התיעצות עבודה

נתנת3

New member
התיעצות עבודה

אשמח לשמוע דעתכם, קצת קשור לדיון עבודה חלקית ואמהות שהיה פה לפני מספר ימים. נניח שאני עובדת במשרה חלקית בלבד- מתוך רצון להיות אמא מהצהריים כבר (איסוף מגנים ובי"ס), כלומר- מראש מגבילה את עצמי לעבודות בדרג לא גבוה.. נניח שעזבתי מקום עבודה עם משכורות בינונית, אבל תנאים לא רעים והמון גמישות בשעות. עזבתי כי היה לי רחוק, לא ראיתי אופק לשינוי, ותחושת מיצוי. עברתי למקום קרוב בהרבה לבית, עבודה עד אחת וחצי כל יום ללא גמישות בשעות בכלל. משכורת מעט יותר טובה. אז מה הבעיה- חשבתי שאני משדרגת את עצמי, ומה שקרה שמבחינה מקצועית הדרדתי במורד גבעה תלולה. ממשהי שמכינה דוחות מסובכים וסומכים עליה, הפכתי לפקידונת שמכינה קפה. אני יודעת שזה עניין של ותק וזמן, כי הגדרות המשרה היו גבוהות יותר כשהגשתי מועמדות. אבל בכל זאת אני מרגישה פה לא טוב, שמזלזלים בי ונוזפים בי המון... ואני ממש לא ילדונת קטנה. אני מתלבטת אם להשאר -אני פה חודש, או לחפש שוב... אשמח לתובנותיכם.

אני הייתי מתחילה לחפש לי משהו אחר

לא הייתי רוצה להישאר במקום בו יש לי תחושה שמזלזלים בי. בנוסף, בגלל שאת שם רק חודש זה לא שאת מוותרת על קביעות וזכויות שנצברו בזכות ותק שצברת. בקיצור - אין לך מה להפסיד. בהצלחה.

מיוליקה

New member
באסה

תעשי טבלת יתרונות וחסרונות, אולי כך תוכלי להגיע למסקנה כלשהי. האם את יכולה להרשות לעצמך להיות ללא הכנסה (אם תעזבי ועד שתמצאי אחרת) ? האם יש מגוון עבודות רלוונטיות או שהיה קשה למצוא עבודה ? יש אפשרות לדבר עם מישהו בעבודה ולדון בהגדרת התפקיד, אולי לבקש הרחבה של התפקיד ? האם ניתן לשוחח עם מישהו לעניין הזלזול שאת חשה והנזיפות ? בכל מקרה, בהצלחה רבה !

נתנת3

New member
תודה

תמיד כיף להתיעץ פה... אני ביקשתי שיחה מהבוס, ונראה איך יהיה. סך הכל די קשה למצוא דברים במשרה חלקית. תודה לעונות

pruvence

New member
בלי קשר

לא הייתי מוותרת על השעות, כי אם זה משהו שחשוב לך ושרצית להיות עם הילדים בשעות מסויימות, חשוב שתחפשי עבודה עם אותן השעות...בהצלחה

זיברה

New member
אני הייתי מתחילה לבדוק אופציות, בלי להתפטר...

אם נראה שיש אופציות אלטרנטיביות טובות יותר - שווה לברר ברצינות. אם אין - אז השאלה נענתה. אני חושבת שבמידת האפשר לא עוזבים מקום עבודה לפני שיודעים מה יהיה מקום העבודה הבא, אלא אם כן כמובן את יכולה להרשות לעצמך כלכלית להיות ללא עבודה זמן מה. בכל מקרה, לפני שאני עוזבת הייתי יוזמת שיחה עם מי-שזה-לא-היה שהציג לך את הגדרות המשרה, ואומרת לו בדיוק את זה. אולי יש אפשרות לשינוי, אולי הם אפילו ישמחו לשמוע אותך רוצה לעשות יותר.

פרמלה

New member
למה לא לדבר עם מי שצריך על הפער בין ההגדרות

לבין מה שקורה בפועל?

נתנת3

New member
עדכון

מעדכנת. לאחר שיחה עם הבוס והתנצלות מצידו מנסים לפתוח דף חדש. כבר ניתנה לי תוספת עבודה מתחום אחר, שיכול להיות דווקא נחמד. מקווה מאוד שיסתדר לי פה, ממש לא רוצה להתחיל לחפש שוב. לקח לי חצי שנה למצוא משרה כזו (חיפשתי תוך כדי עבודה במקום הקודם). תודה על כל התובנות מכולם, מאוד עזרתם

למעלה