התיעצות

התיעצות

אשמח מאוד לקבל את דעתך בנוגע לגלולות "בלארה" - 1. מה ההבדל בינן לבין גלולות אחרות? 2. מידת הופעתן של תופעות לוואי בהמלך השימוש, בדגש על ההשפעה על החשק המיני. 3. עד כמה השימוש בגלולות אלה נרחב ומומלץ בארץ - אני יודעת שהגלולה אינה נפוצה במיוחד. אודה לתשובותיך! בברכת גמר חתימה טובה, נעמה.

התיעצות

שלום , נעמה בעקרון , ההבדלים בין הגלולות השונות לא ממש משמעותיים. הרוב המכריע של הגלולות מכיל שני סוגי הורמונים , אסטרוגן שזהה בכל הגלולות בסוגו , אך משתנה במינון , ופרוגסטרון שגם הסוג וגם המינון משתנים בין גלולה לגלולה. לכל הגלולת יכולות להיות אותן תפעות לואי ולא ניתן לצפות מראש מי תפתח תופעת לואי כזו או אחרת , או במילים אחרות , למי הגלולה הספציפית "מתאימה". כל הגלולות הן בעלות מינון הורמונלי נמוך . כך גם בלארה. היא מכילה אסטרוגן במינון כמו ביסמין למשל ופרוגסטרון ששונה משאר הגלולות. לטענת היצרנית , הפרוגסטרון הספציפי שלהם אינו פוגע בחשק המיני ויש עבודות ( שמומנו על ידי החברה הייצרנית) שתומכות בכך. הגלולה אינה נפוצה באמת בארץ , אך נראה לי שזה בעיקר בגלל היעדר מאמצי שיווק מצד החברה. לסיכום, כל גלולה שתרגישי שאין לך תופעות לואי מיוחדות איתה- טובה באותה מידה.

תודה ועוד שאלה

ד"ר גייסט, תודה רבה על התשובה המהירה והעניינית! יש כרגע בידי את גלולות "יסמין" ואת ה"בלארה". איזו מהן את ממליצה לי לנסות? האם מידת ההגנה של הבלארה זהה למידת ההגנה של כל שאר הגלולות? שוב תודה ושנה טובה!

תודה ועוד שאלה

ממש לא משנה. לשתיהן אותו מינון . תתחילי עם זאת שאת חושבת שיהיה לך יותר קל להשיג או שיותר זולה. גמר חתימה טובה

למעלה