התיעצות....

התיעצות....

היי, כולם כבר יודעים ולאלא שלא, אני וחבר שלי פרודים שבוע בערך. למה בערך? כי אנחנו היינו שנתיים כמו חברים כולל הכל חוץ מההגדרה כי אנחנו לא יכולים להיות ביחד. אני החלטתי לשים לזה סוף ואגב את המכתב הוא עוד לא קיבל כי לא היה לי איך להעביר לו את זה, עוד השבוע אני יעשה הכל שהוא יקבל אותו. לחבר שלי <אקס> יש חבר טוב והוא גר כמה רחובות ממני, לחבר הזה יש חברה <ארוסה טריה> והיא ואני התחברנו. אנחנו מדברות בטלפון על מה שמשותף לנו, החברים ועל עוד כמה דברים קטנים. החברים לא ממש יודעים שאנחנו נהפכנו לחברות. לחמודה הזאת יש יומולדת שבוע הבא והיא חוגגת בים במוצאי שבת. אתמול היא התקשרה אליי ואמרה לי שחסר לי אם אני לא באה. עכשיו.... כמובן שהאקס שלי יהיה שם. אני לא יודעת אם ללכת או לא. מצד אחד אני רוצה <מה כבר יש לי לעשות?> מצד שני אני יראה שם את האקס ועוד כמה חברים שלו וידידות שלו שאני מכירה ככה משלום שלום, ואני ירגיש לא נעים. כאילו, מה הוא יחשוב אם הוא יראה אותי שם? איך אני אמורה להגיב לנוכחות שלו ושל החבר'ה שלו שאני איתם רק שלום שלום? אני צריכה עצה, מה הייתם עושים במקומי? איך הייתם מרגישים? ואיך הייתם רוצים שאנהג אם הייתם הוא? <הייתם רוצים שאבוא או שלא?> איך הייתם מרגישים\מתנהגים אם הייתם רואים אותי שם? אל תחסכו בתשובות, תודה, אוהבת. אני.

מצטערת

קיבלתי טלפון אני ממש חייבת לרוץ... מחכים לי בחוץ אני הולכת לשתות ולהנות במקום לשקוע במחשבות אז תגיבו מחר או כשאחזור אני ייתיחס אוהבת, חיבוקים ונשיקות. שוב אני.

העכביש2

New member
התלבטויות....התלבטויות....

ושוב אנו ניצבים בפני עוד התלבטות בחיים, כפי שקורה לכולם ביום יום.... האמת, שאין מטה קסם. תמיד יש מחשבות מרובות, הרגשות שונות ומשונות, זה חלק מהעיניין. לגבי מה שאת מציגה כאן זוהי דעתי: לפי איך שאני רואה את זה את צריכה לוותר על האירוע. לא ללכת, לדבר עם חברתך ולהסביר לה את המצב ולהפגש איתה בזמן אחר. ככה זה יהיה הכי טוב לכולם -- גם לך, גם לה, ולא יגרום לחיכוחים, מחשבות ו"בעיות" מיותרות... כמובן שזה רק מבט מהצד על העיניין, ויש עוד דברים שצריך להתחשב בהם כמו מה את רוצה, והאם את צריכה להגביל את עצמך בגלל אדם זה או אחר. בכל אופן, בגלל הנסיבות והתקופה האחרונה, כדאי הפעם לוותר, ולעשות דברים ביותר חופשיות-- בהמשך.

עם כל הכבוד...

היא הפכה לחברה שלה... האקס שלה הוא רק חבר של חבר של החוגגת..... בתור החברה שחוגגת הייתי נפגעת אם היא לא הייתה מכבדת אותי ומגיעה.

העכביש2

New member
יש כבוד!!!

זה נכון שהיא הפכה להיות חברה שלה, אבל אי אפשר להתעלם מהעולם ולהגיד אני באה בשבילה. כי הרי, במסיבה היא תפגוש אותו, חברים משותפים ודברים יעלו באופן טיבעי, ואלי מזה היא מעוניינת להמנע וזה לגיטימי ונכון... הכל זה החלטה שלה בסופו של דבר...כי אם היא תלך ותרגיש אח"כ לא טוב או משהו אז חברי הפורום פה יוכלו לשלוח לה מקסימום |חיבוק | וזהו זה... בגלל זה היא צריכה להיות שלמה עם זה...

