הייתי בשניהם, שניהם טובים ומאוד שונים
השוני העיקרי הוא באווירה - בקלארו ההגשה היא לשולחן ובכלל האווירה במקום הרבה יותר פורמלית; באחים הארוחה היא בסגנון בופה, הכל פחות פלצני ופורמלי. זה מקום קטן יחסית והבופה תופס חצי מהמקום בפנים, כך שבשעות מסוימות עמוס ולפעמים צריך קצת להידחק או לחכות בתור בחוויה שמזכירה קצת בית מלון באילת.
לגבי האוכל - בשני המקומות האוכל מעולה. באחים האוכל בסיסי יותר ובעיקר צמחוני - הרבה סלטים (כולל סלטי דגנים וקטניות), מסבחה, שקשוקה, ביצים רכות, לחמים וממרחים, טוסט-תרד שעושים על הגריל. בקלארו יש כמה מנות ארוחת בוקר בשריות ומיוחדות יותר - פלטת נקניקים, שקשוקת פירות ים, טוסט שינקן וכו'.
ב-VFM האחים לוקח בגדול - בגלל שההגשה היא בבופה, יש מגוון רחב יותר. בקלארו יש מגש ארוחת בוקר זוגי שעולה כמו הבראנץ' של האחים. אם מזמינים משהו מהמנות המיוחדות (כמו שקשוקה) - הן מתומחרות בנפרד, כך שאם רוצים לטעום יותר מנות - זה יוצא יקר.
שורה תחתונה: האחים משתלם יותר אבל האווירה שם פחות "חגיגית" ומתאימה ליום הולדת (לא יודעת כמה זה מפריע לכם, לי אישית לא) והאוכל מעולה (אני צמחונית, אז כל המיוחדים של קלארו פחות מדברים אלי).
אם נורא חשוב לכם לנסות דברים מיוחדים יותר או שאתם מחפשים אווירה יוקרתית יותר - לכו על קלארו.