התלבטות בפנטזי

eran113

New member
התלבטות בפנטזי

אני מתלבט בשתי עמדות ורציתי את העזרה שלכם. בעמדת ה- RB אני צריך לבחור 2 מבין שלושה שחקנים: DeAngelo Williams Shonn Greene Ahmad Bradshaw בעמדת ה- TE אני מתלבט בין Jason Witten ל- Marcedes Lewis תודה

JayneCobb

New member
אני הייתי הולך עם

גרין ובראדשו, גרין כי השביעיה של הפאטס לא משהו, ובראדשו כי הוא נגד אינדי בלי בוב סאנדרס,מה שאומר 0 הגנת ריצה. לגבי ה TE וויטן לטעמי...פשוט טוב יותר,ויותר מטרה,בלי קשר ליריבה

s t i f f l e r

New member
ההימור שלי

הייתי הולך על וויליאמס וברדשואו, גם כי הפנת'רס יצטרכו ללכת על הריצה הרבה יותר (מאט מור לא מאופס עדיין ויש להם צמד רצים מצויין), וגם כי אם הפאטס הצליחו לעצור את סדריק בנסון אין סיבה שלא יעצרו את גרין (שהוא "קצת" פחות טוב). לגבי טייטאנד הייתי הולך על וויטן, כי הק"ב שלו מרבה לחפש אותו, בניגוד לק"ב של לואיס שמרבה להרוס את המשחק לקבוצה שלו.

eran113

New member
דווקא ג'קסנוביל עשו ניצחון יפה

הם פתחו את העונה טוב ולואיס גם עשה 2TD אולי צריך ללכת עם המומנטום שלהם. לגבי הצים האחוריים נראה לי אני אלך עם וויליאמס וברדשואו.

s t i f f l e r

New member
2 הט"ד של לואיס הם לא בדיוק אינדיקציה

וולקר לדוגמא עשה 2 ט"ד במחזור הראשון, אבל לאור הביצועים שלו בשנתיים קודם (4 ו-3 ט"ד בהתאמה) לא הייתי בונה על זה בתור משהו שמצביע על מומנטום או מציין את ההמשך (ב-2 העונות הקודמות של לואיס הוא תפס 2 ט"ד בעונה).

ThEgReEnKiNg

New member
התלבטות פנטזי

מ3 יוצא 2 רנדי מוס ראשד מאנדהול דונאלד דרייבר עם איזה 2 כדאי לפתוח? כרגע זה מוס ומאנדהול.

s t i f f l e r

New member
לא חושב שהייתי לוקח את מוס

דרייבר משחק מול באפלו, מנדנהול מול סינסי ומוס מול ריבס איילנד, הייתי הולך על ה-2 הראשונים.

ThEgReEnKiNg

New member
זהו , זה היה התחושה הראשונית.

אבל התקשורת מפמפת , שמוס הולך להוכיח את עצמו וכו.. ולריוס יש פציעה בהאמסטרינג.

למעלה