התיעצות

התיעצות

שלום,אהלו אני טל בת 18 ורק השנה התחלתי לרקוד מחול לא רקדתי לפני זה אףפעם בחיי ועכשיו אני לומדת אם מורה פרטית אני יודעת כמה תריגילים.. הייתי רוצה להיצטרך לסטודיו B שם ולראות מה הולך שם בשיעורים אפשר להיכנס מתי שרוצים נכון? אמרו לי שכל הזמן נכנסים שם ויוצאים אנשים.. אז אני הולכת לבדוק מה זה מה אתם אומרים על כך? מה אני צריכה ללבוש לשיעור ראשון מה הכי נוח?

אמ...

בקשר לסטודיו בי אני לא ממש מבינה אבל את יכולה להיכנס לאתר שלהם ולברר...
אמ.. מה ללבוש?! בגדי עבודה נוחים.. אני ממליצה על בגד גוף וטיץ צמוד אבל כל אחד ומה שנוח לו.. [חח ניראה לי..:S] אהה ודרך אגב יש לך שם מדהים

דריאנה

New member
סטודיו B

בסטודיו B אפשר להכנס מתי שרוצים. תגיעי לשם, תקחי שיעור ניסיון (חינם), אם זה מתאים לך תרשמי, ותבואי מתי שבא לך. לדעתי זה אחלה כי יש שיעורים בכל הרמות ואפשר לנסות מורים שונים, וזה גם לא מחייב. תלוי איזה סגנון את רוצה לרקוד... אם בלט אז תלבשי הכל צמוד, אם מודרני או ג'אז את יכולה גם ללכת על טרנינג ו"סמרטוטים". בהצלחה לך :)

דריאנה

New member
סטודיו B

בסטודיו B אפשר להכנס מתי שרוצים. תגיעי לשם, תקחי שיעור ניסיון (חינם), אם זה מתאים לך תרשמי, ותבואי מתי שבא לך. לדעתי זה אחלה כי יש שיעורים בכל הרמות ואפשר לנסות מורים שונים, וזה גם לא מחייב. תלוי איזה סגנון את רוצה לרקוד... אם בלט אז תלבשי הכל צמוד, אם מודרני או ג'אז את יכולה גם ללכת על טרנינג ו"סמרטוטים". בהצלחה לך :)

דריאנה

New member
סטודיו B

דריאנה

New member
אופס...

סליחה, לא התכוונתי לשלוח 3 פעמים, פשוט זה כתב לי שזאת שגיאה ולנסות שוב, אז ניסיתי שוב :S...

למעלה