה שם גם נותנים לעשות עד 500 ביום אחד או שזה רק תקף ל50? ובכל מקרה אני אשמח לשמות, טלפונים, כתובות, כמובן כמובן מחירים וכל פרט אחר לגבי ההליכים. וחוצמזה האם זה דורש תיאום מראש? האם הבחור מתחייב להעביר אותי תמורת הסכום שנקבע מראש? ומה קורה אם אני נכשל בטסט הראשון? מצטער על כל השאלות אבל כל אחת ואחת חשובה לי ומן הסתם לעוד רבים ורבות כאן שרוצים לעשות רשיון

ixmix

New member
yyy אני כבר מודאג.

הכי טוב בשביל כולנו שתלך לצבא. בוא בגיל 21, נסביר לך.

nayula

New member
אתה בטח מתכוון

למשפט הזה "את הלמידה האמיתית אני אעשה על הכביש". זה בדיוק מה שקרה אצלי, ובעצם, אצל כל אופנוען אחר שאני מכיר. ככה לומדים רכיבה בארץ. בעסה.

ixmix

New member
לא לזה כיוונתי.

מספר דברים: 1. יש לי כבר שנה רשיון לרכב והחלטתי שהגיע הזמן לדו גלגלי. - אין קשר בין הדברים, ובר-דעת אמור לדעת זאת. נשמע כמו בטחון עצמי מסוכן מאד מאד. 2. איזה דו גלגלי? שאלה טובה. CBR לא יהיה לי בזמן הקרוב, - רק נימת הדברים והתעוזה מדאיגים יותר. 3. מה שמביא אותי לב"ש. / אז רציתי לדעת אם החבר'ה שם גם נותנים לעשות עד 500 ביום אחד או שזה רק תקף ל50? - ושוב, הנסיון לקצר תהליכים, ובמודע לעבור טסט בקומבינה שהיא ספק חוקית. זה לא רשיון בלתי מוגבל, כן, של מישהו מנוסה. זה רשיון ראשון. חפיפנקיות ישראלית. 4. בכל מקרה את הלמידה האמיתית אני אעשה על הכביש. - אוי ואבוי לנו, ה' ירחם. בקיצור - נראה לי שצריך לדעת מי הבחור, כדי להתחמק ממנו בכביש. לא נראה לי אחראי, לא מבין, טיפה שחצני וממש לא רציני. מתכון די בטוח להרוג מישהו.

Ronaldinio1

New member
ixmix אתה נראה לי בן אדם טוב אבל

פסיכולוג גדול אתה לא. חבל סתם לנסות לנתח כל שורה ושורה שאני כותב בלי שאתה מכיר אותי בגרוש. יש הרבה דברים מסוכנים על הכביש, אני לא אחד מהם. הרשה לי לסתור את טענותיך אחת אחרי השנייה: 1. נכון שמאזדה 323 F זה לא אופנוע אבל הנסיון שצברתי על הכביש ישרת אותי במידה זו או אחרת בתור נהג פחית, אופנוען, ואפילו הולך רגל. דו גלגלי זה לא פחית אבל בכל זאת, תנאים שונים, סיטואציות שונות אבל עדיין עד כמה שידוע לי אחרי כמה שנים של רשיון על פחית ניתנות הקלות משמעותיות בהשגת רשיון לחמישים סמק. אז לא בטחון עצמי ולא בטיח. 2. תעוזה? איזה תעוזה? אסור לי לחלום על יותר מטייפון שנת 98' או איזה טרקר שהתעללו בו? יש בנאדם שלא רוצה CBR? יש כאלה שמפנטזים על מכוניות ספורט, יש כאלה שמפנטזים על אופנועי ספורט, יש כאלה שמפנטזים על דוגמניות על. אני מפנטז על כל השלושה. כמו רוב חברי הפורום. מותר לי. 3. שום חפיפניקיות. בת"א ילמדו אותי לעבור טסטים, בב"ש ילמדו אותי לעבור טסטים. רק יותר מהר. לא קומבינה ולא בטיח. כמו שציינתי, בזמן הקרוב לא יהיה לי יותר מחמישים סמק, בחלקים מסויימים באירופה לא צריכים רשיון לכזה דבר. 4. כן, הלמידה האמיתית היא על הכביש. נקודה. אין מה לעשות. בשיעורי נהיגה לא ילמדו אותי על נהגי מונית מופרעים, על פוסטמות שמדברות בסלולרי, על ילדים מתלהבים שקיבלו רשיון לפני חודשיים ורוצים לעשות דאווינים על החברה שלהם ובסוף עולים על אי תנועה והורסים את האוטו של אבא ואמא. בקיצור חבל שאתה לא מבסס את דבריך על עובדות אלא על כל מיני ניתוחים כושלים וספקולציות חסרות שחר. חבל סתם להשמיץ אנשים ולזרוק קלישאות באוויר. לתשומת ליבך.

nayula

New member
אולי זה אני, אבל זה נשמע לי

קצת מתחסד, או לפחות כמו התעלמות מהמציאות כאן. אני נשמעתי בדיוק כמוהו לפני שהוצאתי רישיון (מלבד זה שלא רציתי CBR, אלא איזה קאסטום רועם), ובשיעורים למדתי לעבור טסט. לא בלימות חרום, לא חמיקה ממכשולים, לא תנוחת ישיבה נכונה, לא שימוש נכון בבלמים, לא זה ולא זה וגם לא זה... אז למה לי ללמוד רכיבה במחיר כפול בגוש דן, אם זה לא ממש תורם ליכולת ההישרדות שלי על הכביש?

yarivos

New member
עזבו אותו, יש לו 323....F !!

סתם.. עזוב, נראה לי שנתפסים פה לשטויות. סה"כ IXMIX לא הצליח להרים את הZX0.05RR שלו לווילי כל החג אז הוא קצת עצבני, עדיין אני לא מבין מה אתה רוצה מאיתנו. תוציא רשיון, סע על ווספה או על R1, רק תשמור על עצמך.

fz1

New member
לימוד רכיבה

בב"ש-בלוף אחד גדול,אף אחד לא עובר שם בטסט ראשון,בד"כ גם לא בשני, ואולי בשלישי או ברביעי,משהו שם מסריח,(מנסיון של שלושה שלמדו שם)

למעלה