התיעצות

התיעצות

איך לעזאזל מחליטים על הפסקת החלק הראשון? יש כ"כ הרבה מכשולים: הרגל, כספים, ילדים, סביבה חברתית...

רות 2

New member
קודם מרגישים..........

אחר כך יודעים מה רוצים.... אחר כך מבינים...שמול הרווח יש הפסד...../ מחיר אחר כך משתפים את הנוגעים בדבר..... ורק אחר כך מחליטים... כשי לוקחים בחשבון את כל מה שרשמתה למעלה.... ורק אחר כך ..... מתחיל תהליך של פירוק ריגשי...לך, לה ,להם.. ועם הזמן אוספים את כל החלקים שקשורים בך.... ובונים מחדש........ את עצמך..........

ophra

New member
קודם כל מחליטים שרוצים.....

אבל באמת רוצים. "רוצים" ברמה שכמעט אין אלטרנטיבות אחרות... ואז.... מתחילים בתהליך. רות כתבה אותו יפה ואין לי הרבה מה להוסיף עליה...
עפ

Lonely In Blue

New member
יש גם....

את הדרך הפסיבית...לחכות לקבל את הבעיטה בתחת. יתרונות : 1. לא צריך לחשוב יותר מדי. 2. אצל הילדים יש לך נקודת זכות בגלל שלא אתה יזמת את הפרידה. 3. אין לך מחשבות שניות אם עשית את הדבר הנכון. זה ממילא הוחלט עבורך. 4. בינתיים הזמן עובר. הילדים גדלים. 5. נותן פתח לאפשרות שמשהו ישתנה, אצלך, אצלה... חסרונות : 1. אתה חי כשלוחץ לך על הנשמה. יכולת להיות לבד, חופשי ומאושר. או שלא. ואולי כבר בפרק ב´. 2. לא מתאים לאנשים שאוהבים להחליט הכל לבד. 3. לאנשים רגישים זאת תהיה פגיעה קשה באגו. 4. לקשר הבא תבוא עם Resume בעייתי. אותך זרקו. 5. בהיבטים משפטיים יש יתרון למי שנוקט את הצעד הראשון. מה יש להחליט ? אם המצב כל כך גרוע אז פשוט מגיעים לכך שזה נמאס ואין דרך אחרת. אם אתה עדיין שואל, והיא עדיין לא החליטה, אז מה דעתכם לנסות להעזר ביועץ זוגיות ? בהצלחה

צומת דרכים

בעצם לא חידשתם שום דבר וכנראה שאי אפשר לחדש זה לא שממש רע לי וכבד לי על הלב, פשוט לא מדהים לי ואם לא מדהים אז למה זה אמור להספיק? כנראה שאני צריך להתשל עוד עם עצמי. תודה וחג שמח לכולכם

מדהים????

למי מאיתנו מדהים
מדהים זה באגדות חוכך בחיים יש עליות ויש ירידות לפעמים גם מישור

maof

New member
חוכך יקר.....חוכך חביב.......

היגעת משום מקום.......... ןשאלת את שאלת חייך........ וגם ביקשת שכאן בפורום יתנו לך את האישור להיתגרש....... נו.......באמת......... האפשרויות כל כל רבות.....אבל אני ינסה למנות כמה..... אולי אתה עדין אוהב את אישתך???????? אולי אתה מוכן לחיות בצורה זו ????????? אולי אתה לא מוכן ריגשית להיתגרש ???????????? ואני חושב שזה רק על קצה המזלג......... שאל את עצמך את יתר השאלות ושתימצא את התשובות הנכונות תיהייה בידך האפשרות לישאול לגבי המשך הדרך מיתנצל מראש אם ניפגעת מעוף

הבנה

אינני מחפש "אישורים" להתגרש, קיוויתי שאוכל ללמוד מאחרים מתי הם החליטו לעשות כן. ואכן נראה שאני די רחוק מהנקודה בה אני רוצה לשנות את חיי, אינני מסכים כי לא צריך להיות מדהים, אני חושב שפשוט צריך (אצלי כנראה עדיין אפשר) לעבוד על זה, בכל זאת 8 שנות נישואין כנראה יצרו שגרה. תודה לכם

למעלה