הפיראט ההולנדי
New member
התלבטות בין 3 נגנים
טוב, אז לאחר סקירות רבות והשוואת מחירים, 3 נגנים הגיעו לקו הסיום
כולם מ"בית טוב", כולם 4 GB, לכולם סאונד מצוין, כולם עם וידאו, כולם עם אפשרות להרחבת זיכרון, לכולם סיכוי סביר לשרוד את הטיול המתוכנן בקרוב להודו. חשוב לי מאוד אורך חיי הסוללה (צופה נסיעות של 40 שעות ויותר ברכבות...) ואולי גם אופציות כמו מחשבון ושעון מעורר שיכולות לעזור מאוד. חשבתי על: 1. iAudio/Cowon D2 - מסך מגע, יש מחשבון, שעון מעורר, מגיע עם כבל הטענה לחשמל, תומך עברית, סוללה אמורה להחזיק כ-50 שעות. 2. Creative Zen - הכפתורים בצד נראים די נוחים, שעון מעורר (באוזניות בלבד), סוללה אמורה להחזיק 25 שעות. 3. Iriver clix 2 - שעון מעורר, סוללה אמורה להחזיק עד 23 שעות. למישהו יש ניסיון עם הנגנים האלו? מה אתם הכי ממליצים? ויותר ספציפית: - הבנתי שלפחות בשני הנגנים האחרונים אופציית השעון המעורר היא רק באוזניות, כלומר הנגן לא יעיר אותי בבוקר אלא אם כן נרדמתי איתן... זה די חשוב לי, מישהו יודע איך האופציה הזו עובדת? - זה נכון שאת ה-clix אי אפשר להטעין דרך מתאם חשמל-USB? או שהתיאור שקראתי מוטעה? אם יש לכם המלצה על נגן אחר, בערך בסדר גודל הזה ובסכום של עד 650 ש"ח, אשמח לשמוע. אשמח גם להמלצה על אוזניות טובות - רק שיהיו אוזניות קשת ולא מהסוג שדוחפים לתוך האוזן, ומתקפלות. תודה!!!
טוב, אז לאחר סקירות רבות והשוואת מחירים, 3 נגנים הגיעו לקו הסיום