התיעצות...

התיעצות...

שלום:) אני די חדשה כאן בפורום,ואשמח להתיעצות... יש לי חבר טרי , אנחנו יחד חודש וקצת ,הכרנו עוד לפני היינו ידידים. הסקס מצויין ביננו..והוא באמת דואג ,מענג ועושה הכל כמו שצריך ..אבל... אני מרגישה שיש לי יותר חשק מיני ממנו,אני טיפוס מיני מאד,אני יותר יוזמת,הוא יותר מאופק,והאמת שאני רוצה יותר,גם שהוא ייזום יותר...שיפתיע קרה כבר שהיו פה ושם לילות שלא היה סקס....דבר שגרם לי להרגיש מוזר אבל ההרגשה שאני צריכה ליזום יותר או לנסות לפתות אותו בכדי לקבל יותר סקס מתסכלת אותי נורא,גם שאני מנסה לפתות אז הוא מאופק וזה לא קורה ממש ישר... אני מרגישה קצת מתוסכלת שיש פער בנושא. למישהו יש עצה?

יותר יוזמת...

היי דובדבנית, רוב הנשים שמגיעות לכאן מתארות מצב הפוך. איזה יופי לך
את מוזמנת, קודם כל, לשמוח על המיניות שלך, על היוזמה שלך ועל הפתיחות שלך. נפלא לשמוע!!! באופן טבעי, לאנשים יש העדפות ויצרים שונים בענייני מין. הרעיון הוא למצוא פרטנר מתאים. אחרת, באמת יכול להיווצר תסכול. כדאי, בתור התחלה, פשוט לתקשר איתו, בעדינות רבה, לגבי הנושא הזה. להיות פתוחה ואוהבת ולהציג את רצונותייך. אולי הוא פשוט לא מודע לצרכים שלך ולציפיות שלך. מכאן, אפשר להמשיך ולמצוא התאמה ביניכם. אם זה לא עובד, אז אולי פשוט למצוא לך אדם בעל יצר שמתאים לך יותר...

למעלה