התיעצות...
זאת פעם ראשונה שאני כותבת כאן, למרות שאני קוראת די הרבה מה שאתם כותבים, פשוט עד עכשיו לא הרגשתי שאני יכולה לכתוב על מה שמטריד אותי, אבל עכשיו ברור לי שאני צריכה להתיעץ ואני לא יכולה לדבר על זה עם חברה או משהו כזה. אני סטודנטית שנה שנייה (מעדיפה לא לפרסם איפה אני לומדת ומה, נדמה לי שהפרטים עלולים לחשוף יותר ממה שאני מתכוונת), ויש לי חבר שאוהב אותי מאוד, וגם אני אותו. אבל בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי איכשהו מפנטזת כל הזמן על אחד המרצים שלי (גבר מאוד מושך בעיני, מבוגר ממני בערך בחמש-עשרה שנים ונשוי). לא שיש לי כוונה לנסות לממש את הפנטזיות, אבל הוא מעסיק את מחשבותיי כמעט כל היום, גם כשאני עם החבר. אני לא יודעת אם הוא בכלל שם לב אליי או שאני רק מדמיינת את זה, אבל נדמה לי שהמבטים שלו מאוד משמעותיים, וכבר חשבתי לנסות למצוא תירוץ לגשת לחדר שלו כאילו להתיעץ או לבקש משהו, אבל אני מפחדת מעצמי, שהקול שלי ירעד או משהו, או הכי גרוע - שהוא גם מעוניין ושאז לא אוכל להשתלט על התגובות שלי. כאילו, אני רוצה את זה, אבל זה גם מפחיד אותי. חושבת על זה כל הזמן. אני רוצה להדגיש שאני לא מספיק מכירה אותו בשביל להתאהב בו ממש לעומק, מדובר בעיקר בפנטזיות מיניות, הוא מושך אותי באופן שמוציא אותי מריכוז. זה לא פוגע ביחסים שלי עם החבר שלי, זה אפילו מוסיף מין פלפל, כי אני נדלקת כשאני מפנטזת עליו, אבל אני לא יכולה לחשוב על שום דבר אחר, וזה מפריע לריכוז בלימודים. מה לעשות? לדבר איתו? לתת לעצמי ללכת עם זה עד הסוף? (ואל תגידו לי לעזוב את החבר!)