התיעצות

מתוקתקת

New member
התיעצות

היי כולם! פורום מדליק ביותר!תמשיכו בעבודה הטובה!!! אז ככה,יש לי בעיה: שנה הבאה,אני עוברת לכיתה י'! שזה אומר,ביצפר חדש. בגלל שאני אלמד במגמה,אני יודעת מי הילדים שאיתי בכיתה. יש ילדה שאליה אני רוצה להתחבר,פעם היינו חברות. איך עושים את זה מבלי להיראות "שקופה"?

De-Panther

New member
את בתאכלס רוצה להתחבר איתה אז מה...

הקטע לא להראות את זה שאת רוצה להתחבר איתה??

מה הבעיה ?

מרימים אליה טלפון ואומרים : "היי, מה קורה? את יודעת, שמתי לב שנהיה באותה כיתה בשנה הבאה, מגניב לא? אני מרגישה שהקשר שהיה לנו חסר לי, מה דעתך לחדש אותו?" נר5אה לי שזה יהיה נחמד לה. ומה רע להיות שקופה? הרי את לא מזיקה לה .. רק רוצה להיות חברה שלה. לא ?

resputin

New member
ואפשר גם בלי כזו ישירות,

אפשר לחכות עד שהשנה תתחיל, וביום הראשון לנסות לפצוח עמה בשיחה סוערת שתתחיל מנושא כלשהו, שיתגלגל לנושאים אחרים -ומשם להשלמת פערים שנוצרו בשנים שהייתן קצת פחות מחברות. אולי תזכירי איזה משהו מהעבר, כלשהו, ששעשע אותכן ויהיה לכן פרץ הומור נוסטלגי.. דוגמא מהחיים; לי זכור שבכיתה ט', ראיתי את דב. מי זה דב? החבר הכי טוב שלי.. עכשיו לפחות. בעקרון, היינו ביחד מהגן.. זה היה מוזר כזה, אף אחד לא יכול לתאר למה- אבל פעם ראשונה שראיתי אותו, סיפחתי אותו תחת כנפי והוא הפך לאח הקטן שלי (עזבו את זה שהוא מבוגר ממני.) והוא קיבל פריבילגיות מהשאר (בגן הייתי קצת.. אממ.. רודן. זה היה נורא מעניין, כמובן שעד היום אני מקבל הרצאות על זה מאנשים שהיו איתי בגן. למה, למה הם לא יכולים להיות נתיניי הנאמנים -או המפוחדים- גם עכשיו?). אחרי הגן, היינו בכיתות שונות ביסודי ופשוט התנתקנו, מסיבה לא ברורה. חטיבה, גם כן.. לא ראינו אחד את השני, כלום. חצי שנה לפני סוף ט', אני מתהלך לי בכיתה של חברי הטובים ובזמן שאני נכנס בדלת, נתקלתי בו. אני מסתובב ואומר "דב?" והוא כזה "כן.. רביב?" ומשם הלכנו לדבר.. עשינו מעין סדנת חברים-הכי-טובים של שבועיים רצופים של השלמת מידע וכו'.. היה נורא משעשע.
.

ואפילו עוד לפני שתתחיל השנה-

הדרך אולי הפשוטה ביותר (מעבר ללהרים טלפון ולהגיד את זה ישירות), היא להרים טלפון בכל זאת, ולהגיד לה ששמעת שתהיו ביחד בכיתה, ויש לך את רשימת הספרים שצריך לקנות (עכשיו מישהו יגיד לי שזה כבר לא ככה, והלך לי כל הפתרון), ואולי יש לה מושג מה זה הספר הזה והזה, כי לא מצאת כזה. מעבר לזה, את יכולה גם לשאול אותה אם היא שמעה שיש יום עיון לפני היום הראשון וכן הלאה. כמובן שזה לא נכון, אבל ההיסטריה שתכניסי אותה וההרגעה בעקבותה - עשויות לסדר לך מקום בגן עדן - אצלה. ואחרי שעברנו על הפתרונות האיומים האלה - לדעתי פשוט להרים טלפון וזהו. מה חדש? מה נשמע? מה קורה? מה הענינים? ככה אולי גם יהיה לך קיץ מעניין ולא רק שנת לימודים מעניינת.

למעלה