התכנים בהוט VOD
שלום לכם, שימו לב, ההודעה הזו כבר לא תעזור לי, כי ברגע שטב"ע תיגמר, ככל הנראה שאנחנו נעבור ליס ימח שימם, אבל בבקשה, HEAR YOU ME. שאלות שמטרידות אותי ורבים כמוני
מדוע בקטגוריית ה"מוזיקה" אין זמרים שלא שרים בעברית? היה נחמד אם הייתם מתאמצים קצת יותר ומוסיפים לנו כמה אמנים בין-לאומיים
מדוע נכנסות לקטגוריית "הוט 3" רק הפקות מקור ישראליות, ולא נכנסות כל הסדרות שערוץ 3 בזמנו קנה ממייטב כספנו - 'מכושפות' הוותיקה לדוגמא. אני בטוח שרובנו היינו מחליפים את "גבר-גבר" ב'מכושפות'. אין לי בעיה עם התוכנית, פשוט למה לא להכניס אותה כשתיגמר העונה?
למה שהוט לא תכניס קטגוריה XTRA-HOT, הערוץ שהוט כל כך גאה בו- הלוא הוא ערוץ 5 האגדי. ועכשיו לכמה הצעות שיכולות להביא לכם כסף טוב-
מה דעתכם על ערוץ "הוט-ניוס" - HOT-NEWS - חדשות חמות - הוט חדשות- ערוץ מפוצל לכמה חלקים, שבכל חלק יועברו ידיעות חמות וחדשות, וכל שעתיים יש מהדורה? תאמינו לי, יש המון מבוגרים שפשוט מחפשים את החדשות בכל הערוצים. ערוץ 999 יהיה נחמד. עוד בהמשך :} אה, ואגב, אל תדאגו, אני אפעיל לחץ (לא בהכרח אערב כוח פיזי מתון
) על ההורים לחזור להוט. אני מקווה שהם יחזרו, מה שכן, אני ממש לא רוצה לחזור להוט כשיהודה לוי מתאגרף בערוץ 3. ממש לא.
שלום לכם, שימו לב, ההודעה הזו כבר לא תעזור לי, כי ברגע שטב"ע תיגמר, ככל הנראה שאנחנו נעבור ליס ימח שימם, אבל בבקשה, HEAR YOU ME. שאלות שמטרידות אותי ורבים כמוני