התכנית של רונאל

stkachov

New member
התכנית של רונאל

אני רואה עכשיו את הפרק הראשון של "עשרת הדברות", התכנית עם רונאל פישר. האמת לא חשבתי שהוא ידבר על גימגום, ובמיוחד לא על עצמו והגימגום שלו... אבל כבר כמה דקות לאחר תחילת התכנית הוא טיפל בנושא הזה בצורה מאוד מרשימה. סיפר קצת על הרגשות, הפחדים...סיפר בעצם מה שמרגיש כל אחד מאתנו. כן, כן... למרות שהוא עורך דין מצליח, מרצה בכיר ומנחה בטלויזיה... עדיין ההתמודדות עם הגימגום היא זהה לרובנו וממש הזדהתי עם דבריו. אגב, כל מי שכתב כאן בפורום שאולי הגימגום לא מפריע לאיש והוא בכלל לא מייחס לכך שום חשיבות או מחשבה... אז הוא סיפר שהמצב הוא בדיוק ההפך. שוב מאוד הזדהתי עם מה שהוא אמר. לדעתי זה שירות מצויין למגמגמים... שבשיא הרייטינג של ערוץ 2 עולה אדם ומגמגם מול כל עם ישראל, ומדבר על הגימגום שלו ומסביר... זה באמת יכול לשנות הרבה מאוד דברים בציבור. אני מקווה שרובכם צפיתם בתכנית. עלי היא הותירה רושם רב.

shuky63

New member
רושם אדיר ודוקא בגלל שהוא שיתף

בקושי שלו עם הגימגום,כי אם לא היה עושה זאת הייתי חושב,טוב הוא פשוט לא מודע לגימגום שלו,אבל עכשיו אני מבין שהוא עושה כל מה שהוא עושה,ההופעות בבתי המשפט ובטלבזיה ,למרות שהוא חי וכואב את הגימגום שלו כל יום,ושואל את עצמו כל יום למה אני?זה רק מעצים את ההשגים שלו!

b e ll

New member
ענקקקקק! גדול מהחיים רונאל פישר

איך הזדהתי איתו.... ייייווווווואאאאאוווווו WOOOOOOWWW כמה אני מעריכה אותו שלמרות הפחדים, הקשיים, המלחמות הפנימיות הוא מנחה בטלויזיה, הוא מופיע בבתי משפט, הוא מרצה למשפטים, הוא חיי חיים מלאים, והוא מתחבט ונלחם בשדים שלו ומנסה בכל כוחו להתגבר. והכי הכי חשוב - הוא מצליח. רונאל - אם אתה קורא, אני שולחת לך מכאן כל הכבוד ענק! כמה דרך צעדת, בכמה כבוד ייצגת אותי כמגמגם.

painlies

New member
פספסתי משהו? הוא מגמגם?

באמת? לא ידעתי... לא יצא לי לראות.... מה הפסדתי?

dw

Well-known member
מנהל
מישהו הקליט את התוכנית?

רעיון- מי שהקליט את התוכנית אתמול ומתכוון להגיע לפגישה הפורימית של אמבי, יכול להיות נחמד אם יביא את הקלטת, לטובת מי שלא הצליח לראות.

stkachov

New member
לא הקלטתי

אבל מה שכן התכנית הופצה בין עיתונאים רבים לפני הקרנתה, ובטוח ישנם גם עותקים לערוץ השני. אולי אמב"י יכול לפנות אליו בצורה רשמית ולבקש העתק של הפרק הראשון...

אורית71

New member
מצטרפת לכולם

אני חושבת שהוא פשוט מ ד ה י ם איזה כוחות נפש, איזה אומץ הוא פשוט ריגש אותי ונתן לי כוחות עצומים. היום יש לי פגישה מאוד חשובה עם פורום גדול של אנשים וכל היום אני אומרת לעצמי אם רונאל יכול לגמגם בטלוויזיה אני יכולה לגמגם בפורום!

למעלה