התיעצות קטנה

juliazulay

New member
התיעצות קטנה

כאשר המשתמש מבצע LOG IN אז יש לי שדה BOOLIAN שאני הופכת אותו לTRUE וזאת בכדי למנוע ממשתמש אחר באותו LOG IN להיכנס שוב וכך אם משהו בעל אותו שם משתמש מנסה להתחבר, המערכת מזהה שאותו USER כבר מחובר ואז זורקת הודעה בהתאם, וכשהUSER מבצע LOG AOUT אני משנה לFALSE אבל הבעיה כאשר המשתמש יוצא ללא LOG AOUT מסודר, אז השדה נשאר TRUE ולכאורה המשתמש האמיתי לא יכול להיכנס, כיצד לפתור בעיה זאת?? תודה

בטיטi

New member
מכיוון שבכדי לבצע Logout

הוא צריך לבצע Login, אבל הוא לא יכול לבצע Login, מכיוון שמשתנה ה Boolean הינו True, מאז הפעם האחרונה שביצע Login ללא יציאה מסודרת.

מתכNET

New member
לא נכון

אבל אתה יודע מה זה לא חשוב,אני בכלל לא מבין למה צריך למנוע את ההתחברות השניה?

בטיטi

New member
זו ההגדרה בהודעה הפותחת את האשכול :

"...שאני הופכת אותו לTRUE וזאת בכדי למנוע ממשתמש אחר באותו LOG IN להיכנס שוב וכך אם משהו בעל אותו שם משתמש מנסה להתחבר, המערכת מזהה שאותו USER כבר מחובר ואז זורקת הודעה בהתאם..."

בטיטi

New member
בעיה ידועה, הנובעת מכך שאין לך

שליטה על יציאה לא מסודרת של המשתמש (סגירת הדפדפן למשל). אני מכיר 2 אפשרויות (סביר להניח שיש עוד) : 1. כל X שניות ליזום פנייה מהלקוח לשרת, ובמידה ובמשך Y שניות/דקות לא הגיעה פנייה כזו, ההנחה הוא שהוא עזב. 2. להריץ שירות בצד השרת, שירוץ על כל המחוברים, ובמידה ויש כאלה שהתחברו לפני זמן רב מידי (לא סביר), לעדכן ניתוק.

pun dog

New member
Idle Time

אל תשאלי אותי איך (באמת לא מתחבר ל aspx
), אבל ניתן לבדוק כמה זמן המשתמש היה "idle", לא מעט מערכות אינטרנטיות עושות את הבדיקה הזאת בשביל לנתק משתמשים מהחשבונות שלהם בשביל להקל על העומס על המערכת (או סיבות שונות ומשונות אחרות..) באותה צורה ניתן לנתק משתמשים שיצאו בצורה "לא מסודרת" (ממ.. 99% מהמקרים?)

juliazulay

New member
טוב פחות או יותר מה שחשבתי , אבל

לגבי בעיה אחרת וממש אחרת שכבר אך אומרים עבר כל ביקורת, יצרתי App_Themes ובתוכו עוד תקייה ובה שמתי קובץ CSS שלי, והכול טוב ויפה , אבל מה אני מגלה היום שכאשר אני מוסיפה עוצובים לקובץ הCSS שלי העיצובים לא משתנים באתר, בעצם מה שהגדרתי עד כה זה מה שיש וזהו, לא משתנה יותר כלום, משנה צבעים סתם בשביל הבדיקה וכלום לא משתנה יותר מיזה, מחקתי את קובץ הCSS והעיצובים שהגדרתי נשמרים לי, יצא לי כבר מכול החורים הקטע הזה של העיצוב, אני ממש אבל ממש שונאת להתעסק עם זה, אבל גם לזה יש גבול, כאילו מה הקטע אין קובץ CSS אז למה אתה שומר לי הגדרות עיצוב שלא קיימות איפה הוא שומר אותם, ושככתי להזכיר את שאת App_Themes אני כמובן מגדירה בWEB.CONFIG יש למשהו כיוון??

juliazulay

New member
מחילה מכבודכם שהטרדתי אותכם בבעיה

מטופשת , זה הסתדר, סתם לפעמים מאבדים את הצפון בגלל שיושבים המון

למעלה