התכנית כלבוטק

אז למה אני לא היחידה שחושבת כך

אז למה מיום ליום גדל מספר האנשים שחושבים כמוני - שהתוכנית כלבוטק נמצאת ממש בפשיטת רגל- אפילו העיתונים כותבים על זה וכן בפורומים השונים תגיד לי אתה במלוא הכנות אדם שאוסף בקבוקים מפחי זבל כדי לקבל את הפיקדון שלהם - ולא משנה מה הסיבה האמיתית שהוא אוסף אותם האים אדם כזה מהווה איום לאזרחים ואו הוא נחשב לנוכל? ותחשבו על זה.............

אתה שפוי?

הבן אדם אסף בקבוקי שתיה לא ממיכלי איסוף אלא מפחי זבל ואת הבקבוקים האלו אנשים זרקו, זה נקרא לגנוב? ואז מה אם הוא היה אחד מיוזמי החוק אף אחד לא אמר לאנשים לזרוק את הבקבוקים, המסכן בסך הכל אוסף מה שאחרים זורקים וכל זאת בשביל 0.25 אג' לבקבוק אתה היית מסוגל לעשות את זה? זה נחשב לאויב ציבור? זה בדיוק כמו שהומלס מחטט בפחי זבל להנות מדברים שאחרים זורקים זה נקרא לגנוב? אם זה לדעתך נקרא לגנוב, אז אני ממש מרחמת עליך, תמצא עוד אחד ששותף לדעתך ותשנה את הכינוי שלך לצפע זה יותר מתאים לך מלי דאוי

התכנית כלבוטק

בחייכם חברה אתם לא שמים לב שלרפי גינת אין כבר יותר חומר לתכנית כלבוטק והוא נאחז בכל נושא כמעט, אם הוא כבר הגיע לרמה של לעשות תוכנית צרכנית על אחד שאוסף בקבוקים ולא משנה לאיזו מטרה הוא אוסף אותם ואם הוא מגנה את צה"ל בגלל המסכות שבסוף הסתבר שכן הם היו בתוקף, ועוד כהנה וכהנה אז הוא ישים בתכנית כל מיני שטויות למען תהיה לו תכנית והכי חשוב רייטינג יתרת מכך אם לרפי גינת כל כך חשוב מהציבור, אז שיצוד נוכלים ויתלנן עליהם במשטרה שישפטו אותם עם הזכות שלהם להגיב לשם כך יש מערכת של בתי משפט - אף אחד לא מקנה לו את הזכות לעשות לינץ' לאנשים ו/או לגופים שונים וכל זאת למען הרייטינג שלו למיטב הבנתי אין לו הסמכה של שופט

אין לי טעות

שלום קרמר, אני יודעת יפה מאד מה ערך הבקבוק, אבל אני גם יודעת שאנשים זורקים את הבקבוקים ולא מתייחסים לערך הפיקדון, אז מה אם יש מישהו שאוסף את הבקבוקים האלו בעבור 0.25 אג' אתה היית מוכן להסתובב ולנבור בפחי אשפה ולאסוף את הבקבוקים האלו? אני חושבת שלא , בכל מצב אם יש מישהו שאוסף אותם ולו רק בשביל הפיקדון - הוא לא גונב הוא מסכן שאוסף מה שאחרים זורקים - הוא בטח לא אוייב הציבור ומזיק לאנשים - לא שווה לעשות עליו כתבת תחקיר למי זה מפרעי בדיוק - זה כנראה יכול להפריע רק לאנשים שהם צרי עין כל טוב לך מלי דאוי

יש לך טעות .

המחיר הנקוב של בקבוק רק הוא 0.25 שקל שהם 25 אגורת ולא כמו שאת כותבת רבע אגורה =0.25 . רק את זה רציתי להאיר . הייתר זה כבר עניין אחר שלא אכנס אליו

אתה צודק - מה שנכון נכון

תודה על התשומת לב אתה צודק - אבל אני מקווה שהבינו אותי התכוונתי ל-25 אגורות לכל בקבוק שיהיה לך כל טוב מלי דאוי

למעלה