התיעצות

התיעצות

שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. לפני 3 שנים קניתי מצלמת קודאק DC280. מצלמה ששירתה אותי נאמנה לצרכים הביתיים. לפני חודש היא נפלה
. נתתי אותה לתיקון במעבדות של קודאק והם אמרו שהתיקון (שולחים לבלגיה) יעלה בערך 1200 ש"ח ללא מע"מ. נתתי אותה גם לבדיקה במעבדה אחרת ושם אמרו שהתיקון יעלה 800 ש"ח ללא מע"מ. עכשיו ההתלבטויות....שווה לתקן? לקנות חדשה? אם חדשה אז מה מומלץ בימים אלו. יש לי אפשרות שיביאו לי מארה"ב. עם קודאק עשיתי טעות כי אין להם שירות פה בארץ. לאיזה מצלמות אחרות יש שירות טוב? תודה רבה יעל

לא לתקן - לקנות חדשה!

במחירים של 1500-2000 ש"ח כבר ניתן להשיג מצלמות סבירות ומעלה.ואםיש לך יותר - עוד יותר טוב. שירות? אני קיבלתי שירות על:אולימפוס,קנון,מינולטה. לגבי ניקון - לפעמים יש שירות ולפעמים עדיף לפנות למעבדה אחרת - מדובר במקרה של מצלמה לאחר שפגה תקופת האחריות שלה. בדרך כלל הדגמים אמינים ומשרתים יפה ולאורך זמן - אם שומרים עליהם. ראי באחד מאתרי המצלמות הדיגיטליות למבחר:יש סוני,אולימפוס,ניקון,קנון,מינולטה,פוג'י. יש מאמרים שלי - לגבי סוגי מצלמה לבחירה ועוד תוספות - נמצאים כולם בפירוט ה'טאגליינס' -מהשורה למעלה. במיוחד - ללא שמות דגמים - לא מאמינה בהמלצה גורפת - מה שמתאים לאחד - לא מתאים לגמרי לאחר. בהצלחה!

למעלה