התכנית האהובה ביותר

yakir2006

New member
אני כן..

בערך 8 פרקים, ואני לא חושב שראיתי פרק במלואו כי זה היה משעמם.. זה לא שאני לא מבין מה קורה זה פשוט לא מעניין ולא מותח.

קובי221

New member
תירוצים טפלים. הפסקת בגלל סיבה

אחרת. הם ממש מותחים, וגורמים לך לנחש למה זה ככה וכל זה...

snier1991

New member
הסדרה חוטאת בחטא נוראי

פרק פתיחה מחורבן אם הפרק מחורבן מעטים הסיכוים שתיראו אותי בהמשך בגלל ניסיונות כואבים שנשארתי עם סדרות נוראיות הרבה זמן(למרות שיש יוצאי דופן "אוז" לדוגמא שהופכת לטובה בפרק השלישי ומבריקה בפרק הרביעי "אבודים" שהפרק הראשון הוא חתיכת פרק אידיוטי ו"גבירתי הנשיא"). (ניסיונות כואבים-4400 האוסי מגרש ביתי על טבעי קוראים לי ארל ועוד) יש לא מעט סדרות שאני מפסיק אחרי פרק "מספרים","המפענחת","פראים לגמרי" ויש הטוענים שאני מפסיד אבל לא נורא לפחות אני מונע מעצמי את הסבל של "צירי הלידה" של התוכנית

קובי221

New member
מה קרה עם 'גברתי הנשיא'?

היא לא חוטאת? לטעמי הפרק הראשון היה טוב. אל תשכח שהוא מבסס את העלילה. הוא חייב להיות קצת משעמם... מספרים זוועה, המפענחת חמוד.

snier1991

New member
לגבירתי הנשיא היה באזז גדול

אז אמרתי בוא נמשיך עוד קצת לעומת זאת היה יותר באז כלפי הופ ופיית מאשר פלישה אז אמרתי סביר להניח שהת=שתפרות עצומה לא נראה כאן אז נטשתי

בהחלט מסכימה! ../images/Emo45.gif

לפלישה וגם לעל טבעי היו פרקי פתיחה מזעזעים... שיעמום צרוף... ניסיתי, באמת שניסיתי, ואפילו ניסיתי שוב. אבל פשוט לא יכולתי... היה משעמם
ואני זיפזפתי ליותר טוב. מבחינתי אוז היה מעולה מההתחלה ועד הסוף! אבודים, אני יודעת שכוווולם אוהבים, אז ניסיתי לראות והפרקים הראשונים היו כ"כ משעממים ואפילו עוד יותר תמוהים שהעדפתי את הישרדות (עונה משעממת של הישרדות מול אבודים-העדפתי הישרדות). ועכשיו? להתחיל לראות אבודים ולא להבין כלום..? לא דחוף לי.

זה ממש קשה...

פשוט כולן כאלה טובוווות.. האנטומיה של גריי.. נמלטים [באמת הסדרה הכי טובה..], קוראים לי ארל, איש משפחה
טירוף בבית והלאה :]

Terminal Frost

New member
פלישה! יאללה ראסל תראה להם מאיפה

משתין החייזר! בעצם שמריאל תראה.

jess r

New member
The O.C

אחריה מגרש ביתי. אחר כך איך פגשתי את אמא, האנטומיה של גריי וסקארבס.

Im All That

New member
עשיתי דירוג....

1. או.סי 2. מגרש ביתי 3. נמלטים 4. הופ ופיית' 5. טירוף בבית 6. הישרדות אבל הסדרה הכי אהובה עליי בכלל זו מכושפות רק שהיא משודרת בערוץ אחר...!!!

אני אוהבת...

אבל זה כבר שידורים חוזרים... שתבוא עונה חדשה לאלתר!
בכל אופן, תוכנית חמודה... עוד ריאליטי... לא משהו מיוחד...

../images/Emo221.gifנמלטים ומגרש ביתי ../images/Emo221.gif

אם הייתם שואלים מזמן אז זה היה גם או.סי אבל זה נהיה תוכנית משעממת! לא, לא מעניין אותי שג'וני מת כי כבר ידעתי בגלל ספוילד שלא סומן בפורום של או.סי

אממ האנטומיה של גריי../images/Emo99.gif

מרדית
, דרך אגה הפרק אתמול היה מצוין ממש אהבתי! אבל גם סקראבס וטירוף בבית מצויינות , פשוט סדרות שכיף לראות , הן מסתכלות על דברים מנקודת מבט אחרת ומצחיקה , פשוט כיף
אלה הטופ 3 שלי

למעלה