התלבטות בעבודה

A v o d a

New member
התלבטות בעבודה

שלום גילה

שמי הפרטי מסתכם בספרה 7 ושם משפחתי גם הוא מסתכם בספרה 7. תאריך הלידה 24/01/1984

לאחרונה אני מרגישה שרע לי מאוד במקום העבודה. רע לי גם בתפקיד וגם עם האנשים. מעולם לא הצלחתי להיות אני האמיתית בחברתם.

אני תוהה אם זה סתם פינוק ועליי להמשיך כרגיל או שעליי לעשות איזה צעד לשינוי? ואם כן, האם זה הזמן הנכון לשינוי?

גילה118

New member
התלבטות בעבודה

שלום רב,
הינך בחורה מוכשרת מאוד, עולמך הפנימי עשיר ומגוון אולם שטחי ומשתנה. אינך בחורה חזקה, עצמאית ובוגרת מבחינה רגשית. קשה לך להתמודד עם מצבים קשים לאורך זמן. את משקיעה אנרגיות רק בתחומים שאת אוהבת וזוכה עליהם לחיזוקים מידיים. את קולטת מהר מידע אך אין לך סבלנות לדברים משעממים ושגרתיים ואת דוחה ביצוע רעיונות שאינך אוהבת לפעם אחרת.
אם תישארי במקום עבודה שאינך אוהבת, הדבר ישפיע על מצב הרוח, התנהגותך ועל מצב בריאותך. כדאי לשנות, אבל, קודם לכן יש להכין אלטרנטיבה מקצועית. לא לפעול בענייני כספים ותעסוקה מתוך רגש. לחשוב, מה את אוהבת, מה את רוצה, באיזו עבודה את יכולה לקבל חיזוקים מידיים בפרט חיזוקים רגשיים. תחביב יכול להפוך למקצוע. עבודה בתחום ייעוץ מתאימה לך מאוד. ייעוץ בתחום שאת אוהבת. ללמוד בקורסים קצרים כדי לשמור על המוטיבציה הרגשית המניעה אותך לפעולה ולהצלחה. לבחור עבודה נוחה, גמישה, עם אנשים כדי שתוכלי להביא את האנרגיות הרגשיות שלך לידי ביטוי בדרכים חיוביות.
הכי חשוב, רצוי לשנות את שמך לשם שערכו המספרי 4 או 8. שינוי שמך יעניק לך כוח, עמדה, יציבות, עצמאות, בגרות רגשית, יכולת לבנות בסיס איתן להישגייך ולהנות מהם. שמות לפי ערכם המספרי תוכלי למצוא באתר שלי בכתובת: http://www.amirgila.com/Names.asp
בברכה, גילה אמיר

A v o d a

New member
שאלה נוספת

גילה שלום,

תודה על התשובה המהירה והמפורטת, אני אכן מזדהה עם מה שכתבת.
יש לי שאלה בנוגע לעניין השם הפרטי:
משפחתי הקרובה וחבריי קוראים לי בשם קיצור(חיבה) שהוא אהוב עליי מאוד ומסתכם בספרה 9, האם גם לכך יש השלכה מסויימת?
האם שם החיבה 9 יכול לתרום לי יותר מאשר השם המלא 7? בכל זאת להחליף לגמרי את השם ל 4 או 8 זה צעד מאוד משמעותי, ולכן השאלה שלי האם בכל זאת 9 עדיף?

גילה118

New member
התלבטות בעבודה

שלום רב,
כל שם הוא שם טוב, הוא רק צריך להתאים למספרים של תאריך הלידה.
שם שערכו המספרי 7 אינו מתאים למספרים של תאריך הלידה שלך.
למרות שאת אישה מאוד מוכשרת, יפה וחכמה אינך חזקה, עצמאית ובוגרת מבחינה רגשית.
אינך מוצאת את מקומך בשום מסגרת ומערכת יחסים למרות שיש לך את כל הנתונים להצליח.
רצוי מאוד לשנות את שמך לשם שערכו המספרי 4 או 8 כדי שתוכלי לבנות בסיס איתן להישגייך ולהנות מהם לטווח ארוך.
שמות לפי ערכם המספרי תוכלי למצוא באתר שלי בכתובת: http://www.amirgila.com/Names.asp
בברכה, גילה אמיר - חולון
נ.ב. בכל יום שלישי, פעמיים כי טוב, פגישת ייעוץ הכוללת קריאה בכף היד, נומרולוגיה וקלפי טארוט במחיר סמלי השווה לכל נפש.

למעלה