התלבטות בין 3 נגנים

התלבטות בין 3 נגנים

טוב, אז לאחר סקירות רבות והשוואת מחירים, 3 נגנים הגיעו לקו הסיום
כולם מ"בית טוב", כולם 4 GB, לכולם סאונד מצוין, כולם עם וידאו, כולם עם אפשרות להרחבת זיכרון, לכולם סיכוי סביר לשרוד את הטיול המתוכנן בקרוב להודו. חשוב לי מאוד אורך חיי הסוללה (צופה נסיעות של 40 שעות ויותר ברכבות...) ואולי גם אופציות כמו מחשבון ושעון מעורר שיכולות לעזור מאוד. חשבתי על: 1. iAudio/Cowon D2 - מסך מגע, יש מחשבון, שעון מעורר, מגיע עם כבל הטענה לחשמל, תומך עברית, סוללה אמורה להחזיק כ-50 שעות. 2. Creative Zen - הכפתורים בצד נראים די נוחים, שעון מעורר (באוזניות בלבד), סוללה אמורה להחזיק 25 שעות. 3. Iriver clix 2 - שעון מעורר, סוללה אמורה להחזיק עד 23 שעות. למישהו יש ניסיון עם הנגנים האלו? מה אתם הכי ממליצים? ויותר ספציפית: - הבנתי שלפחות בשני הנגנים האחרונים אופציית השעון המעורר היא רק באוזניות, כלומר הנגן לא יעיר אותי בבוקר אלא אם כן נרדמתי איתן... זה די חשוב לי, מישהו יודע איך האופציה הזו עובדת? - זה נכון שאת ה-clix אי אפשר להטעין דרך מתאם חשמל-USB? או שהתיאור שקראתי מוטעה? אם יש לכם המלצה על נגן אחר, בערך בסדר גודל הזה ובסכום של עד 650 ש"ח, אשמח לשמוע. אשמח גם להמלצה על אוזניות טובות - רק שיהיו אוזניות קשת ולא מהסוג שדוחפים לתוך האוזן, ומתקפלות. תודה!!!

O

omerdav

Guest
D2. <----נקודה

בשביל אוזניות קשת בדוק את הדגמים של AKG.

מסתבר שהוא לא מגיע עם מטען ../images/Emo46.gif

בדקתי בכמה חנויות מקוונות ומסתבר שבניגוד לארצות אחרות, בארץ לא משווקים אותו עם מטען לחשמל. אם רוצים את המטען צריך להוסיף בערך 60 ש"ח. יש לך מושג אם הוא צריך מטען מיוחד שלו או שאפשר לקנות מטען קצת יותר זול, נגיד כמו זה? לגבי האוזניות - תודה על ההמלצה, בדקתי, אבל אני מחפש משהו יותר זול, נגיד בין 50-80 ש"ח וחשוב מאוד שהן יוכלו להתקפל....

מושו 21

New member
יש הרבה נגנים שמגיעים רק עם כבל USB

או בשמו השני - כבל סנכרון וטעינה. היתרון ב-D2 שאתה לא צריך כל כך הרבה זמן להטעין אותו - אני שומע בו כל יום ואני מטעין אותו פעם אחת בשבועיים. אם זה עדיין מהווה לך בעיה - כל מטען USB יתאים (הקישור שצירפת לא פועל ) - ניתן למצוא בכל חנות אלקטרוניקה עבור 30-50 שקלים. לגבי שעון מעורר (ואני מדבר על הD2 שלגביו שאלת) - אין רמקול לכן אתה מכוון שעה, בוחר שיר להשמעה, והוא מפעיל את עצמו בשעה הזאת ומנגן את השיר - ניתן להשתמש בזה רק באמצעות אוזניות.

or121210

New member
פרטים

קודם כל, לפי דעתי ה-D2 הוא הבחירה הכי טובה מבין שלושת המכשירים (יש לי אותו) דבר שני, ה-D2 מגיע עם מטען שמתחבר ישירות לחשמל!

O

omerdav

Guest
המטען מגיע למיטב ידיעתי רק ב-8 וב-16.

tweeg

New member
שעון מעורר עובד על התחלת מוזיקה בשעה מסוימת

זה אומר לישון עם אוזניות קשת כל הלילה לאיאודיו לא נראה לי יש בעיה עם מטענים ג'אנריים למרות ש60 זה לא הרבה בשביל מטען מקורי

עוד שאלה קטנה.......

זה נשמע דבילי, אבל מישהו יודע במקרה אם לנגן הזה אפשר לחבר רצועה כזאת? לגבי המטען - המוכר בחנות המקוונת שאליה התקשרתי לבדוק, הזהיר אותי שמסוכן לחבר "סתם מטען" ל-cowon הזה כי זה עלול לשרוף שם משהו - אני מניח שהוא סתם מבלשט.... מצד שני, לך תדע אם המטען "המקורי" שהוא רוצה למכור לי, הוא באמת המטען שאמור היה לבוא עם הנגן הזה או סתם מטען שהוא רוצה למכור. הוא נשבע שזה המטען שמיועד לנגן.... בכל מקרה, בדקתי גם את הנפחים של 8GB ו-16GB והם לא מגיעים עם מטען - לפחות לא בארץ
מעניין אם בדיוטי פרי מוכרים אותו עם מטען או בלי... אני בספק

מושו 21

New member
תשובות

לשאלה הראשונה - אפשרי לחבר אליו רצועה מהסוג שהראת איפה שמתחבר סמן הפלסטיק שאיתו אתה משתמש במסך מגע (צד ימין תחתון של הנגן - תראה בתמונה). לגבי המטען - כולם מתאימים - הקרבתי את המכשיר שלי לטובת ניסיון עם מטען USB לחשמל שקיבלתי עם האוזנית בלותופ שלי. (ולא - לא נשרף ולא נהרס כלום - התחיל הטענה)

מושו 21

New member
עוד

ולגבי אם מטען אמור או לא אמור להגיע בישראל עם המטען המקורי - מהאתר של cowon. (בתמונה)

../images/Emo6.gif קודם כל תודה על התשובות

ועל ההקרבה.............. גם אני ראיתי את התמונה הזו באתר של COWON ולכן הייתי בטוח שהנגן מגיע עם מטען. לצערי התברר שזה לא כך - דיברתי עם מס' חנויות והן הבהירו לי שהמטען הוא לרכישה בנפרד. נראה לי שהמטען המקורי של COWON (וגם אפשר לראות את זה בתמונה) מתאים לשקעים של ארה"ב וכשרצו לשווק בישראל החליטו, משום מה, לא לטרוח להתאים את המטענים לשקעים בישראל אלא לשווק אותם בנפרד. אחרי הכל, אם אפשר להרוויח עוד קצת על חשבון הצרכן הישראלי, אז למה לא...
אז אני אקנה אותו בכל מקרה, אבל זה עדיין מעצבן.

8 לב צהוב

New member
2 דברים

1. התמונה אומרת שבישראל המטען הוא אופציונלי (מה שהיה בעבר ) 2. כיום הנגן מגיע עם מטען באריזה בכל הנפחים !! (בוודאות)החנויות שדיברת איתן מוציאות את המטען ומוכרות בנפרד . חוץ מזה שניתן לחבר לנגן כל מטען USB נורמלי

למעלה