התיעצות

avitalo

New member
התיעצות

אשמח לשמוע את דעתכם. אישה כבת 50 חשה את בוהן 4 ברגל שמאל כרדומה כבר שנתיים. לפני כ-20 שנה עברה ניתוח במקום להוצאת בלוטה (לא סרטנית), הצלקת בין בוהנות 3 ו-4. כמו-כן הבוהן הרביעית נשענת קלות על השלישית מלמטה. חשה בכאב ליד הצלקת מצד בוהן 4. עברה לאחרונה בדיקות דם רבות וגם בדיקת שד והכל תקין. מה דעתכם ?

מקוםבלב

New member
התייעצות

שלום לך, קודם כל בוהן יש רק אחת בכל רגל . כל השאר זה אצבעות. הניתוח שהאישה עברה היה ברגל? אם תוכלי לשלוח צילום או ציור כך שיהיה יותר קל להבין. יכול להיות שבזמן הניתוח פגעו לה בקצה עצב ומשם ההרדמות ויכולה להיות סיבה יותר הוליסטית אבל לשם כך צריך פרטים נוספים.צריך לבדוק לאורך כל המרידיאן האם יש רגישיות נוספות. זה שהאצבע נשענת על זו שלידה זה מאוד סביר לאור הניתוח. מה עם העניים שלה?צריך לשאול אותה מה עברה לפני שנתיים שיכול להתקשר לניתוח. כדאי לעשות תישאול מקיף מבחינה הוליסטית ופיזית. אם יהיו לך נתונים נוספים אשמח לעזור. יום נעים

יום-טוב ותגובה למגיבה../images/Emo13.gif

מקום בלב, קודם כל- תיקון לקודם כל שלך- ברגליים- יש 5 בהונות בכל רגל... אצבעות זה בידיים!!!!!! שנית, האשה עברה ניתוח , אם יש לה בעיה עליה לחזור לרופא שמטפל בה, ולהעזר בטיפול ברפואה משלימה במידה והיא מעוניינת, לא ניראה לי שמתאים לענות כאן מעבר לדעתך אם אפשר לטפל בזה או לא, ומה ניראה לך שמטופל יזכור מה קרה לו לפני שנתיים ?? מה דעתך - עזרת לשואלת? יום טוב אודה ליה

מקוםבלב

New member
תגובה לתגובת המגיבה

שלום לך אודה ליה, אני מאוד מודה לך על התגובה. אני תמיד מביעה את דעתי המיקצועית בלבד ולכל אחד יש את הזכות והרשות האם לקחת אותה או לא. בכל מקרה נראה לי שיש דרך לענות בצורה יותר נעימה ולא תוקפנית. את עזרת לשואלת? יום נעים גם לך

למעלה