התייצעות

בלת"ק - מגיבה רק עכשיו ..

לצערי, קיים הבדל בין רפואה פרטית לציבורית. מי שידו משגת, יכול לקבל יותר טוב (ולא רק ברפואה). אני יכולה רק להצטער על כך אבל זו המציאות. כסף יכול להקדים ניתוח, כסף יכול לגרום לכך שמנתח מנוסה יותר ינתח, כסף יכול לקנות תרופות שאינן בסל הבריאות, כסף יכול לקנות סבלנות של רופא (אני מניחה שנותרו כמה צדיקים..), אפשר לדון באריכות על "מאיפה זה נובע".. אולי על המשכורות המגוחכות בשירות הציבורי..ואולי ואולי ואולי, אבל כשמסתכלים על מבחן התוצאה, ברוב המכריע של המקרים, היחס ברפואה הפרטית שונה מהיחס בציבורית.

מישמש33

New member
צודקת , בפורום הזה יש מקום

לכל הדיעות לא משנה איזה וזה מה שיפה פה לא חושבת שמישהי זלזלה או הפחיתה מחוויות של מישהי אחרת, לא הייתי פה חודש וחצי והשירשור הזה מדהים עם דיעות לכאן ולכאן בנות עם עוצמה, אולי אני בהשפעת ההורמונים, אבל זה מרגש לקרוא אותנו.

מישמש33

New member
רופא נחמד או לא נחמד

זה ממש לא מעניין אותי, לי חשוב שמי שיבצע את הניתוח/טיפול/הפרייה/או כל טיפול רפואי אחר יהיה זה שיודע לעשות זאת בצורה המקצועית ביותר וידע לענות על שאלותיי בנושא הרלוונטי בצורה המדוייקת והאמינה ביותר. במידה ורופא חסר סבלנות, אני שמה את הקלפים על השולחן, כמו גם אם דעתו משתנה, אני יודעת שזה מרגיש לעיתים שידינו על התחתונה והרגשת חוסר האונים אינה עוזרת, אבל.. בנות, חשוב שתעמדו על שלכן, תשאלו, תבדקו ותזכרו שההחלטה הסופית היא תמיד שלכן בלבד ! לעניין ד"ר סוריאנו, אין לי מושג מדוע לעיתים הוא נוהג כך או אחרת, רק יכולה להעיד לטובתו, שסבלתי רבות וקשות, מעולם הוא לא הציע לזרז את התהליך באופן פרטי ועשה את כל המאמצים להקדים את הניתוח בציבורי במידת האפשר ואכן כך עשה. הוא הרופא היחידי שהרים את הכפפה של האנדו' המסתורי, למד את הנושא והתמחה בכך לשמחתינו יש מישהו כזה, לצערינו הוא היחיד. לחלי ואמא של עדי ולבנות האחרות הממתינות לניתוח, חיזקו אוימצו, אני יודעת שלשאת את הכאבים הללו ולחכות לניתוח זה כמעט בלתי אפשרי או אפילו בלתי אפשרי בכלל, הייתי שם אך לפני חודש וחצי, אבל כמו שנאמר פה, ועצוב שזה כך, במידה וזה אפשרי, פרטי מזרז עניינים ובמידה ולא צריך להמתין ואני בהחלט חושבת שכיום הוא אחד (אם לא היחיד) המנתחים המומחים למצבינו. הרבה בריאות לכולנו.

מישמש טוב לראות אותך פה ../images/Emo42.gif

ולקרוא את מה שכתבת. אכן כך, זה לא פשוט אך הכרחי ללמוד ולהבדיל טפל מעיקר. בריאות ושמחה, אניש

למעלה