התיעצות קטנה.....

Tripon1

New member
התיעצות קטנה.....

שלום לכם.... יש לי דילמה לא קלה.אני עובד במקום מסודר כבר 3 שנים עם תנאים טובים מאוד,ולאחרונה גם הציעו לי לעבור תפקיד טיפה יותר מעניין. הבעיה היא שנירשמתי ללימודים באוניברסיטה,ולכן הודעתי על התפטרותי. הבעיה היא שעכשיו אני מתלבט קצת בגלל העיניין של כסף לעתיד,וגם בתקופת הלימודים.למרות שחסכתי קצת אני מפחד איך להסתדר בלי עבודה.וגם הרבה אנשים אומרים לי שהיום קשה למצוא משהו טוב עם תנאים ולכן לא כדאי ממש לעזוב.מצד שני חשוב גם ללמוד בחיים.... מה הייתם עושים אתם.....זרקו מה שבא לכם....תודה.

משרדית

New member
לא להתפטר בשום אופן, גם

סטודנטים יכולים לעבוד. אתה צריך לפנות למנהלים ולהודיע להם שאתה תעשה כל מאמץ כדי לא להחסיר עבודה, או שתעבוד 80% משרה. אסור להתפטר היום במיוחד ממשרה כה טובה שיש לך. לימודים ועבודה הולכים יחד. אתה תצטער מאד אם תתפטר סופית ולא תשוחח איתם קודם. בהצלחה

קיץ חם 1

New member
בשום פנים ואופן לא להתפטר

אכן לימודים ועבודה הולכים ביחד, כדאי לדבר איתם לפני הצעד הזה בהצלחה

אורום

New member
בגדול לא כדאי להתפטר

אבל- בין כמה אתה? אם אתה בן 24 ואתה עובד בתפקיד הזה מהיום שהשתחררת אז אולי כן כדאי לעזוב במה אתה עובד? איזה תפקיד הציעו לך? האם זו חברה גדולה שיהיה לך מקום לעבוד בה גם אחרי גמר הלימודים?

Tripon1

New member
המצב הוא כזה:

אני בן 25 עובד כבר 3 שנים בביטוח בתפקיד של פקיד ...סתם תפקיד שלא דורש ידע. כל נושא הביטוח לא ממש מעניין אותי כך שאני לא רוצה ללמוד את זה, הציעו לי משהו בתחום הגבייה ואני מתכוון ללמוד מערכות מידע כך שאין ממש מצב להשתלב אחר כך...

חבל...

אני מציע לשלב לימודים עם עבודה ולא לעזוב במיוחד אם הציעו תפקיד אחר שיכול לעניין אותך..

למעלה