התכתבות שלי עם PDAC

someone123

New member
התכתבות שלי עם PDAC

רצ"ב התכתבות שלי עם חברת PDAC לגבי בעייה במכשיר שלי: אני 6/9/05 יש לי HP iPaq 1910 עם מערכת הפעלה Pocket PC 2002. מותקנת לי עברית לוגית בגרסה 3.04.012. אני לא מצליח להריץ את תוכנת FreeMate על המכשיר שלי. מישהו אמר לי שזה בגלל שיש לי עברית של PDAC וגרסה זו לא מריצה יישומי .Net האם זה נכון? תמיכה 7/9/05 ראשית רצינו ליידע אותך שאנו נמצאים בקשר מתמיד עם מפתחי תוכנת FreeMate ויש באפשרותם להתאים לעברית שלנו בגרסאות ישנות של FREEMATE הייתה תקלה אחת ויחידה: התוכן התיישר שמאלה, מכאן אולי נובעת טעותם של ידידך. הגרסא האחרונה של FREEMATE מטפלת בנושא ללא שום קושי. יחד עם זאת, התוכנה הנ"ל עובדת על ממש .NET (דוט-נט) ועליך לברר האם יש גרסא זמינה למכשירך (באתר מיקרוסופט) ולהתקינה בטרם הפעלת התוכנה. אני 7/1/06 ביצעתי Hard reset למכשיר. התקנתי Microsoft .NET Compact Framework 1.0 SP3 התקנתי את הגרסה האחרונה של FreeMate וזו עבדה (ללא עברית). התקנתי Bevelstone Pocket Movie List וזו עבדה. התקנתי את העברית שלכם ללא ביצוע רישום (העברית הפוכה) ועדיין שתי התוכנות הנ"ל עבדו. ביצעתי רישום לעברית שלכם (כעת העברית אינה הפוכה) ושתי התוכנות הנ"ל חדלו מלעבוד. ראוי לציין כי שתי התוכנות הנ"ל הינן יישומי Net. אם כן, אינני שרלוק הולמס אך נראה לי כי מנגנון היפוך העברית שלכם הוא זה שמונע ממני ומכל בעלי עברית שלכם למערכת הפעלה 2002 להפעיל יישומי Net. האם ההנחה שלי נכונה? אם לא, מה עליי לעשות על מנת לפתור את בעייתי? תמיכה 12/1/06 אנו נבדוק את הדברים אצלינו בפיתוח מומלץ להיות איתנו בקשר לקראת סוף החודש אני 26/1/06 עכשיו זה כבר "לקראת סוף החודש"? לאחר שלא קיבלתי תשובה מהתמיכה שלחתי אליהם מכתב נוסף: אני 3/2/06 חבר שלי צחק עלי שקניתי את העברית שלכם ואמר לי שכשכתבתם "אנו נבדוק את הדברים אצלינו בפיתוח, מומלץ להיות איתנו בקשר לקראת סוף החודש" בעצם זו הייתה דרך שלכם להתעלם/להתחמק מלענות לי, כמו שאתם עושים לכל הלקוחות שלכם, בינתיים נראה שהוא צדק. האם הוא צדק? אם לא תענו לי זה אומר שכן? עבר שבוע מאז המכתב האחרון שלי, אני עדיין ממתין לתשובה מהם. דעתכם?

Haim Z

New member
אם אני לא טועה

בכלל לא ניתן להתקין FRAMEWORK על WM2002

someone123

New member
אתה טועה

תקרא מה כתבתי: "התקנתי Microsoft .NET Compact Framework 1.0 SP3"

zetatron

New member
אותי אישית מעניין מה אנשים מוצאים

בתוכנה הזאת? במקום לשבור את הראש עם PDAC, הייתי מציע לך להכנס לאתרי אינטרנט רלוונטיים ולהוריד מידע יותר אמין. התוכנה ההזויה הזאת גונבת תכנים ללא אזכור המקורות תוך פגיעה חמורה בזכויות יוצרים. מה גם שאתה חייב להרשם ומסור להם אימייל בשביל להשתמש בה. אני אישית הייתי מתרחק מהתוכנה הזאת. באשר לPDAC - אין לי מושג מה קורה שם אבל אני אגיד לך את האמת - אם אני הייתי עובד בתמיכה כלשהי והייתי מקבל את המכתבים הסרקאסטיים שלך - גם אני לא הייתי ממהר להפוך סדרי עולם בשביל לעזור לך. זה לא משהו אישי - אבל תחשוב על זה.

