התלבטות בין iriver clix לבין creative zen

XXXgamer

New member
התלבטות בין iriver clix לבין creative zen

כבר שנה שיש לי מכשיר mp3 של חברה לא מוכרת,הגודל והצורה די מזכירים את הzen. לא מזמן הוא נשבר לי,ואני מחפש תחלופה הולמת. השימוש העיקרי שלי במכשיר הוא בעיקר ריצות אינטנסיביות מספר פעמים בשבוע,אבל אני לא מוכן לוותר על פונקציות כמו וידאו,תמונות וכו'. לכן,לאחר סקר שוק,הגעתי להתלבטות בין 2 מכשירים עיקריים: iriver clix second generation http://reviews.cnet.com/mp3-players/iriver-clix-4gb-second/4505-6490_7-32327766.html?tag=mncol;lst creative zen http://reviews.cnet.com/mp3-players/creative-zen-4gb/4505-6490_7-32589082.html?tag=mncol;lst לשני הנגנים צורה דומה של מלבן,מסך מעל 2",והכי חשוב-מבוססים על זיכרון פלאש.המחיר של הנגנים אינו מדאיג אותי (כשהם נשארים במסגרת של 4gb),התקציב הוא עד 800 ש"ח. מי משני הנגנים יותר טוב לריצות? אני מדבר על משקל,חוזק וממשק ידידותי.

XXXgamer

New member
מצד אחד..

הוא כבד יותר משאר הנגנים שהתלבטתי ביניהם (91 g),לכן כבד יותר בכיס.דבר שני שמדאיג אותי זה מסך המגע שלו-בזמן ריצה זאת תהיה בעייה לי להעביר שירים,אבל לו לא תהיה בעיה כלל,שכן בכל חיכוך לא רצוי הוא יכול להחליף לי שירים וכו'.

or121210

New member
הוא לא מרגיש כבד שמחזיקים אותו

בכל זאת אני מציע לך ללכת לחנות להחזיק לפני שאתה קונה (את שלושתם). זה קצת קשה להעביר שירים בזמן ריצה, אבל תגלה שלמסך המגע יש גם יתרונות (מניסיון). הוא לא יעביר לך שירים לבד אם תשים אותו על HOLD. יתרון של ה-D2 על שני האחרים זה שיש לו תמיכה מלאה בעברית (ל-ZEN אין עברית בכלל, ול-CLIX יש עברית הפוכה, וזה מעצבן הרבה יותר משזה נדמה)

XXXgamer

New member
זה בעיה...

...בשבילי להחזיק את שלושתם.לפי מה שראיתי,כל נגן זה בחנות אחרת בעיר אחרת.והחלפת שירים בריצה זה עקרוני בשבילי. שמתי עין על הclix,הממשק שלו יהווה לי בעייה בזמן ריצה?

tweeg

New member
תקנו אותי אבל

בזמן הולד הכפתורי ווליום של הd2 הופכים לכפתורי אחורה קדימה לא? הקליקס עובד על d click?אז גם זה בעייתי בריצה

מושו 21

New member
.......

כן, כשהD2 על הולד הכפתורי ווליום הופכים לכפתורים של קדימה אחורה - מה שלי די נוח בריצות, אני שם על הולד ובעקרון לא משחק איתו מלבד להעביר שירים. והקליקס על d click לא מבין למה קראו לזה ככה אבל אפשר להגיד שזה רגיש כמעט כמו מסך מגע .... לא יודע , רק לי נראה ששני המכשירים לא מתאימים לריצה ?אי אפשר לשים נגנים כאלה בכיס ופשוט לרוץ איתם... קניתי גם את הקליפ רק בשביל זה ...

tweeg

New member
תאמת

ההבדל בין הd click לטאצ' פאד נשמע לי ממש אפסי,למה אריבר החליטו להמציא לזה שם? מסך מגע שונה,כי זה ממשק שונה,אבל ה"כפתורים" אותו דבר צריך להמציא מילה חדשה ל"כפתורים"(כלומר האמצעי שאיתו מעבירים למשהו את הפקודות) לי לא נראה נוח לרוץ עם משהו כזה בכיס,אבל על היד או משהו? נראה לי סביר תודה על התשובות

XXXgamer

New member
איפה שלא בדקתי...

כתוב שעם הD2 יהיה בעיה בזמן ריצה.אבל גם הבעייה עם הclix נשמעת לי הגיונית. האם הzen שוה משהו?

tweeg

New member
אנשים מטומטמים

הרבה אנשים כותבים את זה בגלל שהוא מסך מגע וזה אכן לא נוח לריצה לא נראה לי רובם מודעים ליכולת שליטה בזמן הולד. מעלינו מושו כותב שזה די נוח לו בריצות,והוא יכול לשלוט על הנגן מצד שני הוא כותב גם שהוא קנה נגן אחר לריצות(למרות שנראה לי שהוא מתכוון שהגודל לא נוח לו) הזן הוא יופי של נגן,אבל אין ולא תהיה לו עיברית(לא כולל רוקבוקס) והוא פחות טוב מהD2

מושו 21

New member
......

הסיבה שכתבתי ששני הנגנים לא נוחים לריצה זה מהסיבה הפשוטה שלשניהם אין נרתיקים מקוריים בארץ ליד או לחגורה או משו בסגנון שיקל על הנשיאה שלהם כשרצים - וזה לא נוח בכיס זה מניסיון. אז שמים 200 שקל וקונים את הקליפ וזה פשוט עולם אחר מבחינת נוחות. אבל למי שזה לא מפריע\מוצא פתרון מקום לנגן - הD2 יכול להיות יופי של אופציה.

למעלה