התיעצות...

התיעצות...

שלום לכולם בפורום המיוחד הזה, בשבועיים האחרונים אני יוצאת עם בחור שמאוד מוצא חן בעיני. לאחר הפגישה הראשונה שלפתי קלף מחפיסת הריידר כדי לקבל תחושה מהקלפים על הפוטנציאל במערכת היחסים שהתחילה ויצא לי העולם. לאחר שבוע שלפתי קלף אחד לאותה שאלה מחפיסת אושו זן ויצא לי העולם. והיום עשיתי "פריסה" אינטרנטית דרך וואלה לשאלה האם תהיה לי מערכת יחסים זוגית בקרוב ושוב יצא לי קלף העולם. בקיצור לכל שאלות הזוגיות ששאלתי לאחרונה - לאחר הפגישה עם הבחוו יצא לי קלף העולם. אז מה אתם אומרים - האם יש פה משהו קוסמי? תודה מראש, פרה

מחייכת... ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

יש לי שאלה קטנה...אם את יוצאת עם אותו בחור מדוע שאלת בוואלה "האם תהיה לי מערכת יחסים זוגית בקרוב"? קלף העולם הוא חיובי חזק מאוד. הוא מבטיח הצלחה גדולה והתגשמות משאלות. אם בכל פעם ששאלת לגבי מערכת היחסים הנוכחית יצא לך קלף העולם כנראה שצפויה לך מערכת זוגית מיוחדת, פוריה ואוהבת במיוחד. לסיום אציין כי אם בפעם הראשונה שפרסת קיבלת את קלף העולם לא היה צורך בעוד פריסות על אותה השאלה. הקלפים נתנו את תשובתם (המעודדת מאוד ניתן לציין) ואין צורך לשאול אותם שוב. זה בבחינת הטרדת הקלפים וחבל כי הם יכולים להטעות אותך.

תודה על תשובתך!

שאלתי את השאלה "האם תהיה לי מערכת יחסים זוגית בקרוב"? למרות שאני יוצאת עם הבחור כשבועיים מפני שאנחנו רק יוצאים והדרך ארוכה עד שתהיה לנו מערכת זוגית. בכל אופן זאת הפעם הראשונה בשנה וחצי האחרונות שבחור באמת מוצא חן בעיני ואני מתה מפחד!!! תודה רבה, פרה

למה לפחד ???

החיים מאירים לך פנים ואת מפחדת ? העולם שב וצץ לך בכל מקום אפשרי ואת מפחדת ? חייכי אל העולם יקירה והוא יחייך אלייך בחזרה. כנראה שזה הבחור שלך ! ממליצה לך במקום לפחד לערוך פריסה זוגית מפורטת ומסודרת כדי שתוכלי לחייך בנחת וחלילה לא לפחד.

למה?

כי...אני פחדנית! - אולי אני אשנה את הכינוי שלי לי לשפן
. אני עדיין לא מכירה אותו ואין לי מושג מה הוא באמת מרגיש וחושב! לגבי הפריסה הזוגית - אני עדיין לא מרגישה שאני חלק מזוג ואם יגיע היום שאני ירגיש ככה (הלוואי), אני אפרוס פריסה כזאת. תודה לך, פרה

פרה פרה

אני מבינה את חוסר הסבלנות, אבל אין לזרז את מה שנקבע מראש, המתיני ולא תתבדי!

מחייכת. אל תשני את הכינוי שלך

הוא מדליק !! אני ממליצה לך לעשות פריסה בשלושה קלפים שמתאימה לתחילת הדרך. "מה ההתפתחות הצפויה לפריזאית עם X בחודש הקרוב?" הווה עצה עתיד. שלושה קלפים בלבד שיתנו לך תמונה קצרה וממצה. אני כבר יכולה להמר מה תהיינה התוצאות :)

ההתפתחיות האחרונות...

ההתפתחיות האחרונות... מעידות על תפיסת רגליים קרות וזה כמובן מהצד של "החתן" (
). בקיצור גם לי יש הימור לגבי הפריסה שהצעת לי אבל כנראה הפוך משלך... היום בערב ניישב את הסוגיה לאחר מימוש הצעתך! תודה, פרה רשף - "פרה פרה" זו אכן עיצה טובה לפרה שכמותי...

לא התאפקתי...

ועשיתי פריסה ממוחשבת לפי עצתה של הילה סגולה "מה ההתפתחות הצפויה לפריזאית עם X בחודש הקרוב?" - להלן התוצאות: 1. הווה - נער הגביעים 2. עיצה - עשר חרבות 3. עתיד - האוהבים איזה פחד! בקיצור נער הגביעים מצביע על בחור שהוא עדיין נער מבחינה רגשית ושרוט מהעבר (מה שהייתי אומרת גם על עצמי) לדעתי העיצה היא לא לקחת את הדברים קשה ולהיכנס לדיכאון (??????????) והעתיד - העתיד מבטיח עוד קשיים ובחירות... מה דעתכם? פרה

צוחקקקקקת משהו את !