למה להשתמש בFREEMATE?

כל אחד בוחר להשתמש בתוכנה שהוא רוצה. כנראה אתה מחובר כל הזמן לאינטרנט ויכול לצפות באתרים באופן מקוון אבל יש רבים שלא רוצים לעשות זאת בגלל צריכת האנרגיה ובגלל שצריך להתחיל לשוטט ולהמתין לטעינת אתרים ויש רבים שכלל לא יכולים כי אין להם חיבור כזה זמין. לגבי המכתבים הסרקאסטיים ותמיכה אין כל קשר. מדובר בלקוח (שאניי מבין אותוו ואת העצבון שלו ואני שמח שהוא לפחות סרקאסטי בעניין ולא מגיש תביעות או צועק על התמיכה בטלפון) שרוצה לקבל שירות אך התמיכה מנסה כנראה לנער אותו מעליה בלי פתרון.

zetatron

New member
יש בדבריך משהו...

ולא - אני לא מחובר 24/7 לנט
אני כן חושב שהיו צריכים לתת לו תשובה כלשהי אפילו אם היא תהיה משהו בנוסח "התוכנה הזאת לא עובדת ולא משתלם לנו להשקיע בשביל התוכנה הזאת". אבל אני (כמו בטח רבים ממשתתפי הפורום) עבדתי במוקד תמיכה טכנית ואני חייב לומר לך שמי שיושב שם זה לרוב חבר'ה שכירים שמקבלים על זה משכורת לא בשמיים. ובכל פעם מחדש מרגיז אותי לראות תגובות מהסוג הזה או לשמוע טיפים שאנשים מחלקים אחד לשני כדי "לסחוט" ממחלקת שימור לקוחות של ספק כזה או אחר בונוסים.

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif ומצד שני, אותי מרגיז לא

פחות , שאני משלמת מחיר שיא של חבילה שכבר לא מוכרים אותה לאיש, טורק כשאני רוצה לצאת מהעסקה פתאם נזכרים שיש 10 חבילות משתלמות יותר ללקוחה ותיקה כמוני... אז יש 2 צדדים למטבע ועצה של שופינג היא עצה מאד לגיטימית!!!

someone123

New member
למה אתה תוקף?

- "במקום לשבור את הראש עם PDAC, הייתי מציע לך להכנס לאתרי אינטרנט רלוונטיים ולהוריד מידע יותר אמין" מידע על מה? על הבעיה שיש ל-PDAC בתוכנה שלהם? שהם ישברו את הראש. - "התוכנה ההזויה הזאת גונבת..." איני רואה כיצד FreeMate קשורה לעניין, הנושא הוא בעיה בתוכנה של PDAC. FreeMate היא רק אחת ממספר תוכנות המבוססות על טכנולוגיית Net. שאינן רצות על המכשיר שלי. ודרך אגב, זו התוכנה הטובה ביותר מסוגה בעולם! - "אם אני הייתי עובד בתמיכה כלשהי והייתי מקבל את המכתבים הסרקאסטיים שלך - גם אני לא הייתי ממהר להפוך סדרי עולם בשביל לעזור לך." אבל לפחות היית מנסה? תודה מייק

AYELET1

New member
לגבי FREE MATE

לא מתווכחת אם טובה או לא אך נראה לי שמן ההגינות לציין את הקשר שלך אליה (או שלה אליך...)

zetatron

New member
אם הבנתי נכון -

הוא גם בנה תוכנה שלא נותנת זכויות יוצרים וגונבת תכנים וגם מנסה להזיז את PDAC להתאים את התוכנה שלהם אליו בשמות בדויים במקום לפנות אליהם כמפתח?
- ענק!

zetatron

New member
אני לא תוקף ../images/Emo140.gif

ואם יש משהו שלדעתי חסר בפורום הזה - זה לשמוע את הנימה בה נאמרים הדברים. העניין הוא כפי שכבר כתבתי (בתגובה למייק) - לדעתי הגישה של ללכת ראש בראש עם נציגי תמיכה היא לא הפתרון. לדעתי תוציא מהם תשובה ופתרון הרבה יותר טובים בצורה נינוחה. את הFREEMATE אני ניסיתי בזמנו על 3715 עם עברית של PDAC ולא היו לו שום בעיות להפעיל אותה. אבל התוכנה עצמה יצרה אצלי רושם מאוד שלילי. זו תוכנה מאוד חובבנית שנכתבה בדוט.נט כי שם קל יותר להשתמש באובייקטים כגון MSXML שנותן לך לגזור חתיכות XML בצורה מאוד פשוטה. תוסיף לזה את העובדה שהרשמה לתוכנה הזאת דורשת מסירת אימייל והעובדה שהתוכנה מתעלמת מזכויות היוצרים של התכנים אותם היא מביאה והנה לך סיבה למה אני לא אמליץ לך על התוכנה הזאת. אגב אולי בכלל יש בעיה עם התוכנה הזאת עם 2002 ועברית? בדקת את זה עם אירון? (יש להם בכלל גרסת 2002?)

