התיעצות מפעיל
שלום רב
שאלה לגבי יומהלדת
הבן שלי בן 7
מגיל 4 אני חוגגת לו עם מפעיל גם ושנה שעברה.
שנה שעברהזה היה קוסם שגבה 700 שח היינו מרוצים
השנה בעלי מחפש מפעיל והמחירים ממש הכפילו את עצמם רוצים 1200- 1300 ואני מדברת על מפעיל רגיל לא הפעלה כמו מאסטר שף או בצק סוכר שצריך גם להכניס את עלות החומרים
אני בהלם
אצלי לא היה העלאת שכר משנה שעברה ברמה כזו
חדר למסיבה יש לי בבניין אולם גדול
לעשות עם עוד ילד ז הלא אופציה ניסיתי אבל זה לא הסתדר מכל מיני סיבות כמו שהצד השני בסוף לא חוגג או שזה ילד שהבן שלי לא חבר קרוב אליו
האם אין סיכוי שאמצא מפעיל ל38 ילדים בכיתה א בעלות של 700-750 שח ? מדובר על שעתיים עבודה
בעלי אומר לי שאלו המחירים השנה לא פחות מאלף שח
אמרתי לבעלי ששווה להיות ליצן או קוסם על שעתיים עבודה 1200 שח !!!!
למרות שבכיתה שלו וגם בשכבה שלו שמתי לב שאין כל כך ימי הולדת עושים יותר בחיק המשפחה או רק בנים או רק בנות אבל בלי קשר אני רוצה לחגוג לו עם הכיתה אבל לא נשמע לי לשלם 1200 שח להפעלה .... מקוה שלא אתבדה..
אני ממש בהלם מהמחירים ומתלבטת מה לעשות
אני יודעת שיש ילדים שעושים מסיבה נניח רק לבנים וזה גם חשבתי אבל זה לא יתן לי כלום למפעיל לא משנה אם זה 20 או 38 ילדים
אשמח לתובנות
ובלי קשר איפה קונים גלובוס טוב לילד בכיתה א
לא רוצה את המתנפח רוצה משהו טוב שיחזיק הרבה זמן על השולחן שלו
תודה
שלום רב
שאלה לגבי יומהלדת
הבן שלי בן 7
מגיל 4 אני חוגגת לו עם מפעיל גם ושנה שעברה.
שנה שעברהזה היה קוסם שגבה 700 שח היינו מרוצים
השנה בעלי מחפש מפעיל והמחירים ממש הכפילו את עצמם רוצים 1200- 1300 ואני מדברת על מפעיל רגיל לא הפעלה כמו מאסטר שף או בצק סוכר שצריך גם להכניס את עלות החומרים
אני בהלם
אצלי לא היה העלאת שכר משנה שעברה ברמה כזו
חדר למסיבה יש לי בבניין אולם גדול
לעשות עם עוד ילד ז הלא אופציה ניסיתי אבל זה לא הסתדר מכל מיני סיבות כמו שהצד השני בסוף לא חוגג או שזה ילד שהבן שלי לא חבר קרוב אליו
האם אין סיכוי שאמצא מפעיל ל38 ילדים בכיתה א בעלות של 700-750 שח ? מדובר על שעתיים עבודה
בעלי אומר לי שאלו המחירים השנה לא פחות מאלף שח
אמרתי לבעלי ששווה להיות ליצן או קוסם על שעתיים עבודה 1200 שח !!!!
למרות שבכיתה שלו וגם בשכבה שלו שמתי לב שאין כל כך ימי הולדת עושים יותר בחיק המשפחה או רק בנים או רק בנות אבל בלי קשר אני רוצה לחגוג לו עם הכיתה אבל לא נשמע לי לשלם 1200 שח להפעלה .... מקוה שלא אתבדה..
אני ממש בהלם מהמחירים ומתלבטת מה לעשות
אני יודעת שיש ילדים שעושים מסיבה נניח רק לבנים וזה גם חשבתי אבל זה לא יתן לי כלום למפעיל לא משנה אם זה 20 או 38 ילדים
אשמח לתובנות
ובלי קשר איפה קונים גלובוס טוב לילד בכיתה א
לא רוצה את המתנפח רוצה משהו טוב שיחזיק הרבה זמן על השולחן שלו
תודה