אני מפרשת קצת אחרת ברשותך... נער הגביעים מסמל את העובדה שאתם בתחילת הדרך הרגשית, הזוגית. מסמל רגש חדש שהתעורר והוא בתחילת דרכו. עשר חרבות הוא קלף העיצה עבורכם. לזרום עם הרגש מבלי לפחד. יש אור בקצה המנהרה והוא אור חזק ונעים. לא להקשיב לרכילויות ולשמועות זדוניות ובעיקר לא להקשיב לפחדים לא מושתתים. הקלף מזמין אתכם להתחדש בשמחה ואהבה. האוהבים - רומן טוב ומוצלח, זרימה של רגש במערכת יחסים. רוצים להתקרב עוד אחד לשני וחייבים להתייחס לקלף העיצה כדי שהזרימה תימשך בנוחות וברגיעה. מה דעתך ?

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

דעתי היא שאני קונה את הפירוש שלך! מהפה שלך לאלוהים! אני באמת צריכה להפסיק לנבא שחורות ולהתחיל לחיות בסבלנות את הרגע. תודה
, פרה

האהבה

" האהבה היא זה אשר ללא תנאי וללא גבול וללא צורך. מכיוון שהיא ללא תנאי, אינה דורשת דבר על מנת לבוא ליידי ביטוי. היא אינה מבקשת דבר בתמורה, אינה מחזירה עין תחת עין. מכיוון שהיא ללא גבול, אינה מגבילה את האחר, היא אינה יודעת סוף אלא ממשיכה לנצח. היא אינה חווה כל מגבלה או מחסום. מכיוון שהיא ללא צורך, היא אינה מבקשת דבר שאינו ניתן מרצון. היא אינה מבקשת לאחוז בדבר שאינו רוצה להיות אחוז. היא אינה מבקשת לתת דבר שאינו מתקבל בשמחה. והיא חופשיה. האהבה היא זה אשר חופשי כי החופש הוא מהות האלוהים. והאהבה היא האלוהים הבא ליידי ביטוי..." מתוך הספר- שיחות עם אלוהים.

האהבה...

"האהבה היא זה אשר ללא תנאי וללא גבול וללא צורך" - אהבה כזאת חוויתי בחיי פעם אחת כשהלב שלי היה שלם ותמים והיא נמשכה המון שנים... והיום הייתי שמחה לתפוס איזה שיחה עם אלוהים בעצמי על הנושא... בכל אופן רשף יקירתי - הבנתי את הרמז! תודה לך
, פרה

אחת,אחת,פרה,פרה,../images/Emo173.gif

שלום שלום ,לכולם. לעניות דעתי: ההווה והעתיד תפוסים בתוך אובססיות שטניים. נער הגביעים נמצא בעירפול חושים בשל יציאה מתוך המציאות ורצון לגעת בדברים הכי אפלים של היקום. זו אשליה!,,,פרה. יש פה סכנה להתמכרות כמו עתיד האוהבים לגעת בשטן שבנשמתם,ולכן רק הטוב בעיניו יעשה האדם. זה הטוב לו בלבד,ואין לסחוף דבר משל האחר,,,,,,,,,,,,,,, בתשובתי הקודמת לשאלתך,פרה, אמרתי שאת צריכה לקחת דברים שקורים לך וללכת איתם חזק,זאת האובססיה וההתמכרות לדבר שבו את נמצאת.(ורק את יודעת מהו) יש אנשים שלא מבדילים בין אהבה למין, ברצוני לתת לגיטמציה למין ללא אהבה,כמו לאהבה ללא מין. רק קצת: אהבה-התחשבות,תמיכה ופירגון,ועוד. השארת האגו מחוץ למסגרת האהבה והרבה חמלה. מין-משיכה פיזית בלתי מרוסנת ונתינת דרור לחשקים הפורצים ללא מחסום,עד כדי כפיתיות. ולכן נשאר רק העיצה: עשר חרבות-להפסיק להרגיש קורבן של החיים ולקחת את רצנותייך ראשוניים לחלוטין,וכאן לא מדובר רק בחומרנות(אין צורך לרצות ) במקום שאת נמצאת אפשר רק לעלות לאור ולראות את החיים נכון. להפסיק לרחם על עצמך,פרה. (יש מספיק חלבנים שיודעים את ערך החלב) בהצלחה. יגאל רון.

../images/Emo39.gifמעגל קוסמי

ערב טוב אנשים. את החלק שסוגר מעגל,פרה! תני ידיים וסגרי אותו,הכניסי אותו לתוכך. זה סמל עבורך לראות את המשותף למציאות שלך. תתחברי לכאן ועכשיו בתחושות ובמעש שלך כלפי האדם שמצאת עומד מולך. כולם שווים ובאים מאותו שורש בריאה,ולכן יש משותף גדול ומעגלי בחייך העכשווים. העולם שלנו מייצג שלמות לאחר מחזורים שעברו עליו,וכך זה נמשך עד האין סוף,,,,, פרה! קפצי אל המעגל הזה בכדי לסוגרו כאן ועכשיו. יש בזה שלמות קוסמית,אם את מאמינה. לכי עם האינטואיציה שלך, געי בתת-מודע וגלי לעצמך את היופי שבמעגל החיים שהגיע לפתח נשמתך. בהצלחה. יגאל רון

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה