התיעצות...

התיעצות...

שלום:) אני די חדשה כאן בפורום,ואשמח להתיעצות... יש לי חבר טרי , אנחנו יחד חודש וקצת ,הכרנו עוד לפני היינו ידידים. הסקס מצויין ביננו..והוא באמת דואג ,מענג ועושה הכל כמו שצריך ..אבל... אני מרגישה שיש לי יותר חשק מיני ממנו,אני טיפוס מיני מאד,אני יותר יוזמת,הוא יותר מאופק,והאמת שאני רוצה יותר,גם שהוא ייזום יותר...שיפתיע קרה כבר שהיו פה ושם לילות שלא היה סקס....דבר שגרם לי להרגיש מוזר אבל ההרגשה שאני צריכה ליזום יותר או לנסות לפתות אותו בכדי לקבל יותר סקס מתסכלת אותי נורא,גם שאני מנסה לפתות אז הוא מאופק וזה לא קורה ממש ישר... אני מרגישה קצת מתוסכלת שיש פער בנושא. למישהו יש עצה?

cottoneyejoe

New member
הוא רוצה יותר רגש ממך.

מכיר את התופעה, הוא צריך שרגישי מה שהוא מרגיש, תחבקי אותו, תני לו להרגיש בטוח, תגידי לו שאת אוהבת אותו כזה הבעדינות ומבלוא הכוונה, כמה סקס יצא לך מזה.....בחיי, הוא יתחיל להתפרע עליך כמו סוס יאור חרמן, רק תני לו אהבה גם במילים, ובחיבוקים.

cottoneyejoe

New member
ואל תראי חושניות יתר בסקס!

אל תנסי להיות סקסית, הייתי ממליץ לך לנסות לגלות את עולמך הרגישי ביחד איתו, אל תתני דגש על סקס, כשאת והוא תרגישו בטוחים, יהיה הרבה.

אבל...

הוא עדיין לא אמר לי שהוא אוהב אותי:) אני מאד רוצה להיפתח ריגשית יותר אליו...אבל מפחדת לקחת את הצעד הזה ראשונה אני אומרת לו שאני מתה עליו וכל המחמאות שבעולם ..כי אני טיפוס מאד חם ורומנטי ואוהבת לפנק גם במילים אבל הוא לא בדיוק מחזיר במילים,אלא בחיבוקים,מבטים ובצורות אחרות אפשר להרגיש זאת ממנו יותר

cottoneyejoe

New member
אז כמוהו, תפסיקי גם את, לא נותן לא

מקבל, עד שיראה נכונות לחבק ולהתקרב אליך.

דובדבנית מתוקה

מה לעשות, ככה זה בחיים לא הכל מושלם. את צריכה להבין שזה המצב, חברך בעל תיאבון מיני פחות משלך לא תצליחי לשנות אותו וכנראה שלאחר החתונה תאבונו המיני אף יפחת. עכשיו את צריכה לעשות חושבים אם זה הדבר החשוב לך ביותר אז לבא אחריו אם לא, עלייך לחיות עם זה ויום יבוא כנראה ויהיה לך גם מאהב. בהצלחה בחיים

תקשורת! תספר לו מה את מרגישה...

יכול להיות שגם הוא מתוסכל...מזה שאת לא יוזמת...:)) תתפלאי כמה אנחנו לא מבינים אחד את השני..לפעמים בהצלחה...ספרי על תובנות

למעלה