התיעצות חברית....

a n a t i 3 3

New member
התיעצות חברית....

יש לי מכרה (שכנה של אימי), אישה בת ארבעים ומשהו... גרושה, אמא לשלושה ילדים בוגרים שחולת סרטן במצב דיי סופני. התחזית של הרופאים שנשאר לה כשנה לחיות. היא חייה בבית של הגרוש שלה ומשם נוסעת לטיפולים הנדרשים, הגרוש שלה אדם קשה והמריבות בינהם רבות.. לפני שעתיים היא התקשרה אלי ושאלה אותי אם יש לי רעיון איפה היא יכולה לישון הלילה, היא רבה עם הגרוש והוא הוציא אותה מהבית.ילדייה גרים בדרום הרחוק והיא לא יכולה להיות אצלם. כואב לי עליה... ולצערי אני בעבודה השבת ואני לא יכולה לעזור לה. המון פעמים אירחתי אותה בביתי - אישה ישרה והגונה. יש למישהו רעיון איך ניתן לעזור לה? אולי לפנות לאגודה למלחמה בסרטן שיעזרו לה? כואב לדעת שיש אנשים שאין להם מקום לגור. ועוד אנשים שימיהם ספורים
לפני שבועיים היא שאלה אותי אם יש לי אפשרות להשיג לה מחשב ישן כדי שתוכל להמתיק את זמנה - אז מי שמכיר, יודע... גם אשמח לעזרה. האישה מרחובות.

לפעמים אין מילים..

אך איך להמתיק את הזמן הנותר.. היה עדיף אולי לפנות לעמותות רפואיות שעוזרות במקרים כאלו..במיוחד בדיור..יש עמותה שניקראת משו: מלב אל לב..שנידמה לי שהיוזמה שלהם מבני ברק. הם עוזרים לכל אלו שידם אינם משגת והם חולים סופניים.. ממש ברח לי..תעשי מחקרון ..אך יש כאלו שעוזרים בדיור ולא רק..

השתקנית

New member
דווקא אתמול בטלויזיה דיברו על ההוספ

ההוספיס שבתל השומר מקום לחולים סופניים בהשתתפות קופ"ח אבל!!! צריך לדעת לצעוק ולהפוך שולחנות כי קופ"ח לא ששה לשלם .... צר לי - אבל המדינה שלנו מגעילה בכל הנושאים החברתיים/סוציאליים.....

הוספיס

זה מקום לאנשים שנשארו להם ימים ספורים ושאינם מסוגלים לזוז..מקום מאוד מדכא..ולא מאחלת לאף אחד להגיע לשם. אדם שנמצא במצב סופני אך יכול לזוז..ויכול לתפקד..ומוחו וליבו עדיין רוצים לחיות זקוק לאוירה חיובית.. מגיעים לשם שאין ברירה..

http://www.givingwisely.org.il/cgi-

עמותת נתינה בתבונה, מטרה: פעילות בתחום הבריאות והסעד לחולים לרבות הסעת חולים , ארגון חופשות,טיולים וימי כייף לחולים ובני משפחותיהם. תמיכה וסעד למשפחות חולים ונזקקים, ארגון שמחות לילדים חולים ורכישת ציוד ומכשור לחולים. ןטרס ילוח לש ידדה עויסל התומעה םייחל הבהא 02) 5857753 [email protected] וכניראה יש עוד..מקווה שעזרתי ממרחקים

יצא הפוך: "אהבה לחיים" עמותה

שעיסוקה Love of Life Mutual Aid Association of Cancer Suffers והטלפון + אמייל למעלה

למעלה