התיעצות לגבי רופא

simba07

New member
התיעצות לגבי רופא

שלום לכן - יש לי שאלה לגבי רופא אני נמצאת כרגע בזמן טיפול IVF שהופסק עקב ציסטה גדולה שלא עושה רושם שיורדת בטיפול בדקפפטיל ואני כנראה אצטרך להוציא אותה בניתוח לפי מה שחיפשתי בפורום יש את סוריאנו שמומלץ בכל מה שקשור לניתוחים ואת שולמן ל IVF האם יש רופא שמתמחה בשניהם? האם אחד מהם מתמחה ב- 2 הבעיות? פשוט לא בא לי להחליף מלא רופאים - אבל אם לדעתכן זו האופציה הממומצלת - אני אחת את זה לשיקול דעתי נ.ב יש למישהו את המספר של סוריאנו (לא בת"הש אלא בפרטי??)

ד"ר סוראינו

מספר הנייד שלו - 054-4554691. כמו כן, ממליצה על פרופר לאופר מנהל אגף נשים בהדסה עין כרם. מומחה לניתוחים ולבעיות פיריון. בהצלחה!

ר ו מ י ה

New member
שולמן הינו מומחה לפריון ו-U.S

שגם מבין בהיבט הכירורגי, אך אינני בטוחה שהוא מנתח באופן פעיל. ד"ר סוריאנו איננו רופא פריון.

simba07

New member
רק עוד שאלה להבהרה

האם זה מקובל/אפשרי לעבור ניתוח אצל רופא אחד ולעבור טיפולי פריון אצל אחר? האם אוכל לעשות ניתוח אצל סוריאנו (שהבנתי שגם מנתח באופן פרטי) ואח"כ להמשיך בטיפולי פריון אצל שולמן? ועוד שאלונת קטנטונת שולמן מקבל באופן פרטי באסותא - האם כל פגישה איתו במהלך הפרוטוקול של ה-IVF עולה כסף? (אני כיום מטופלת במדיקל סנטר ואני לא משלמת פר פגישה אלא פר שלב בטיפול וגם לזה יש לי החזרים דרך מכבי ומכבי מגן)

זה אפשרי אם כי לא כל כך מקובל

אני לא צריכה להגיד לך כמה הרופאים יודעים "לפרגן" אחד לשני. את יכולה לעשות את זה- מה איכפת לך מה מקובל, לגבי שולמן- אינני יודעת. יודעת שקביעת פרוטוקול ע"י - משיח/דור/לברן באסותא אינה כרוכה בתשלום. ב ה צ ל ח ה

למעלה