התיעצות

rivi4

New member
התיעצות

שלום לכול חברי הפורם היקרים רציתי להתייעץ איתכם בקשר למקום שירות אני נרשמתי אצל הרכזת בראיון האישי לשני עבודות מדא ומזכירה רפואית רציתי לשאל אתכם מה מהשניים מועיל יותר לעתיד מבחינת עבודה כלומר אחרי שאני אסיים לעשות שנת שירות/שנתיים באיזה מן השתיים אני אוכל להמשיך לעבוד כתור עובדת ולא כתור בת שירות (אני יודעת שזה תלוי בבעלים אבל למי מהשניים יש יותר ביקוש בשוק העבודה על מנת ליצור ניסיון בשנת השירות )

ריבי

לדעתי, השאלה היא איזה תחום יותר מעניין אותך. במד"א את מקבלת תעודת חובשת מלווה ומתעסקת בטיפול ישיר בנפגעים. בעתיד תוכלי להמשיך ולהתפתח בכיוון הרפואי/פרא-רפואי. במזכירות רפואית התחום הוא בעיקרו פקידותי, וכולל בתוכו עבודה שירותית מול קהל, עבודה על מחשב ועבודות משרד... כדאי לך לחשוב איזה תחום מושך אותך יותר ושנראה לך שתוכלי לעסוק בו לפחות למשך שנה... אך מעבר לזה,בשורה התחתונה, לדעתי, השירות הוא הזדמנות להתנסות כלשהי. בעתיד תוכלי להחליט במה באמת את רוצה לעסוק, וההתנסות בשירות תוכל, אולי לעזור לך לגבש כיוון כזה או אחר...

אני גם מסכים בנושא...

בס"ד תעשי מה שאת אוהבת יותר... יש פתגם כזה שאומר: אם תמצא לעשות את מה שאתה אוהב לעולם לא תצטרך לעבוד יש בזה משהו...

למעלה