התיעצות פנטזי

• פותח הנושא DS9
  • פורסם בתאריך

DS9

New member
התיעצות פנטזי

צרות של עשירים, ברייס מול אטלנטה או RGIII מול NYG?
אני בעד RGIII שבתקופה טובה לעומת ברייס שבתקופה בינונית (ביחס לעצמו כמובן). הפחד שלי הוא מה שקרה בין NYG ל GB, מצד שני זה גם אומר של NYG היה פחות זמן להתכונן למשחק.

Yo-man

New member
אני דווקא הייתי הולך על בריס.

אני חשב שלמרות שאטלנטה פייבוריטית, ברייס הולך לתת משחק ענק. מסתבר שב-11 מ-13 המפגשים האחרונים סיינטס ניצחו. אטלנטה הפסידו רק להם כמעט מאז השנה שעברה. יהיה משחק חם. מצד שני הליין של ניו יורק יכול להשמיד את גריפין.

kibibo1

New member
תלוי

לפי שיטת הניקוד הנהוגה בליגה שלנו בריס הוא השחקן עם הכי הרבה נק'
(439) RG III לא רחוק מאחוריו עם 404 , אין ספק של RG3 יש upside יותר גדול אבל יחד עם זאת גם רצפה יותר נמוכה ובריס בדיוק ההפך , כלומר בריס יביא לך במינ' 30 נק' RG3 במשחק חלש ינפיק כ-20 נק'. אני מאמין בגישת הטופ 3 , יש 3 QB שהם פותחים אוטומטיים כל משחק כל העונה כל עונה , רוג'רס בריידי ובריס.

DS9

New member
תודה על העזרה

תכננתי להישאר ער עד תחילת המשחק, אבל נרדמתי והתעוררתי רק עכשיו אחרי שהמשחק התחיל.
הייתי בטוח שאני עם בריס, אבל מסתבר ששיניתי חזרה לRGIII וכך התקבלה החלטה חשובה.

זו לא החלטה רעה ללכת עם RGIII כי הוא עשה 40 נקודות פנטזי בNY, כך שיש... אני לא מסוגל להשלים את המשפט כי אני מפחד לעשות לו עין הרע

ועכשיו, אם אני כבר ער, אפשר לראות את המשחק. מסתבר שאפילו אין לי QB שמשחק, אפשר לצפות בלי לחץ!

DS9

New member
NO @ ATL

טוב, זה בהחלט היה משחק עם שיא קריירה לבריס, למרבה הצער זה היה באחד הנתונים הבודדים שQB לא רוצה שיהיו גבוהים, INTERCEPTIONS.
לאורך המשחק היו לבריס 5 INTERCEPTIONS, מעל 300 יארד ואפס TD.
מבחינה אישית זה מצוין שלא שמתי אותו בהרכב, אבל אני חייב לשאול לאיפה נעלם מחזיק שיא המשחקים הרצופים עם TD במסירה?

ונסיים בהשתתפות בצערם של 90.5% מבעלי הקבוצות בפנטזי של ESPN שבחרו לפתוח עם בריס.

RoyBehar

New member
אטלנטה ניו אורלינס

בועט בעצמי שלא עליתי עם ההגנה של אטלנטה

נראה מה ההגנה של הטקסנים תעשה בשבילי מול טנסי

למעלה