התכתבות היות ואני חדשה אשמח מאד אם תשתפו אותי בפעילויות תודה אליס.
N Nava5 New member 17/4/06 #4 אההה, את ממלאת מקום היום?../images/Emo24.gif היכן המינהלת? ילדים חביבים, התבוננו היטב בתמונה, אם מצאתם את גליקום, אנא, צבעו יפה את הציור ושלחו אלינו. זוכרת בגעגועים אינסופיים את הריטואל של ערב שבת... זוכרים? (ידיעות אחרונות)
אההה, את ממלאת מקום היום?../images/Emo24.gif היכן המינהלת? ילדים חביבים, התבוננו היטב בתמונה, אם מצאתם את גליקום, אנא, צבעו יפה את הציור ושלחו אלינו. זוכרת בגעגועים אינסופיים את הריטואל של ערב שבת... זוכרים? (ידיעות אחרונות)
ש שלווה יערית New member 17/4/06 #5 השומרת המינהלת אנכי?../images/Emo8.gif כנראה ש... המינהלת מתנהלת לה לאיטה והדרך לכאן ארוכהההה...<ונשירה: אנו הולכים ברגל הופה היי הופה היי...> ואולי צ'כחה ת'סיסמא ודלת הפורום ננעלה לה? מה זה "הריטואל של שבת", נאווהל'ה? מועדים לשמחה,
השומרת המינהלת אנכי?../images/Emo8.gif כנראה ש... המינהלת מתנהלת לה לאיטה והדרך לכאן ארוכהההה...<ונשירה: אנו הולכים ברגל הופה היי הופה היי...> ואולי צ'כחה ת'סיסמא ודלת הפורום ננעלה לה? מה זה "הריטואל של שבת", נאווהל'ה? מועדים לשמחה,
ש שוש פרסלי New member 17/4/06 #6 נאווה ידידתי,,אני מכירה בכמה פורומי ם,,שבלעדי המנהל(ת)הפורום חי וזורם,ויש גם להיפך, את הבנת את זה? חג שמח ומועדים לשמחה,
נאווה ידידתי,,אני מכירה בכמה פורומי ם,,שבלעדי המנהל(ת)הפורום חי וזורם,ויש גם להיפך, את הבנת את זה? חג שמח ומועדים לשמחה,