התיעצות דחופה

התיעצות דחופה

לפני חודש בת הזוג שאני אוהב מאוד,פירקה את הזוגיות שלנו וחזרה לבית הוריה.
וזה אחרי שהינו בטיפול זוגי שלפי דעתי לא צלח בכלל,תוך חודש מרגע שהתחלנו היא הודיע לי במפתיע שהיא עוזבת.
והטיפול היה שנדע איך להתנהג עם הבן שלי שגר איתנו(בן 16)שלא יהרס לנו הזוגיות והאהבה שהיתה לנו.
אני מנסה מאז להחזיר אותה בכול דרך אפשרית,ע"י מכרים משותפים,אסמסים,טלפונים,ולא מצליח להגיע איתה לשיחה,מנתקת אותי,וחוסמת אותי
בסלולרי,ודוחה את כול מי שמנסה לדבר עלינו בעניין.
השאלה....איך אני מצליח להשתחרר מהאהבה שלי אליה?
זה מטריד אותי כמעט בכול היום,ולא נותן לי מנוח המחשבות שלי אליה.(כול הזמן ניזכר בה,ומתגעגע אליה)
מוכן לעשות הכול על מנת להשתחרר מאהבה שלי אליה.(כי ניראה לי שהפעם זה סופי מבחינתה)
יש לציין שהינו מאורסים,ולפני חתונה,ועבדנו על הריון שלא הספקנו להכנס לתהליך הסופי.
בתודה מראש

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה לא אמור "להשתחרר מהאהבה אליה"

זה גם לא אפשרי. ואין שום סיבה לכך.
מה שאתה כן צריך הוא לא במישור הרגשי, אלא המעשי.
אתה צריך להמשיך את חייך. לעבוד. לנקות את הבית. לבשל. לקרוא ספר. לצאת עם חברים לסרט או בר.
וגם להפסיק לרדוף אחריה, או במלים בוטות, להטריד אישה שכבר לא רוצה בקשר איתך.
העובדה שאתה אוהב אותה לא אמורה להפריע בכל אלה.
זה קשה וזה עצוב. מותר לך לך לבכות ומותר לך לקטר ומותר לך לספר לחברים ולבקש סימפטיה.
העיקר הוא שתעשה את מה שעושה כל אדם מבוגר שאחראי לחייו.
ולא תתעסק כרגע ברגשותייך. לרגשות כבר ידאג הזמן, בזמן שלו ובקצב שלו.
האחזות ברגשות היא היאחזות בעבר. הליכה למעשי היא הליכה קדימה.
תבחר.

אייבורי

New member

שילה1

New member
אני ממליצה גם על עיסוק בספורט.הליכה,ריצה,שחיה,

כדורגל כדורסל כדוריד ועוד.וגם-עיסוק בתחביבים קיימים שהוזנחו ומציאת חדשים.

ds694

New member
זה נגמר

וחבל על כל דמעה
תתמקד באבל הפרטי שלך. זה ייקח זמן. יכול להיות כמה חודשים. תעסיק את עצמך בכל מה שאתה יכול, חברים ספורט, דייטים, עבודה.
בסוף זה עובר. צריך להיות סובלניים. למזלך לא התחתנתם ואין לכם ילדים משותפים - אז גם אין סיבה שתיראה אותה שוב. כשיש ילדים - it is for life ואז זה כבר הרבה הרבה יותר מסובך. יצאת בזול ובזמן.

למעלה