התיעצות

התיעצות

היני בת 23 מזה כשלוש שנים אני עובדת בתור פקידת טלימטינג במקומות שונים ודיייי מיציתי את עצמי שם אני יודעת שאני יכולה ליותר רק לא יודעת באיזה תחום מישהי זרקה לי בעבודה שאני מדקלמת כמו תוכי ווזה מאוד צרם לי אך גם לפני זה היו התחושות האלה

נקודה תפנית ?

שלום, האם את מתכוונת ב"מיציתי את עצמי" שנמאס לך ? שקשה לך ? מה בכל אופן בעבודה הזאת את כן עושה בסדר ? התחושות שאת עובדת כמו אוטומאט - היכן עוד הן באות לידי ביטוי ? כמה שתהי יותר מדויקת עם עצמך עכשיו תוכלי לדעת עוד דברים חשובים על עצמך. עכשיו זאת הזדמנות ללמוד ולהכיר את עצמך. אני מפנה אותך למאמר שיכול להיות לך לעזר. המשך יום טוב אמיר לקריאה

מענה

הכוונה במיציתי את עצמי זה השגרה שיש בעבודה לחזור על משפט במשך 5 שעות זה מאוד שוחק לא מעניין וזה מביא אותי לשאלה שהרי אני יכולה ליותר היום אני בעבודה הזאת מבחינת נוחות שכר טוב , אנשים נחמדים קרוב לבית מצד 1 אני רוצה לשבור את המעגל אך חוששת אני רוצה לשאןף למשהו שיתן לי סיפוק מהעבודה להנות ממנה רק אני לא יודעת איזה סוג של עבודה

מדובר בתהליך

הרצון להגיע מהר לתשובה מייצג, מצד אחד חלק מעשי וברור - צורך לנוע קדימה למציאות טובה יותר. מצד שני, נדרש כאן תהליך והבנה שהתשובה דורשת השקעה. לכן הפניתי אותך לקריאת המאמר שנותן תומנה כללית איך יכול להראות התהליך. את מוזמנת לקרוא ולבדוק אם זה עוזר לך. אני כאן לכל שאל.

אני

קראתי את המ אמר עוד בפעם ה1 שאמרתה לי כנראה שלא הפנמתי אותו מספיק גם רומא לא נבנתה ביום 1 וכנראה שחייבים לעשות תהליך זה באיטיות כדי שיהיה אפשר לצמוח

איטיות

כן, אני מאמין בתהליכי הבשלה בקצב האישי הנכון, וזה אומר לפעמים ממש לאט. מקווה שתהיי סבלנית עם עצמך בהצלחה

למעלה