התיעצות בבקשה

חמודי77

New member
התיעצות בבקשה

אני חרדי רווק מבוגר.. לצערי, שכחו ממני, ואני לא יודע אם אתחתן פעם, ואני לא יתום.. אני חובב גברים נאים ורזים, כדי להרגע הייתי מבקר מדי פעם אצל מעסות ויצאניות, לאחרונה נשבר לי לשפוך כ"כ הרבה כסף עבור סיפוק חלקי.. נראלי שכדאי שאכיר גבר חמוד ואז אצא מסופק יותר וזה יעלה הרבה פחות, היה לי בעבר נסיון עם גברים, אני מתכנן לצאת עם גבר אחד וגבר חמוד שאני אוהב, זה נורא ?... אם אצא עם גברים אז אני מגביר אצלי את הנטיה לגברים ויהיה לי קשה לפרוש מזה ?... לי זה ממש לא נראה ככה. לטעמי, אין על נשים, ויש מעט גברים שוים שנראים כמו נשים והם מגניבים.. יש את התחושה שגברים זה תועבה, ואם אתעסק עם גברים אז אקבל זיווג פחות טוב, מצד שני אני חייב לספק את עצמי.. מה דעתכם ?... תודה

פורטי40

New member
תנסה ללמוד איך החברה האנושית פועלת מחוץ לחוג

החרדי שלך.
מה שכתבת נראה נורא ואיום. נראה שכל מה שאתה מחפש הוא לספק את עצמך, ואתה רוצה להשתמש בגבר כלשהו ככלי.

חמודי77

New member
על בשרי למדתי שיש ביחסים בין גברים

עניינים מבאסים. אני אוהב אותו (פחות או יותר) ואשתמש בו ככלי, והוא ישתמש בי ככלי /יקר. כולם ככה, אם לא התשוקה למגע ולסקס אז אנשים לא היו מתחתנים, כל אחד הוא כלי עבור השני כדי לספק את צרכיו הגופניים והריגשיים, ועושים ברית אהבה, או שזה משו מזדמן וזה גם נפלא. תקן אותי אם אני טועה. תודה

אני קורא לך לרביזיה מחשבתית דחוף!

אני קורא את דבריך ומשפשף את עיניי שכבפנים אני פשוט ממאן להאמין שאתה חי במציאות כזאת.

לעניות דעתי, עליך ראשית לעשות עבודה מול עצמך ולשאול: האם אני נמשך לגברים? האם אני נמשך לנשים?
לאחר שתגיע למסקנה (ונראה שאתה יודע שאתה נמשך לגברים בלבד), יהיה עליך להפנים שלא החברה היא שתדאג לך, אלא רק אתה עצמך תכתיב איך יראו חייך מכאן ועד הסוף. לכן טענות של "לצערי שכחו ממני" הם לא רלוונטיות.
מעבר לכך, נשמע שאתה מפוקח מספיק כדי לדעת שההתנזרות היא לא פתרון, וכי אתה צריך פורקן ליצרך המיני (אותו סיפקת כיום בצורה מאוד ספציפית של יחסי מין בתשלום).
לא ברור לי מה אדם דתי עושה אצל זונות או 'מעסות', אך ברור לך שאלו מעשי תועבה בעיני המקום, בעילת זנות, הפקרות והתבהמות. כך שמוזר שאתה מתאר רגשי "תועבה" רק מעצם המחשבה של זוגיות עם גבר.

אתה לא כלי, ולא היית רוצה שיתייחסו אליך ככלי (אפילו כשכתבת את זה, היה לך לחשוב להוסיף "כלי יקר" כשזה נגע אליך). הצרכים שלך לא מסתיימים בגוף, יש לך גם נשמה ולב. אין אדם שלא מגיעה לו אהבה, זוגיות, חום, תמיכה, שותף ויציבות. את הדברים האלו יוכל בוודאי לספק לך בן זוג. נראה שאתה כלל לא מכיר במושג שנקרא אהבה או יודע שאתה חש כמיהה אליו. מה שאתה צורך כל הזמן זה סיפוקים זולים וברי חלוף. זה לא הדבר האמיתי.

שווה לך לשקול טיפול אצל יועץ או אצל פסיכולוג, כדי לדבר על הדברים האלו ולרדת לשורשם של דברים.

חמודי77

New member
פרשנות קצת מרחיקת לכת.. בכל אופן עזרת לי לחדד דברים

שאקח פיקוד מלא, ושבן זוג זה צורך חשוב ותמיכה לחיים, ולא אחת שמשגעת אותך. ולגבי תועבה.. (אני נמשך בעיקר לנשים, וגם לגברים נשיים) תודה

פורטי40

New member
לבקשתך, אתקן אותך, משום שאתה טועה

אין הבדל בין אהבה של גבר לאישה ובין אהבה של גבר לגבר.
אם גבר חושב שבן או בת זוג הם כלי לסיפוק תאווה מינית, אז כך או כך, הוא מזלזל בהם ולא מתיחס אליהם כאל בני אדם.
אם גבר מכבד ואוהב את בן או בת זוגו, הוא מתחתן או מתחבר אליו/ה והם נהנים זה מזה לא רק מבחינה מינית, אלא גם מבחינה רוחנית, רגשית, שיכלית חברתית וגם כלכלית.

אם גבר לא מחפש בן/בת זוג ולא אהבה, אלא מחפש "סטוצים", אפילו אז, במפגשים הקצרים האלה ניתן להתיחס לאשה או לגבר בצורה מכבדת ואנושית.

השאלה היא מה השאיפה ומטרת החיים שלך: זוגיות? סטוצים? או...גם וגם?

avitano

New member

חמודי77

New member
אני מת להתחתן עם אישה, ואין לי עם מי, (ואקח פיקוד, לא בטוח שזה יעזור..)

בינתיים אני מחפש פורקן גופני, נוח יותר שזה יהיה גבר קבוע, הרבה יותר קל למצוא גבר מלמצוא אישה, לכל קשר שהוא. אני מבין מדבריך שאין על זוגיות, זה יעשיר אותי ויבנה אותי בענק

פורטי40

New member
מדבריך ברור שאתה רוצה גם וגם

גם זוגיות וגם סטוצים בינתיים, עד שתמצא זוגיות.
מאחל לך שתמצא את האישה המתאימה.
ובינתיים שתנהג בכבוד עם כולם...

למעלה