התיעצות..

התיעצות..../images/Emo206.gif ../images/Emo53.gif

אממ.. ככה: התקבלתי למגמת מוכונות תעופה... ובחרתי חשמל.. אני התקשרתי לשם ואמרו לי שכרגע אי אפשר להחליף.. האם כדי לי להשאר במגמה הזאת או להחליף אותה עם תחילת השנה"ל ומה בכלל עושים במגמת תעופה?? זה אומר שאני יהיה מוסכניק מטוסים של הצבא כל החיים שלי??

טיק טאק1

New member
מגמת מכונות תעופה...זה אה דבר חחח

אני סיימתי יב ,במגמת מערכות להמרת אנגיה חשמלית (חשמל)....ושתדעי חשמלים ומכונים עושים את אותה עבודה בצבא. אני הייתי נשאר במגמת מכונות, יותר מעניין ומאתגר. אני מכיר הרבה חבר'ה שקפצו בין מגמות...אין לך מה להפסיד. בהצלחה

murzik3591

New member
כל החיים זאת אפשרות

בהתחלה אתה מתחייב ל3 שנות סדיר ואחת קבע.

אני מרוצה ממכונות ../images/Emo45.gif

בהתחלה נכנסתי להיסטריה ודוד משה הפך הכל בשביל להעביר אותי לאלקטרוניקה ואכן היתה לי האופציה לעבור אבל שמעתי בעצתו ונשארתי במכונות וזה הדבר ההחלטה החכמה היחידה שקיבלתי בטכני, אני מודה על זה בכל יום. תלך מכונות כי זה בהחלט מעניין

מכונות שליטה

מכונות זה אחד המגומות השטולטות אתה גם מסיים בדר"כ יותר מוקדם וגם אבל בעיקר שהחומר ממש מעניין אבל החומר המענין רק בכיתה י"א מתחיל יש 2 מורים מעולים חבל שאין עוד כאלה שמעבירים את החומר פשוט מעולה מאיה מורה למנועים ומשה יעקובוביץ אחד המורים הכי מעולים שיצא לי לפגוש כולם קיבלו אצלו 100 :) לדעתי עדיף מחשמל ואלקטרוניקה שזה יחסית חומר משעמם.... זה לעניות דעתי...

מסיימים מוקדם? רק אם אתה לא במוגבר

טחנתי פיזיקה פעמיים בשבוע עד חמש וחצי חחח.. מאיה ויעקובוביץ' בהחלט המורים שראויים להכי הרבה הערכה במקום הזה, אם לא הבודדים שראויים לה

למעלה