התיעצות....!

מירב ד

New member
התיעצות....!

אני יודעת שזה לא כל כך קשור לפורום...אבל בגלל שכולכם מכירים את הסיפור שלי אני חייבת להתיעץ איתם.... אז ככה... בקרוב הולך להיפתח בית קפה חדש איפה שאני גרה...אתמול ההורים שלי הלכו לם...הם מכירים את הבעלים של המקום....וכדרך אגב הם סיפרו לו עליי...הוא אמר שהראיונת עבודה הם מחר (זאת אומרת היום) ונתן להם את המספר טלפון שלו ואמר שאני יכולה להתקשר אליו היום ולבוא לראיון עבוד.... עכשיו..... אני לא יודעת אם כדאי לי לעזוב את העבודה שאני עובדת בה היום...ולעבור למלצר שם או לא... ואם אתם זוכרים אז גם סיפרתי לכם שבעבודה שאני עובדת עכשיו אמרו לי שהם לא יכולים להעסיק אותי קבוע כי יש להם עובד חדש בלה בלה בלה....אז אני עובדת רק חלק מהימים...ז"א שבימים שאני בבית אין לי מה לעשות ואני מתחרפנת... אשמח לתגובות בהקדם.... אני מאחרת לעבודה! ביי ביי שלכם מירב בלי פרח הפעם כי אין זמן... ביי

Iris-1

New member
הי מירבי.

איזה יופי. עוד מקום חדש לעבוד בו. אני חושבת שכדאי לך לפני שאת בורחת למקום הישן לברר בחדש אם ישנה אפשרות לעבוד אצלם קבוע וכמה משלמים וכו´ אולי בסוף יהיה לך מאד כדאי להיות שם. שיהיה לך בהצלחה בכל החלטה שתחליטי לבחור בה.

מירב יקרה יקרה

קודם כל אני דווקא הייתי מרוצה שאת עובדת עם בעלי חיים, אבל אם אין לך תעסוקה שם אז בית הקפה הוא בהחלט אופציה, אבל בשורה התחתונה את יודעת את דעתי - אני חושבת שאת צריכה לחזור למסגרת הלימודית, להירשם לבית של תמר לשנה הבאה, ולעבוד רק עד ששנת הלימודים תתחיל, אני באמת חושבת שתמצאי את עצמך תקועה הרבה מעבר למה שעובר עלייך עכשיו אם תוותרי על הלימודים. תחשבי על זה קצת... אפרת

אשלונית

New member
תעשי מה שאני עשיתי

אני עבדתי בהתחלה בשתי מקומות שונים. חילקתי את הזמן שלי בין שניהם. היו ימים שעבדתי פה היו ימים ששם והיו ימים ששניהם. בסוף כמובן יצאתי עם בוחטה כסף, מה עוד שהייתי צריכה באיזה שלב ללכת לאיזה קורס אז התפטרתי מהעבודה שהכי פחות אהבתי. ובעבודה השניה אני עד היום עושה את הכיף של החיים שלי. נסי את שניהם בהתחלה. עם בחווה לא יכולים להעסיק אותך במשרה מלאה אז ממילא יהיו ימים שתצטרכי למצוא את עצמך עושה משהו אז תעבדי בבית קפה. זה גם נותן גוון לחיים בין היתר. מה עוד שאם יפטרו אותך מהחווה בגלל העובד ההוא אז יהיה לך תחליף ולא תמצאי את עצמך לא עושה כלום כללל השבוע, שזה יכול להיות די מסתקל. ומעבר לכך, אני חושבת כמו אפרת. תרשמי מראש לבית של תמר אפילו אם תצטרכי לעשות מחדש את יא, העיקר תעודת בגרות מלאה יקירתי. זה מאוד חשוב במיוחד היום! ואת מסוגלת! ואני מאמינה שאת מסוגלת, יותר נכון יודעת ועוד הרבה פה יודעים את זה. אז... בהצלחה! וגם בקשר לעבודה בהצלחה, ותספרי לי מה עשית בסוף. אש.

מירב ד

New member
אז ככה...

עד שסיימתי לעבוד היום (17:00)...כבר לא היו יותר ראיונות עבודה... ככה שלא יכולתי להתראיין...אני אבקש מאמא שלי שתתקשר ל שם מתישהו לבדוק אם הם עדיין צריכים עובדים...בכל אופן עכשיו אני עדיין נשארת בעבודה הרגילה שלי... שמעתי היום בעבודה שהם מחפשים עוד עובדים...וזה ממש העליב אותי...כנראה שאני לא מספיק טובה בשבילהם........ בקשר לבית של תמר... לדעתי...אם אין להם השנה מקום לכיתה י"א אז בטוח ששנה הבאה לא יהיה להם מקום לכיתה י"ב... כי הם אמרו לי בתחילת שנה שאפילו לא שווה לי להיכנס לרשימת ממתינין כי אין סיכוי שיהיה מקום...וכמה שאני רוצה ללמוד שם...אין סיכוי אפילו אחד קטן בעולם שאני יעשה את כיתה י"א פעמיים... יש לי מצב רוח מחורבן...ועבדתי כמעט 10 שעות היום...ואני מתה... אז ביי... מירב

סליחה, אבל כזכור לי...