כמה שאת גם צודקת...

היא תיפגע אם לא אבוא ובצדק אבל כמו מפלוסים שבדר יש גם מינוסים... אוףףף לא יודעת מה לעשות.

כמה שאתה צודק

הבעיה היא שאני על אמת לא יודעת מה לעשות והרוב אמרו לי ללכת אפילו עם חברה מאצלי שארגיש יותר בנוח ישנם כאלו שאמרו לי לא ללכת מסיבות מוצדקות, מהרגשה לא נעימה, לא לי ולא לו. אני ממש מתלבטת.......

תמיד תמיד תזכרי...

שלפני הכל את צריכה לחשוב על איך שאת מרגישה!! ולא לבחון מה הוא יחשוב וכ'ו.... היות והפכתן חברות בלי קשר לאקס שלך... תלכי לחגוג ולכבד אותה. אני במקומך הייתי דואגת שהוא ידע <טרם המסיבה> שאת מגיעה, ואם לא נוח לו לראות אותך אז שהוא יהיה זה שלא יבוא. תלכי לכבד אותה, תבלי ותהני, תשתדלי לשמור על כך שלא תגיעי למצבים שלא יהיו נוחים לך. ולכי תדעי אולי זה מה שישבור את הקרח ותחזרו הלילה?! אחרי הכל רק אהבה תנצח... מאחלת לך בילוי נעים במסיבה.. ומחכה לבשורות טובות :)

העכביש2

New member
../images/Emo4.gif

"אולי זה מה שישבור את הקרח ותחזרו הלילה..." לא נראה לי שזה מה שהיא רוצה, כי אם כן, למה לה להתלבט אם ללכת? למה כל הפרוצדורה הזאת? אם היא כ"כ רוצה ללכת ו"לחזור" אז היא לא היתה שואלת אותנו כאן בפורום, לא מדברת בכלל עם אף אחד ופשוט הולכת. ומכיוון שהמצב הוא לא כזה אז לא נראה לי שהיא רוצה לחזור או יותר נכון, נצמאת בשלב מסויים ב"קשר" הזה...ואם היא מרגישה אי נעימות מהסיטואציה (" אני וחבר שלי פרודים שבוע בערך..") אז יש סיכויי שפגישה איתו תגרום לדברים לא חיוביים (כמובן שלא צריך להגזים בתיאורים). ובגלל זה אמרתי את מה שאמרתי, לפעמים צריך לוותר כדי להתחזק....(קשה ליישום אבל אפשרי)

אנחנו לא נחזור. נקודה.

אני לא רוצה לחזור אליו עם יחס שכזה ומערכת יחסים שכזו... זה רעיון מצויין שהוא ידע אם אחליט ללכת והוא כבר יעשה את הדבר הנכון <מה יגיד חבר שלו? ארוס של הנערה שחבר שלו הכי טב לא בא? לא בא לי שישנאו אותי>

קושקושית...

אל תגידי שלא נעים לך ממנו.אל תספרי אותו,לכי,תהני,תבלי,אם צריך תתעלמי ממנו.מקווה שתהני,ארטיק

Dolphinea

New member
אני מסכימה עם ספיידי...

זה נראה קצת טרי כל הנושא וזה יכול לגרום לך באופן אישי להרגשה לא נוחה, אני במקומך הייתי מוותרת... ומסבירה לחברה את המצב אני בטוחה שהיא תבין. למה סתם לגרום לעצמך להרגיש לא נוח, כי אם זה לא היה אכפת לך בכלל את לא היית מתלבטת. בכל אופן לא משנה מה תחליטי שיעבור עלייך בקלות

exterior

New member
עד מוצ"ש הבא, קרוב לוודאי תשני את

הרגשתך 7000 פעם
. לכן, אני חושבת שתרגישי בליבך באותו היום אם כדאי לך ללכת או לא, ותקשיבי למה שה-
אומר לך

מותר לי

New member
אל תלכי...

תחגגי לה באופן פרטי, שלא תרגיש שהיא כבר לא חשובה לך... וכמובן- הסבר אף פעם לא יזיק!

למעלה