התינוקת שלי ברחה!!!!!

ללוש 15

New member
התינוקת שלי ברחה!!!!!

אתמול בלילה הרמתי את הנחשה שלי וכשהחזרתי אותה שכחתי ת'כלוב פתוח.מה אני יכול לעשות?

גם לי ברח פעם הנחש...

ככה דבר ראשון הדלת(של החדר לא של הטרריום) הייתה סגורה או פתוחה?? דבר שני תחפסי בכל חור קטן מתחת לכל דבר בתוך מגירות הכל .. איזה נחש יש לך?? אם הוא אוכל עכברים אז תקני עכבר חי סימי אותו באיזה פח שיחי שם כמה זמן עם אוכל ומים ואז שהנחש יהיה רעב הוא כבר ימצא את העכבר כל מה שאת צריכה זה סבלנות...

naja

New member
השיטה עם העכבר גרועה ביותר.

אין כזה דבר לשבת בסבלנות ולחכות שהנחש יהיה רעב. צריך להתחיל לחפש את הנחש כמה שיותר מהר. אם הנחש יצא מהחדר הוא לא בהכרח יחזור אליו, גם אם הוא רעב. יש יותר סיכוי שהוא ינסה לצאת מהבית.

naja

New member
תתחיל לחפש.....

אני לא זוכר איזה נחש אתה מגדל ומה הגודל שלו. רצוי פשוט להרים\להזיז בעדינות כל דבר שקיים בחדר, אפילו לרוקן לאט לאט את כל החדר עד שמגיעים לנחש. אם זה נחש גדול והטרריום ליד חלון אז רצוי לבדוק גם בכיס של החלון אם קיים. אם הוא לא בחדר תמשיך לחדרים הסמוכים.

ללוש 15

New member
קודם כל אני בן

שנית כל זה קינגית והיא ברחה כי שכחתי את הדלת של הטרריום פתוחה.

s f b

New member
כשהסינלואה שלי ברחה...

כשהסינלואה שלי ברחה ,(כן, היא כבר הספיקה לברוח. התעוררתי בבוקר והיא לא הייתה באקווריום, טראומה רצינית ) בכל מקרה אני הזזתי בעדינות את המיטה ואז נמצאה לה האבידה, שוכבת לה בסבבה. בכל מקרה, הדלת בחדר הייתה סגורה ?? אם כן, זה מגדיל בהרבה את הסיכוי למצוא אותו בהצלחה !!

ללוש 15

New member
מצאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתתתתייייי

אותה!!!!! ישששששש!!! הכלוב בחדר של אמא שלי והיא הייתה שם מתחת לארון...אני הסתכלתי שם כמה פעמים ולא מצאתי...איך שחבר שלי בא הוא ראה אותה

כנס דחוף

בפעם הבאה כשאתה מבקש עזרה או כל אחד אחר,תנו בבקשה את מירב הפרטים...איזה נחש,גודל או כל דבר שיכול לסייע במציאתו..

s f b

New member
הוא כנראה הייה לחוץ מידי בשביל זה

למעלה