פרק פתיחה מחורבן אם הפרק מחורבן מעטים הסיכוים שתיראו אותי בהמשך בגלל ניסיונות כואבים שנשארתי עם סדרות נוראיות הרבה זמן(למרות שיש יוצאי דופן "אוז" לדוגמא שהופכת לטובה בפרק השלישי ומבריקה בפרק הרביעי "אבודים" שהפרק הראשון הוא חתיכת פרק אידיוטי ו"גבירתי הנשיא"). (ניסיונות כואבים-4400 האוסי מגרש ביתי על טבעי קוראים לי ארל ועוד) יש לא מעט סדרות שאני מפסיק אחרי פרק "מספרים","המפענחת","פראים לגמרי" ויש הטוענים שאני מפסיד אבל לא נורא לפחות אני מונע מעצמי את הסבל של "צירי הלידה" של התוכנית
לפלישה וגם לעל טבעי היו פרקי פתיחה מזעזעים... שיעמום צרוף... ניסיתי, באמת שניסיתי, ואפילו ניסיתי שוב. אבל פשוט לא יכולתי... היה משעמם
ואני זיפזפתי ליותר טוב. מבחינתי אוז היה מעולה מההתחלה ועד הסוף! אבודים, אני יודעת שכוווולם אוהבים, אז ניסיתי לראות והפרקים הראשונים היו כ"כ משעממים ואפילו עוד יותר תמוהים שהעדפתי את הישרדות (עונה משעממת של הישרדות מול אבודים-העדפתי הישרדות). ועכשיו? להתחיל לראות אבודים ולא להבין כלום..? לא דחוף לי.
, דרך אגה הפרק אתמול היה מצוין ממש אהבתי! אבל גם סקראבס וטירוף בבית מצויינות , פשוט סדרות שכיף לראות , הן מסתכלות על דברים מנקודת מבט אחרת ומצחיקה , פשוט כיף