לא עשית את כיתה י"א כי פרשת, אז מן הסתם את עוד צריכה לעשות אותה... חבל שאת מוותרת על לימודים כל כך בקלות, ומשקיעה כל כך הרבה מאמצים בחיפוש עבודה...מה את רוצה להיות שתהיי גדולה? זו שאלה מצוינת לחשוב עליה ועל הדרכים למימוש החלומות שלך... אפרת

מירב ד

New member
....../images/Emo4.gif

זכור לך נכון..לא עשיתי כיתה י"א... ואני לא מוותרת כל כך בקלות...ניסתי...וניסיתי שוב...ושוב...וגם חיפשתי בבתי ספר אחרים...למשל... הבית של תמר...הבית ספר הדמוקרטי בחדרה...הבית ספר האנטרופוסופי בהרדוף... ועוד בתי ספר למינהם...בסופו של דבר או שאני לא התאמתי לבית ספר..או שהוא לא התאים לי...או שפשוט לא היה מקום...גם עם פרוטקציות למינהן... אחרי כל זה...ואחרי מחשבה והתלבטויות רבות...הגעתי למסקנה שהאפשרויות שלי הן או להישאר בבית ספר שאני לומדת בו עכשיו או למצוא עבודה..והאפשרויות של עבוד הן כרגע בחווה שאני עובדת בה כרגע... ואני משקיעה כל כך הרבה מאמצים בחיפוש עבודה כי זאת האפשרות היחידה שלי כרגע...וגם אם אני ארשם לבית של תמר או לכל בית ספר אחר...יש עדיין יותר מחצי שנה עד שאני אתחיל ללמוד...ואינ צריכה למצוא מה לעשות גם בזמן הזה... מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון... מירב

אשלונית

New member
מירבוש!

תרשמי לבית של תמר בשביל כיתה יא. תעשי אותה שנה הבאה. את לא עשית את יא ולכן את צריכה לעשות אותה בכל מקרה את לא יכולה להכנס לי´ב. יחסר לך חומר וחבל זה סיוט להשלים!. אם תרשמי לשם עכשיו - יש לך סיכוי טוב מאוד להתקבל. ואז מה אם תדחי קצת את הדברים בשנה. ממילא יש המון ילדים שנולדו בנובמבר והם נשארים כיתה כך שלא תהיי היחידה (נשארים כיתה הכוונה בדר"כ גן). לכי על זה! נכון שאת עסוקה עכשיו בעבודה אבל זה פתרון זמני לתקופה זמנית. כי שנה הבאה את חיבת לחזור ללימוד.

אשלונית

New member
אה כן.

ותשלחי לי בקשה הודעה באי סי קיו כי כולו נמחק לי ואני צריכה לעשות את הרשימה שלי מחדש.

מירב ד

New member
ובקשר ל....../images/Emo15.gif

שאלת מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה... אז ככה.. אולי זה נשמע מוזר... אבל אף פעם לא הייתי בן אדם עם שאיפות או חלומות... או כל דבר כזה... ותמיד גם ההורים שלי דאגו לי בגלל זה...הם תמיד אמרו שזה לא טוב להיות בן אדם כזה... וכשאני חושבת על זה...גם ניראה לי שאני יודעת למה... כי אף פעם לא מצאתי תחום שאני טובה בו...אף פעם לא מצאתי משהו שממש כיף ומעניין אותי לעשות... ואולי כשאני אמצא משהו כזה אז אני אדע מה אני רוצה לעשות... וזהו... מירב

אשלונית

New member
מירבוש

הכי טוב זה לא לאבד תקווה. תמצאי משהו שאת אוהבת, תשקיעי בו ואת תהיי בו מעולה! שום דבר שאת מתחילה לא יכול להיות עם כשרון מולד. את לא יכולה להיות מתכננת מחשבים נניח בלי שתשבי חזק ותלמדי את השפות. זה מצריך עבודה קשה. תמצאי משהו שאת אוהבת ותשקיעי בו. ואני מבטיחה לך שתהיי טובה בו. אגב לא תמיד הדבר הראשון שמוצאים ומשקיעים בו מתגלה כשהדבר המושלם בשבילינו, אז הכי חשוב זה לא לוותר. אש.

אשלונית

New member
מירבוש

הכי טוב זה לא לאבד תקווה. תמצאי משהו שאת אוהבת, תשקיעי בו ואת תהיי בו מעולה! שום דבר שאת מתחילה לא יכול להיות עם כשרון מולד. את לא יכולה להיות מתכננת מחשבים נניח בלי שתשבי חזק ותלמדי את השפות. זה מצריך עבודה קשה. תמצאי משהו שאת אוהבת ותשקיעי בו. ואני מבטיחה לך שתהיי טובה בו. אגב לא תמיד הדבר הראשון שמוצאים ומשקיעים בו מתגלה כשהדבר המושלם בשבילינו, אז הכי חשוב זה לא לוותר. אש.

למעלה