התיעצות

קספי

New member
התיעצות

אני לומדת השנה רפלקסולוגיה ברצוני להעזר באנשי הפורום לנתח את כפות הרגליים שאני מצרפת כאן אודה לכם על העזרה מראש. הגברת לה שייכות כפות הרגליים מסכימה להתייעצותי עמכם.

vca

New member
בשמחה אבל! ...

כלי הניתוח מתמונות הוא כלי חזק ביותר ווודאי שמיעת דעות נוספות ממטפלים. אבל כאן אני מכניס אבל: ייתכן כי את לומדת בשיטה מסויימת ובניתוחים שיעלו כאן ייאמרו דברים שעדיין לא הגעתם אליהם, דבר שיכול לפגוע במתודה. חשבי על זה וייתכן כי עדיף להתחיל עם שאלות ללא תמונה .. מכיוון שאין רע בלי טוב אוסיף כי מכל ניתוח ניתן ללמוד גם אם באותו הרגע הכתוב נשמע הזוי ובדוי. יום מוצלח.

קופרום

New member
לשמש בת ול VCA

אני לומדת שנה ראשונה רפלקסולוגיה ומבקשת לברר מספר נקודות קוי רשת באזור מים מה משמעותם? עקב יבשה מחורצת שלא מצביעה על בעיית טחורים מהי הסיבה לתופעה. כמו כן אשמח על מידע רפואי פיסי נוסף שנתן לדלות מהתמונה שאני מצרפת ומה מקורה של הבעיה. אני מקווה שהפעם התמונה עם תשובתי יעברו לאחר שצמצמתי את נפחה.

vca

New member
האם עברתם על הנושאים האלה בכיתה ?

חירוץ, עקב קשה ועוד שהזכרת ?

קופרום

New member
כן עברנו על הנושאים

בכיתה ולא רק מבחינה פיסית אלא גם הוליסטית. לכן אשמח לשמוע את הנתוח שלך למה שאת רוה בתצלום הרגליים וגם של אחרים בברכה

משמש בת

New member
האם את בשנה ראשונה או שניה?

אם את בשנה הראשונה ממליצה לך להמתין קצת עם הניתוח ולהתמקד בלימדת הטיפול .. אם את כבר בשנה השניה ואת במהלך לימודי האיבחון ..חושבת שדעות שונות יוכלו לעזור לך לראות עוד זויות ראיה שונות ..

למעלה