התלבטות בין עגלות

• פותח הנושא gc01
  • פורסם בתאריך

gc01

New member
התלבטות בין עגלות

היי לכולם אני מהפורום השכן (כרגע בחודש שמיני) אבי נמצא באירופה בנסיעת עסקים ויש לו אפשרות להביא את הקוויני של מקסי קוזי או את הבוגבו במחיר סביר יותר לעומת המחיר שהיא נמכרת פה בארץ. אנחנו מאוד מתלבטים בין הקוויני באז לבין הבוגאבו. מישהי יכולה לתת לנו המלצות לכאן או לכאן? עלי לציין שאני גרה כרגע בקומה שניה ללא מעלית והאיזור כולו עדיין נמצא בבניה כך שיש דיי הרבה דרכי עפר לא סלולות ועם חצץ. בעלי בעד הבוגבו בגלל שהוא חושב שיהיה לי קל יותר להעלות את האמבטיה במדרגות לבית, אני דווקא מצאה חן בעיני הקוויני באז כי נראה לי שהטיולון יותר מרווח. ותיכננתי להשאיר את המרכב באוטו. בקיצור, סליחה על האורך ומאוד נשמח אם תעזרו לנו בהתלבטות. תודה גילה

leavlimor

New member
בוגאבו

המחירים הם אותם מחירים אז אם את מחליטה על בוגאבו עדיף לקנות פה ככה יהיה לה אמא ואבא. הדגם פרוג דרך אגב הוא ללא אמבטיה אלא כיסוי שמתלבש על הרגלים איך שהוא ויש עוד דגם שהוא עשוי פליז ויש מגוון צבעים רחב ועוד קצת שינוים לא רבים ,תבררי לפני שאת משלמת עוד 1000 ש"ח יותר. לי יש את הדגם "ג'קו" והוא אחלה.

פוּ

New member
בעיקרון אני לא מספיק מכירה את הבאז

אבל קודם כל המחיר של הבוגאבו אחיד בכל העולם ולכן אולי כדאי לקנות בארץ (אחריות וכו'..) נקודה נוספת למחשה - העריסה/אמבטיה - כמה שיותר גדולה יותר טוב! ככה אפשר להשתמש בה יותר זמן ולא צריך למהר לעבור לטיולון. לדעתי של הבוגאבו יותר גדולה של הבאז אם אינני טועה יותר קטנה משמעותית. בעיקרון הבוגאבו נחשבת לקלה משמעותית - אבל מכאן גם יש בעיית יציבות כאשר תלוי עליה תיק, אבל אם תצרכי להרים את העגלה ... הטיולונים שלהם מבוססים על אותו עיקרון - ודווקא נראה לי שאהבתי את הבוגאבו יותר אם כי שוב לא ראיתי את הבאז כבר מזמן (לאחותי יש את הבוגאבו) מה שאהבתי בבאז זה את הקיפול הטלסקופי אבל הבנתי שיש בעיה עם הרוחב של הגלגלים בהרבה מקומות ולא מזמן הייתי בשילב כשמשהי החזירה את העגלה כי היא לא נכנסה לה לרכב(
איפה היא היתה ביום הקניה...) לאחותי יש את הפרוג והיא מאוד מרוצה.

leavlimor

New member
../images/Emo39.gifבוגבו

אני מרוצה מאוד מאוד מהבוגבו "ג'קו" זה הדגם השני, הוא זול יותר האמבטיה קטנה יותר והטיולון אותו טיולון כמו בדגם הראשון שהוא יקר יותר באיזה 1000 ש"ח. אין מצב שתעלי אותה כל פעם הביתה אלא אם כן תעשי כמה נגלות, אני משאירה אותה באוטו. עגלה סוף הדרך אין אחד שלא מתלהב ממנה ,אבל זה לא מה שחשוב מה שחשוב באמת שהיא קלה מאוד לנסיעה (אני לא מדברת על להרים). לפעמים אני מורידה את האמבטיה לבתים שאני הולכת אליהם וזה הרבה יותר נוח לתת לתינוקי שלי לישון שם ולא בסל-קל או בידים. את תהני ממנה!!!!!!!!! בהצלחה ושתהיה לך לידה קלה!!!!!!!

gc01

New member
תשובות

1. המחיר הוא יותר זול בחו"ל, יוצא בערך 2500 ש"ח במקום 4000 פלוס בארץ. השאלה היא האם יש בעיות עם העגלה האם אני עלולה להיתקע בלי שירות? 2. ההתלבטות היא בין הקוויני באז לבין הבוגבו (הדגם עם האמבטיה אין לי מושג אם זה קמיליון או פרוג), לא ידעתי שיש דגם ללא אמבטיה אלא רק עם כיסוי לרגליים?! 3. אתן צודקות בכל מקרה העגלה תישאר באוטו, ואני אעלה עם הסל קל נראה לי מלחיץ לנסות לעלות או לרדת עם עגלה+תינוק במדרגות. אשמח לחוות דעתכן בעניין. גילה

פוּ

New member
לכולן יש עריסה!

