התיעצות "קטנה"

ממתינה

New member
התיעצות "קטנה"

אני קטנה (לא ברוחי ובגדולתי כמובן) אך גופי קטן וגילי אולי לא הכי גדול. אך אם אני בת 33 וגבר בן 44 אומר לי "לילה טוב קטנה" האם זה אומר שמזלזל בי? או מדגיש את ההבדל גילאים בינינו? (מצטערת הביך אותי לשאול אותך הגבר הזה)

ואולי סתם שם חיבה?

מתוקה חמודה ילדה הם מקצת שמות החיבה שגברים פונים אלינו אל לך להטריד את מוחך בשאלה... בתקווה ליום טוב יותר ניצת

ממתינה

New member
האמת

שאני מתה על המילים האלה חולה על זה אבל במקרה הנ"ל חשבתי שהיה כדי להקניט כנראה שטעיתי ובגדול תודה לכן- מתוקות כרגיל

האמת

האמת שמילים הם רק חלק ממכלול רחב יותר של מערכת יחסים עם אהבה וכבוד. למילים אין מקום לבד, בזכות עצמם, ואם מילה פוגעת בך - תגידי. אין כמו תקשורת. מקסימום - אי הבנה. וסליחה. וחיבוק. אבל לתהות, ולאכול את עצמך מבפנים, ומרירות. - לא לעניין.

ממתינה

New member
חיבוק?

הבחור שדיברתי עליו הוא ידיד של כמה חודשים ואני לא בדיוק מתחבקת עם הידידים שלי אלא אם כן הם של שנים וכמו אחים כאלה, אבל הבנתי את מה שהתכונת אם זה היה חבר זה רק היה מחמיא לי במקרה הנ"ל תודה לך

*יערית

New member
ממתינה...

הבן 44 שלי...קורא לי בכל שם מתוק שיש אבל עוד לא אמר לי "לילה טוב קטנה"כי: א.אני דיי גבוה ב.אומנם רזה לגובהי ג.יש לו אוצר מילים טוב יותר לסיים את הלילה
אבל גברים אומרים זאת בחיבה לא בהתנשאות אל תחפשי מה שלא צריך לחפש... יערית-ואם יש לך שאלה כלפי אדם כלשהו לא עדיף לשאול אותו ישירות?

למעלה