התיעצות

• פותח הנושא avnoy
  • פורסם בתאריך

avnoy

New member
התיעצות

הילדה שלי שילשלה כבר פעמים היום.. יכול להיות שכואבת לה הבטן, היא אכלה המון דשא בטיול של הבוקר. מעבר לזה היא נראת בסדר. אני מתלבטת אם לתת לה את האוכל הרגיל שלה או לבשל לה אורז עם אוף, או אולי לא לתת לה יותר כלום היום(היא אכלה כבר את ארוחת הבוקר שלה), או לתת קצת. היא נראת רעבה ומחכה לאוכל. מה דעתכם?

zooom360

New member
כלל:

כשכלב מקיא\משלשל עושים יום צום (להרגעת הקיבה) ולאחר מכן אורז ועוף, כל לפעמים אם ישר מחזירים לאוכל הרגיל הם מקיאים\משלשלים שוב. כמובן צום עם מים וחשוב לתת המון נוזלים (מי מרק וכו שיעודד אותו לשתות) אם חס וחלילה יש דם בצואה\קיא-לוטרינר.

noasn

New member
אני הייתי מתיעצת אם וטרינר אפילו בטלפון לכל

מקרבה יש עכשיו וירוס שילשולים שמצריך טיפול גם הכלבה שלי חטפה את מירושליים נכון וכשכלב מרגיש לא טוב הוא אוכל דשא כדאי לדבר עם הוטרינר ולהיות יותר רגועים הרבה בריאות לך ולקטנה נעה

avnoy

New member
תודה רבה לשתיכן

אני באמת אעשה לה צום היום, ואם לא יהיה שיפור בזמן הקרוב ביותר (או חלילה יתווספו סימפטומים נוספים) נלך לוטרינר. נעה, איזה וירוס היה לכם? ומה היו הסימנים? ומאיזה אזור את בירושלים (אם לא איכפת לך להגיד)?

noasn

New member
לavnoy שלום לך

הוירוס הוא וירוסשילשולים התופעות התחילו כמה ימים קודם היא פשט עשתה בבית צואה דבר שהוא לא רגיל בשבילה אחר כך שילשולים בצבע מאד מאד בהיר ואז בכר הגעתי לוטרינר והבנתי שזה וירוס די נפוץ שתופסים בגינה והוא גם מדבק ומצריך טיפול אנטיביוטי ואני ממוסררה המון בריאות לקטנה ולך נעה

yoyo80

New member
גם דובה במשלשלים - אין לי מושג מאיפה זה הגיע

הפעם, הוא לא נתפס אוכל קקי - בכל אופן הנוהל אצלנו הוא באמת צום של יום, ואז אורז ועוף בלי תבלינים או ID - אוכל רפואי כל שהו. שתרגיש טוב.

noasn

New member
ומאיפה בארץ הרמט"כל והוריו ובכל מקרה את לא

בסדר כשאת יודעת שאני מאוהבת נואשות בדובה דובדובון שלך ואת לא שמה שום תמונה ממש חוצפה

yoyo80

New member
תל אביב - נראה לי שהוא ליקק מי ג'יפה בגן מאיר

או משהו - זה הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו... והנה תמונה של הרמטכל עם הכלבה של גיסי וגיסתי. התמונה קצת ממוחזרת, אבל אני אוהבת אותה הם נראים פה כל כך קשוחים : )

noasn

New member
אה אז זה לא קשור לעיר והרמטכ"ל../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif|

כתמיד אוהבת את הדובדובון הזה תודה לך

avnoy

New member
אני חושבת שאף פעם לא ראיתי את התמונות של הכלב

אולי תשימי גם?

noasn

New member
של קאה שלי אין לי תמונות את בובה צילמו לי

כשהיא היתה אצלי לאומנה וחשבתי עוד למסור אותה לאימוץ והיום זה כבר ממש לא רלוונטי אין לי פשוט מצלמה צריך לראות אותן בlive בתודה על ההיתעניינות נעה

למעלה