התייעצות

התייעצות

החלטתי שאני רוצה הפסקה/או בכלל להפסיק עם הפסיכולוגית.. הבעיה שאני קצת אוהבת אותה בתור אדם,יש מין קשר כזה.. אבל אני מרגישה שהיא לא עוזרת לי כל כך.. עכשיו היא מצאה לי קבוצת תמיכה(לא בגלל אמא,בגלל סיבה אחרת) ועכשיו לא נעים לי,מה אני אגיד לה.. ובכלל אני מפחדת להפסיק איתה ולהתחיל עם מישהו חדש אם אני ימצא אחד כזה..

A GIFT OF LOVE

New member
היום בבוקר

הייתי אצל הפסיכולוגית שלי. החלטתי לאחר התייעצות אתכן ועם העובדת הסוציאלית שלי שאני חייבת לדבר איתה על הטיפול.. אבל כבר בהתחלה ידעתי שלא אעשה זאת, הרגשתי חסימה סמויה, משהו שעוצר.. דברנו על כל מני דברים, הזכרתי את הפורום, דברנו על מציאת משמעות- שזה די מעסיק אותי.. היא גם המליצה לי על האדם מחפש משמעות ועדיין לא אמרתי את מה שעומד לי בקצה הלשון.. משהו חסם.. אם כבר משהו חסום אז מדברים על חסימות.. דברתי והזכרתי גם את טיפולנו אבל עדיין לא הבעתי את שרציתי לומר.. הפגישה עמדה להסתיים ובסוף היא שאלה:אז את רוצה שנדבר על החסימות בפעם הבאה? ופתאום אמרתי- כן, אני רוצה לדבר על החסימה שלי איתך.. עשיתי את הצעד.. אז בפעם הבאה נדבר על הטיפול ביוזמתה ומאוד הוקל לי.. אז למה שלא תעשי כמוני? נכון.. זה קשה קצת אבל את חייבת לדבר.. כבר בהתחלה תראי שזה יקל עליך.. בהצלחה ילדה.. תעדכני! גיפטוש`.

eshkolit32

New member
אני חושבת שגיפטוש התכוונה

שכדאי לך לדבר עם הפסיכולוגית על זה שאת לא מרוצה מהטיפול, למרות שזה קשה ולא נעים להגיד את זה. להרבה אנשים יש באמת חסימה וקושי לומר לפסיכולוג שכועסים עליו, שמאוכזבים ממנו, ולמה באמת רוצים לעזוב.

eshkolit32

New member
שהיא תרצה שתמשיכי לבוא אליה

- לא יהיה לה נעים עם זה שהטיפול לא הצליח או שלקוחה שלה לא מרוצה ממנה. היא תבקש לדעת בדיוק מה מפריע לך ולמה את מצפה ממנה, והיא תנסה ליישם את זה - אני מתארת לעצמי שזה מה שיקרה. ואם זה מה שיקרה, ועדיין לא תהייה מרוצה - אז תוכלי לעזוב בלב שלם בידיעה שאת מבחינתך ניסית הכל ואיתה ספציפית זה לא הולך. ואז תוכלי להמשיך הלאה לפסיכולוגית אחרת, שתתאים לך יותר. מה את אומרת? שווה לנסות, לא? במיוחד כשאת אומרת שאת נורא מחבבת אותה כבן אדם.

למעלה