התייעצות

kfirshap

New member
יצא לי לעשות עם להקת בצפר שירי א"י ישנים

ורק שתדע שגם אם התופים משעממים אותך את היכול לבנות משהו קצת יותר מודרני תשמע השירים האלה מה שאפשר לעשות עליהם זה מטורף....

drums123

New member
טיפה חרוש לא?

אבל לדעתי זה תמיד יכול להיות פחות טוב.. אצלי אנחנו עושים את הבאים: נינט טייב- היא יודעת (בעעע) הגשר הישן- רמי קליינשטיין לך איתה- וואלה לא זוכר של מי אבל זה "היא אמרה שהיא..אוהבת רק אותך...אז לך איתה.." לא מאמין שברח לי. וג'קי של היהודים

H A J Y

New member
רק דיברת על פחות טוב ../images/Emo4.gif ... החלפנו עוד פעם

שיר הבסיסט אומר שזה שיר קשה מידי (
) אז נעשה את השיר של... (רגע אני מתפדח... תבטיחו שלא תצחקו) הפיג'מות (wtf?!?!?! ) אני המתופף ככה שאני לא קובע כלום .. לא אשמתי..

H A J Y

New member
שיזדיין, בתאכלס את מי שזוכרים זה את הסולן

ואולי את הגיטריסט... ואל תדאג הם יספיקו לשנות את השיר 100000 פעם עד ההופעה...

Master Boo

New member
בגלל גישה כזו לא יזכרו אותך ../images/Emo3.gif

אם תתן הופעה מפוצצת, ותעשה משהו מעבר לסתם-תיפוף-שמתאים-לשיר, יזכרו אותך.

H A J Y

New member
עדיף שלא יזכרו אותי כמתופף שמנגן שירים של

הפיג'מות
לא ככה? והתכוונתי לזה שהמתופף כזה מאחורה.... ואם אתה לא מתופף בד"כ אחרי שתשמע להקה אתה תזכור את השם של הסולן ולא את השם של המתופף..

Master Boo

New member
מה שיפה בתיפוף

זה שאתה לא צריך לנגן את מה שהמתופף של הפיג'מות ניגן. אתה יכול להמציא עשרות מקבצים משלך שמתאימים לשיר. אתה יכול לאלתר חופשי וכל עוד זה בקצב זה ישמע טוב לקהל. ונכון, אם אתה לא מתופף בד"כ לא תשים לב למתופף. אלא אם, הוא עשה חתיכת עבודה וגרם לך לשים לב אליו. בוא נגיד שזה שבד"כ לא שמים לב למתופף לא אומר שצריך לעשות חרא עבודה "כי בכל מקרה לא שמים לב אליך". להפך, צריך לתת כמה שיותר בשביל שדווקא אליך כן ישימו לב.

H A J Y

New member
צודק.. ולא התכוונתי שאני הולך לעשות חרא עבודה

פשוט התכוונתי שזה בקטנה שאנחנו עושים שיר של הפיג'מות כי בתאכלס הפאדיחות לא יהיו עליי...

TAMIR182

New member
מה אתה דפוק?

צריך שיזכרו אותך לא אותם... אתה מופיע בבת ספר כדי להראות את היכולות שלך.. אם תהיה טוב תראה יבואו לך ילדים ירצו שתהיה איתם בלהקה וכל מיני כאלה.. ככה יכירו אותך

H A J Y

New member
לא יודע איך זה אצלכם אבל אצלנו ילדים לא

מחפשים נגנים שמנגנים שירים של הפייג'מות...

drums123

New member
לא יודע איך זה אצלך אבל אצלנו מחפשים מתופפים

טובים. מוסיקאי יכול להריח מתופף טוב גם עם שיר של בריטני ספירס, למרות שאז הוא צריך להיות בעל חתיכת חוש ריח. תכלס? תנגן טוב, עם פיל חזק, תדחוף איזה מעבר יפה (לא בהכרח מהיר נורא) וידעו שאתה לא איזה סמרטוט (או פיג'מה לצורך העניין)

H A J Y

New member
חחחחח כן אה..

אל תקחו את זה כזה רציני סך הכל קצת צחקתי... אני אנגן את זה כמו שהייתי מנגן כל שיר אחר.... אני אנגן טוב וילך טוב...

kfirshap

New member
אני מנגן עם הלהקה שלי את השיר הזה

זתומרת אמור לנגן, לא יודע אם זה יצא לפועל סתם לידע כללי זה לא שיר של להקה בשם הפיג'מות זה שיר של זמר מלחין ויוצר ישראלי מעולה שנקרא יוני בלוך, והמתופף שניגן את השיר הזה בהקלטה נקרא אור זובלסקי מתופף שאני ממליץ לך מאוד להכיר מנגן היום עם להקה בשם "דפנה והעוגיות" והוא מדהיםםםםםםם חבל לך על הזמן תבדוק אותו

למעלה