התיכון החדש בעיר

RegevAway

New member
התיכון החדש בעיר

אז ככה, ספק אם זה יהווה דיון עמוק ומפותח יחסית לביקוש של הפורום פה אבל בכל זאת זו שאלה שרציתי לשמוע מה דעת שאר התושבים.
כפי שאתם יודעים מתבצעת בנייה של תיכון נוסף במזרח העיר. מה שייחד את נס ציונה עד כה זה ש"כולם מכירים את כולם". הרי כמעט ולא היה מצב שלא הכרת מישהו בשם כי כל הנוער בסופו של דבר רוכז למקום אחד, ועם כל הכבוד בן-גוריון הוא תיכון בסדר גמור. לפי דעתי מה שיגרור מצב בו שני תיכונים מתפקדים זה "קרע" מסויים וניתוק של הנוער מכלל אוכלוסייתו. ברור שהגידול של העיר דורש עוד תיכון אבל דיי אהבתי את העובדה הזו שבעיר הזו "כולם מכירים את כולם".
מה דעתכם בעניין? האם זה באמת כ"כ חשוב? האם המצב הנ"ל בידיוני? ומה אתם הייתם מעדיפים?

אני לא מאושרת

מי מה שקורה פה. בונים יותר מידי,אנשים כבר לא מכירים אחד את השני. אני גרה סמוך ללב המושבה. מצד שני חסרים פה דברים בסיסיים כמו כספומט,דואר , וחנות לכלי כתיבה

FaragMan

New member
אני מציע לחבר את התיכון ושני

החטיבות לתיכון אחד! שהחצר משותפת וכד',ולבנות חטיבה חדשה.או לבטל את החטיבה ולעשות א' עד ח' ט'..לפצל למבנים לחוד כמו שני החטיבות..

the useless

New member
אני אומר

לפטר חצי מצוות המורים בבן גוריון כי הם באמת על הפנים [בלי להעליב, כע? אבל עצם העובדה שתלמיד מבקש מכם להסביר משהו ואתם צורחים עליו "שב בשקט!" לא ממש מראה את מילוי תפקידכם כמעבירי ידע אך זהו אינו נושא התגובה]. אבל זה לא קשור. בתכל'ס מה שצריך לעשות, להגדיל קצת את התיכון, לשפץ אותו ולייפות אותו. לפי דעתי לא צריך לבנות עוד אחד כי ככה באמת לא כולם יכירו אחד את השני וחבל... כי העיר גדלה [מאוד] בעשר שנים האחרונות ואנשים לא ממש מכירים אחד את השני [כמו שהיה פה פעם] בקיצור, אני מעדיף תיכון אחד לעיר אחת! [וואו, סיסמאת בחירות XD]

K i p

New member
אמ...

בתור אחד שלמד י"א-י"ב בתיכון ב"ג לאחר שלמד ב-ט'-י' בפנימיה בדרום השפלה, אני יכול לומר שזו תהיה טעות! התיכון הוא התקופה הכי טובה שהייתה לי מכל גיל ההתבגרות, עכשיו אני בצבא. כשאני רואה תמונות של התיכון וחברים מהתיכון, וקולט שהצב הוא בדיוק כמו הפנימיה ההיא אני מסיק מזה שעוד תיכון יהרוס את מה שיצר התיכון הזה. כשאני רואה חברים מהבסיס שלמדו למשל בראשל"צ בכמה בתי ספר שונים ולא מכירים זה את זה, אני גאה שלמדתי בבן גוריון, אפילו שאני גר בבאר יעקב... אני אומר, לא לתיכון נוסף! כמו שאמרו לפני, יהיה נחמד אם ירחיבו אותו או ימזגו אותו עם החטיבות ויבנו חטיבות נוספות(או מה שמתכננים שיהיה תיכון נוסף, שיהיה חטיבה אחת גדולה עד שיבנו עוד אחת...)

למעלה