התכנית חוזרת!!!

giloni

New member
התכנית חוזרת!!!

חברות וחברים יקרים. אני מקווה לחזור לשדר בעוד שבועיים, בלי נדר. הפעם זה יהיה בימי רביעי בין 18 ל 19.

על הפרק עומדות שתי אפשרויות לעונת השידורים הקרובה:
האחת, שאמשיך במתודה של השנה שעברה, אלא שבמקום להישען על אתרי "היום היסטוריה של הרוק", למיניהם - שבד"כ לקחו אותי אל הזרמים המרכזיים של תרבות הפופ (וזה לא היה נורא כל כך), חשבתי לעשות הפעם דבר שונה: לעבור על האוסף שלי ולסדר את שנת הרוק לפי מה שיש לי ולא לפי מה שהקלנדרים האוטומאטיים מציעים לי. במלים אחרות, תכנית זהה מבחינת הקונספט אבל שונה מבחינת התוכן: יותר איזוטריה פחות מיין סטרים. וכשמדובר באיזוטריה - היא מקרית לגמרי ותלוי במה שיש לי (וגם במה שאין לי)

האפשרות השנייה היא להפוך את התכנית שלי לתכנית של הפורום. כלומר, שאתם תציעו לי פליי-ליסטים שאותם אשדר, עם דברי הקישור שיהיו מבוססים על הסיבות לבחירות שלכם. ניסיתי לעשות זאת בעבר וזה לא החזיק מעמד מעבר לשבוע-שבועיים. אולי עכשיו אפשר יהיה להתייחס אל התכנית כאל תכנית שלנו, תכנית שבה אנחנו משמיעים את מה שמשמעותי עבורינו ומנסים גם להעביר את המסר מחוץ לפורום, דרך התכנית.

בכל מקרה, אם למישהו יש רעיון לקונספט אחר אשמח מאד! אלא שאני מבקש בדחילו ורחימו להביא בחשבון כמובן את המגבלה הלא פשוטה ששדרן רדיו הוא לא המקצוע שלי, שהשידור הוא כמובן חובבני והתנדבותי לחלוטין ושלא עומד לרשותי הזמן שעומד לרשות שדרנים מקצועיים כדי להכין פליי-ליסט מנומק ותפור, ובנוסף - אין לי עורך מוסיקאלי ואפילו לא טכנאי. במלים אחרות, רעיון לקונספט שבו יהיה לי קל לשלוף את הדברים ולחבר אותם לתכנית יתקבל בברכה.

יקי

AeroTom

New member
אני בעד האופציה השניה

קודם כל כיף לשמוע שאתה חוזר, יקי. מקווה בעונה הזו להיות יותר נוכח (קצת קשה לי לפעמים כשזה בזמן העבודה).

מאוד אהבתי את התוכניות של פעם, כשהפורום היה שותף לפלייליסט וזכה גם לשמוע את הבחירות שלו בתוכנית. זה ממש נחמד, ובנוסף זה גם יכול לעורר פה שיח לא רע על שירים\אמנים\אלבומים ואף לשמש כשרשור המלצות מצויין לגולשים.

כדי שאנשים לא יזרקו סתם שמות, אני בעד שכל תוכנית אולי תהיה עם נושא מסויים. למשל שנה מסויימת בהיסטוריה, סביב אמן או להקה מסויימים, "שירי חורף", קאברים, שירי פתיחה\סיום של אלבומים, "שירים שיקי שונא", שירים ששומעים כשהאולפן מוצף ונושאים דומים אחרים...ואז הגולשים יכתבו כמה שורות על מספר שירים (נגיד עד חמישה) וככה גם נקבל אחלה שרשור עם עניין וגם תקבל המלצות לתוכניות. בכפוף כמובן למה שיש לך בארכיון הפרטי ומה אין ותמיד תוכל להשלים מהבחירות שלך.

מה שכן כדאי תמיד להעלות את זה מספיק סמן לפני שאתה מארגן את התוכנית, כדי שאנשים יספיקו להשתתף ולכתוב. אם אתה בקטע כמובן של החזרת הקונספט הזה בשיתוף הפורום

Celluloid Hero

New member
אני בעד הרעיון של תומר

כלומר, להחליף כל שבוע קונספט. בסיכומו של דבר אין קונספט שאפשר לסחוב עונה שלמה מבלי למצות אותו בשלב מסויים. כמו כן, אני מאוד בעד שתשאב רעיונות מהפורום. אם ייתחשק לך לפתוח שירשור ולבקש רעיונות בנושא מסויים זה אחלה. אם ייתחשק לך סתם לשים שירים של להקות/אומנים שדיברו עליהם פה במשך השבוע, כדי שאפשר יהיה לפתח דיוני המשך- גם אחלה. הכי טוב להתחיל עם רעיון שאפשר יהיה לגלגל אותו בתור התחלה, ולעצב אותו מחדש בהמשך על פי התחושה שלך. בסיכומו של דבר, זאת התוכנית שלך לא פחות משזו התוכנית של המאזינים (ומקווה מאוד להיות ביניהם, כמו בשנים קודמות).

giloni

New member
אוהב אתכם

ומציע להתחיל זאת כבר עכשיו.
אולי אפשר להוציא "קול קורא" כדי שנתחיל לעבוד מעכשיו, נאמר להכין לפכות את תכנית הפתיחה של העונה (שירים שיקי שונא יכול להיות נהדר).

יקי

giloni

New member
נו חברלך, מה קורה??

מתארגנים על משהו?? תנו לי לדעת היום-מחר... ביום רביעי הזה אני אמור להתחיל לשדר ועדיין אין לי תכנית (וגם לא קונספט מוסכם). אני מחכה לקרוא ראיונות ואם לא, אעשה מאמץ לבשל משהו בשבת כדי שאפשר יהיה לאכול ביום רביעי.
בכל זאת יהיה נחמד אם מישהו/מישהי ירימו את הכפפה...

יקי

AeroTom

New member
מחכים לך נראה לי שתרים קונספט לתוכנית הראשונה

ואז נתרום ביחס אליו.

giloni

New member
תודה על התגובה

אשמח לרעיונות כלליים, קווים כלליים לתכנית ראשונה. אני אמנם סומך על היצירתיות שלי אני רק לא יודע מתי היא מתכננת לצאת מהמחבוא שלה...

למעלה