התלבטויות קשות..

התלבטויות קשות..

קצת על עצמי. בן 32 סטודנט מתחיל באוניברסיטה הפתוחה למדעי המחשב. עובד כנציג שרות לקוחות בחברה ענקית. אני בדילמות קשות כי יש לי פחד שעד שאסיים את התואר אני לא אוכל להיקלט בשוק העבודה. מה דעתכם? אני בחרתי מדעי המחשב כי זה תחום ענק שאפשר לעסוק בו גם בחו"ל. ואני לא רוצה להגביל את עצמי. כמו כן אני רוצה להיקלט בהתחום ההי טק כרגע אולם אני מקבל תגובות על גיל שלי - הרבה מעסיקים טוענים כי אני מבוגר מדי.... מה לעשות? האם השוק בח"ל יותר סובלני לעניין הגיל?

kookamanga

New member
לא רוצה לבאס אותך

יש לי שני חברים שרק בגיל 30 התחילו לעבוד במיקצוע (מדעי המחשב). את האמת , להתחיל בגיל 32 ללמוד ולסיים בגיל 35 את התואר לא נשמע רעיון כ"כ טוב . אני בטוח שאם תדפדף בדפים קודמים תוכל לראות שמעל גיל 35 אין לך בכלל עם מי לדבר... ובקשר לחו"ל אני לא יודע . יש הרבה פורמים שמדברים על חו"ל - תשאל שם... ואם אני לא טועה באחד הדפים הקודמים ראיתי הודעה של מישהו שמגיע מחו"ל לארץ עם יזה 8 שנים של ניסיון ושאל מה אפשרויות התעסוקה שלו בארץ. תנסה ליצור איתו קשר ולשאול אותו. בהצלחה .

kookamanga

New member
לינק

הנה לינק של הבחור הזה שעןבד בחו"ל , תתיעץ איתו http://www.tapuz.co.il/pcards/showCard.asp?forumuserid=1338645

למעלה