של הקמיליון מרופדת יותר אם אינני טועה... תבדקי שוב את המחיר - כי זה צאוד תמוהה מה שאת אומרת, אני זוכרת שבדקנו בעבר (חמי כל חודש באירופה וגם גיסי טס המון - זכור לי שכמעט ואין הבדל!) ואני חייבת לציין שאחותי כן הרימה את העגלה אבל לקומה ראשונה.. בהתחלה היא היתה מקפלת את המרכב מניחה על הכתפיים ולוקחת ביד את העריסה.. היום כבר לו הגוזל גדול וזה יותר קשה
(אבל עוד מעט עוברת לדירה עם מעלית
)

hagitb1

New member
גם אני הייתי מהמתלבטות בין הבוגבו

לבאז. קניתי בסוף בוגבו קמילון. מעולה. נכון שהחסרונות הם המחיר ואולי גם הקיפול. הקיפול של הבאז מאוד נח וקל אבל היא יותר כבדה מהבוגבו. לדעתי שתיהן עגלות מצויינות בחינת מסיעה בהן. לחברה שלי יש קוויני ספידי אני כן יכולה לומר לך שהטיולון של הקוויני יותר מרווח מהבוגבו.

פוּ

New member
אבל לקוויני יש חסרונות רבים בטיולון

לפחות לדעתי... אין מצב ישיבה (יש רק 130 מעלות..שזה ממש שכיבה..) ואין פגוש שהיד יכול להאחז בו או שנין לתלות עליו משחקים. אלו שני מינוסים רציניים מבחינתי! והעגלה הזו מאוד מצאה חן בעיני
גם כיסוי החורף שלה לא משהו אם יש ילד חורף...(הכיסוי של הטיולון אני מתכוונת..)

yifatm1

New member
קווני כטיולון - גרוע!!! מסכימה עם

פו , הכון שהיא רחבה אבל במצב טיולון הילד בחצי שכיבה ולא רואה כלום . יש לחברה שלי את העגלה ולאחר כמה חודשים היא פשוט קנתה עגלה אחרת כי היא ממש לא מוצלחת.

פוּ

New member
היא מתלבטת גם ככה בין 2 עגלות במחיר

דומה כך שזה לא האישיו כאן.. וסירבול זה באמת עיניין אישי - מה גם ששתיהן דומות גם בפונקציונליות הזו... כך ש2 הפרמטרים שציינת לא רלוונטים כרגע

shian

New member
בוגאבו

הקוויני היא עגלת דאווין בלי קבלות - היא ממש כבדה!! אני מעלה ומורידה כל יום כשלוש פעמים את הבוגאבו כעשרים מדרגות בקלי קלות. אגב, הסיפור שמוכרים כאן שהמחירים זהים בכל העולם הוא ממש לא נכון. לא יודעת לגבי אירופה אבל בארה"ב היא יותר זולה משמעותית.

פוּ

New member
לכבדות יש גם יתרונות...

אומנם לא במקרה הזה...אבל אם יש מעלית אז זו כבר לא פונקצית השוואה והכובד נותן יציבות שלבוגאבו אין בגלל המשקל... יש לי חברה שאחותה קנתה את העגלה בארה"ב שילמה אם אני זוכרת נכון באזור ה - 800$ על הפרוג לא נראה לי משתלם...ואת המחירים ניתן לבדוק באתר שלהם בקלות ולראות את ההבדל בזמנו כשבדקנו לא היו הבדלים הכל אופן לא כאלו שמצדיקים הבאה שלה הנה - בכל זאת עדיף לדעתי לקנות כאן כך שיהיה לאן לפנות במקרים של בעיות.. הקוויני בהולנד מאוד מאוד זולה ביחס לכאן (אני זוכרת שבדקתי זה יצא נדמה לי חצי מחיר)

shian

New member
לא ממש נכון

כי גם את גרה בבית עם מעלית, את הולכת למקומות שלא בהכרח יש בהם. לאוטו צריך להכניס לפחות פעם ביום... הבנו את הפואנטה? הבוגאבו מאוד יציבה למרות משקלה הקל. אני עולה כ 20 מדרגות איתה לפחות שלוש פעמים ביום ומברכת כל פעם מחדש שקנינו אותה.

ixmix

New member
לא קונה עגלה במחיר של רכב. בעקרון.

גם אם זאת יופי של עגלה (היא לא לטעמי), נוחה להפליא (היא לא נוחה ממתחרותיה במחצית המחיר), יציבה באופן מיוחד (היא נופלץ משילוב של תיק כבד ומגע קל), ומאד מאד יפה - אני לא הייתי קונה עגלה במחירים הללו. לא בארץ ולא בחו"ל. ואם אודה על האמת, אפילו הייתי מתבייש קצת ללכת עם עגלה כזאת, כשאני אוסף לאנשים מזון, תרופות וספרי לימוד. אבל זה אני.

shian

New member
לא שהיא שאל את זה אבל...

אני לא מתביישת ללכת עם משהו שהרווחתי בזיעת אפי. לא גנבתי מאף אחד ואתה יודע מה, אפילו לא ירשתי או קיבלתי ממישהו. הכל בארבע ידיים. לפי מה שאתה אומר צריך לנסוע עם מכונית טרנטה ולגור בסלאמס כי לאחרים אין. בעניין איכויות העגלה, אני לא מבינה איך אתה מדבר בבטחון כזה על משהו שאתה בכלל לא מכיר, אוי הקלות הבלתי נסבלת של ההשמצה...

למעלה