bohemien raphsody בעיני. כן,קצת נדוש אומנם אבל מדובר בקטע עם כל כך הרבה מקצבים ומשקלים שונים ברמות הנגינה הגבוהות ביותר וכמובן מאופיין בכתיבה מבריקה.ניכר שמדובר בהרבה יותר מסולן להקה,אלא גם במוזיקאי מחונן.
שינוי מקצבים - יש בבוהמיין, ודי הרבה למען האמת. שינוי משקלים? אין. הכל ב4\4 (עד כמה שאני יודע...). ולעניין: בוהמיין יכול להראות את כשירון השירה הענק, אבל בעיקר The Prophet's Song המדהים. אני הייתי הולך על "שיר הנביא".
Love Of My Life מראה בדיוק למה אני לא אוהב אותו , זה זה מראה את כשרונו בצורה הכי טובה - אלוהים, למה אתה שר כמו כוסית, וזה כל כך לא מתאים. אני כבר העדפתי את הביצוע בפרסומת של קרלסברג.
בווייט קווין מרקורי מבצע את הקול המרכזי והמוביל, שהוא מעולה כרגיל, אבל ההיילייט של השיר הוא הקולות רקע של מיי, טיילור ומרקיורי עצמו. אז לדעתי, השיר הזה לא מתאים כל כך להגדרה.