someone123

New member
מספר תשובות

- הגישה של ללכת ראש בראש עם נציגי תמיכה היא לא הפתרון שים לב שהיא מופיעה רק לאחר שלא קיבלתי תשובה (אני מקווה). - זו תוכנה מאוד חובבנית שנכתבה בדוט.נט כי שם קל יותר להשתמש באובייקטים כגון MSXML אולי זה הופך אותה לחובבנית, אבל האם זה הופך אותה לפחות טובה בשבילך? - העובדה שהרשמה לתוכנה הזאת דורשת מסירת אימייל תוכל לשאול כל משתמש בפורום, אף אחד לא קיבל מהם מעולם שום מכתב זבל, ואני מתחייב לך שכתובת הדוא"ל של אף אחד שנרשם לא עברה לאף מפיץ דור זבל. - התוכנה מתעלמת מזכויות היוצרים של התכנים אותם היא מביאה אולי מבחינה אתית זה בעייתי אך למיטב ידיעתי אין עם זה בעיה מבחינת החוק. - את הFREEMATE אני ניסיתי בזמנו על 3715 עם עברית של PDAC ולא היו לו שום בעיות להפעיל אותה על מערכת הפעלה 2002? - הוא גם בנה תוכנה שלא נותנת זכויות יוצרים וגונבת תכנים וגם מנסה להזיז את PDAC להתאים את התוכנה שלהם אליו בשמות בדויים במקום לפנות אליהם כמפתח? - כיום אין לי שום קשר ל-FreeMate מלבד העובדה שאני מכיר את מנהל המחקר ופיתוח של Smart Content, אני גם לא ממש רואה איך זה קשור לבעיה בעברית של PDAC. ודרך אגב, תוכנות RSS גם גונבות תכנים ולא נותנות זכויות יוצרים?

zetatron

New member
המממ....

תראה - קודם כל תוכנת RSS היא תוכנה שנותנת לי כמשתמש אפשרות להזין לתוכה מה שאני רוצה ולעשות בה איזה שימוש שאני רוצה ולא נותנת לי חבילה סגורה על אתר אחד בלי ליידע אותי מהו ובלי לתת לו קרדיט. בדיוק כמו דיסקים ריקים לצריבה לעומת דיסקים צרובים עם מוסיקה. לגבי הניסיון שלי עם התוכנה הזאת - 3715 הוא כידוע WM2003SE, אז לא, לא יצא לי לראות את התוכנה שלכם עובדת על 2002. ולגבי האימייל - בין אם הופץ דואר זבל ובין אם לא. לצערי אנחנו חיים בתקופה שאני מפחד לרשום את האימייל שלי בפורום מכיוון שתוכנות אוטומטיות סורקות אותו ומוסיפות את האימיילים לרשימות תפוצה ומשם כבר אין דרך חזור. אז תסלח לי אם אני מפקפק בכוונות שלכם, אבל כל עוד אין שם הצהרה שמצהירה למה האימייל הזה ישמש ולמה הוא לא ישמש - מבחינתי זה רשימת ספאם!

someone123

New member
אז נשארנו רק עם נושא הדוא"ל

דבר ראשון לגבי עניין ה-RSS אתה צודק. דבר שני, אני מבין שפתרנו את כל הבעיות של הסרקאזם, הליכה ראש בראש, הפרת זכויות יוצרים, חובבנות, הקשר שלי ל-FM וזה ש-FM עבדה אצלך. נשאר רק העניין של הדוא"ל. אני אברר לך את העניין הזה ואחזיר לך תשובה.

navotvolk

New member
freemate כתובת דואר

שלום אני עובד בsmart content יצרנית freemate ואני מבין שאתה אומר את מה שאתה אומר אחרי שקראת את הסכם הרישיון שלנו שבו כתוב במפורש שאנחנו לא נמסור את המידע לצד שלישי!. בקשר לתכנים יש לנו אישור לשימוש בהם, ושוב עם התוכנה לא מפננת אותך אני לא כועסים....

למעלה