התלבטות בין לימודי SAP ל בדיקות QA

piton

New member

שלום רב.יש לי הטלבטות די לא פשוטה.אני די סגור בין שני מקצועות אך מתכוון ללמוד רק אחד מהם. אנא עזרתכם . מה יותר פרקטי?במה ניתן למצוא עבודה יותר מהר?באיזה מקצוע ניתן מהר ובקלות לצבור ניסיון הנדרש כדי להתקבל למשרות ? תודה לכולם מראש!

תלוי ברקע שלך... באופן כללי, sap הוא תחום די מבוקש היום- יישום והטמאה של מודולי fi ו-mm בעיקר (פחות HR ושאר המודולים). בכלל תחום מערכות המידע וה-DB מתחזק.

piton

New member

למען האמת..לא ציינתי זאת ,אני חסר רקע בתחומי הייתק...ולא אקדמאי.הינני מחפש מקצוע טוב ויציב. קיבלתי המלצות על תחומי QA ו SAP (עם דגש על SAP) מיועץ לימודים ...לכן חשוב לי להחליט לפני צעד די גורלי.

תשובה גם לאחר הקורס, לא יהיה לך קל למצוא עבודה. לדעתי עדיף תחום ה-sap, אך תתייעץ גם בפורומי המחשבים.

Dschnieder1

New member
בQA דורשים

ניסיון או תואר ראשון (במיוחד במדמ"ח) ולא קורס אוקוס פוקוס אצל מכוני הפלא אלא אם יש לך קשרים שמישהו יכול להכניס אותך בפנים

TOMYS1

New member
עם קורסים קשה

מאוד לעבוד בתחום בלי איזה שהוא רקע בפיתוח \ רשתות \DBA ..... מה מלמדים בקורס ??סילבוס... כמה שעות הקורס ? איזה פרויקט אתה צריך להגיש?? ותעודה מטעם מי תקבל ? כל הדברים האלה יכולים לתת יותר מידע כדי שיוכלו לעזור לך ....

piton

New member
מפרט הלימודים לQA

אני אמור לקבל תעודה של מכללת נס , תעודת הסמכה לבודק תוכנה SQA בהתמחויות: SAP-ERP, IT תעודת הסמכה לבודק תוכנה בהתמחות WEB. הקורס הוא "קורס Master QA בודק תוכנה בהתמחויות SAP-ERP IT ו WEB " 375 שעות אקדמיות במתכונת הבאה: 325 שעות פרונטאליות ו -50 שעות פרויקט בעבודה עצמית. הגשת 2 פרויקטי גמר אינטגרטיבים בתחום ERP ובתחום ה WEB בהיקף של 50 שעות הגשת פרויקט גמר בליווי המרצה בתחום הבדיקות- IT בהיקף 25 ש' אקדמיות.

piton

New member
בקשר ל מפרט הלימודים QA

חברה אשמח לתגובה בבקשה

למעלה