התיעצות...

מיה ישי

New member
התיעצות...

אחי הקטן עכשיו כיתה יוד צריך להכין במה (דגם של במה על פי תיאור במה בתחילת מחזה) ואני הצעתי לו לעשות הבמה של מחזה שנקרא האב של סטרינברג אם מישהו מכיר אותו או במקרה גם היה צריך לעשות במה ועשה את הבמה שלו ויכל לתת לנו רעיונות איך לעשות את האביזרים שנמצאים על הבמה אני אשמח.... בכל מקרה אם יש למישהו רעיון למחזה אחר עם תיאור במה מפורט ויפה אני אשמח... קחו בחשבון שצריך להגיש את זה ביום שני הבא.... מיה

otali

New member
לגבי רעיונות איך ליצור את מה

שעל הבמה אולי תשאלי בפורום אומנות שימושית....

LiRi 1

New member
כולם היו בני

בתחילת המחזה תיאור מפורט למדי של כל מה שצריך להיות על הבמה אולי קצת קשה להכנה...

גם אני רציתי להציע את"כולם היו בני"

וכמו שאמרו לפני- בתחילת המחזה יש את התיאור המפורט של הכל, המחזה בעקרון מתרחש באותו מקום (אחדות המקום מה שנקרא מיסודות הטרגדיה היוונית..) מתחילתו עד סופו. בסצנה הראשונה יש משמעות מיוחדת לעץ שנמצא אם אני לא טועה בקידמת הבמה, אותו עץ שנשבר בלילה ומסמל מוות של האח שהוכרז כנעדר. לכן אולי מומלץ להשתמש באביזרים שיבליטו את העץ.. אם הוא הולך על המחזה הזה.. בכל אופן, היום קבלנו משימה לעשות משהו יצירתי כי סיימנו ללמוד את המחזה באנגלית ואני אישית מציגה אותו בצורה קצת שונה אבל יש לי חברה שהולכת לעצב לו את התפאורה כמו שמפורט בתחילתו אז אם יהיו שאלות אני אוכל לשאול אותה איך היא עושה את זה ולתת לך רעיונות.. מקווה שעזרתי איכשהו.
בכל אופן

למעלה